Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Takže jsme se vod nich, Ajko, dozvěděli, že vystupujou proti teroristům (už roky). Rozumím tomu správně, že když jedou metrem třeba do práce a vystupujou třeba na Národní, tak ke dveřím se nahrnou teroristé, co chtějí nastoupit a voni vystupujou proti nim? Jinými slovy: Mají stálé zaměstnání, když už to protisměrné vystupování a nastupování trvá roky. To by tak odpovídalo...

No a nevím, která zpráva nefunguje na Donbase, ale tutovka je, že jejich zprávy, Ajko, nefungujou zcela určitě. Aby mohly fungovat, muselo by v nich být méně nesmyslů a museli by vo tom co píšou někdy alespoň trošičku přemýšlet. Nejlépe hlavou. To by si potom možná i opravili ty pravopisné hrubky než by ty zprávy zveřejnili.

0 0
možnosti
JB

Jak to že tam někde neválčíte? Jen píšete a píšete, to je pro hrdiny k ničemu, střílet písmenky. Pche. A chudáci Ukrajinci umírají bez Vás.

2 2
možnosti
JP

To je hrůza!

   Jste pro mne ztělesněné neštěstí šířácí k uzoufání sprostou propagandu! Jak se můžete takto snížit na úroveň poslušného ratlíka, který dokáže sežrat vše, co vyleze z neofašistického zadku! Naučil jsem se polsky natolik, že jsem četl knihy v originále. Člověk jako Vy mi to dokáže zprotivit. Vaše nechutné, propagandistické kydy si nechte pro Poláky! Jenom pevně věřím, že na Ukrajině postavíte v blízké budoucnosti tryznu za desítky tisíc Poláků, které vyhubili ukrajinští vrazi. Měl byste především vědět, že vrazi z popravčí čety z Katyně byli výlučně Ukrajinci. Tehdy byli územně spojeni s SSSR, ale to nic nemění na tom, že polské důstojníky vyvraždili bestie ukrajinského původu. Kdy se Vám, potažmo všem Polákům rozsvítí? Proboha, přece nejste tak nezdegenerovaní abyste konečně začali uznávat historickou pravdu!

4 3
možnosti
Foto

J76i41r35i 75B21i50l25i36n58a

20. 1. 2015 15:23

Ty Polaky v Katyni jste zavrazdili pane Pribyl vy, komunisti. Autorovi dekuji za dobre napsany a zasveceny clanek. R^

1 0
možnosti
Foto

Američané nedovolí, aby byl na Ukrajině klid. Válka tam musí pokračovat za každou cenu.

Čekejme další rozstřílené autobusy či sestřelená letadla.

3 1
možnosti
Foto

Situace v Donbasu je přímým důsledkem Majdanu. Nebýt Majdanu, je vše v Donbasu OK a Krym by byl ukrajinský. Proto nechápu, co chcete se svým hnutím, které má Majdan v názvu, v Česku dosáhnout.

4 1
možnosti

Velké kulové. Ruské tanečky kolem Krymu jsou patrné už někdy kolem roku 2010, zhruba od té doby začali intenzivně do Krymského parlamentu protláčet své lidi. Majdan byl jen vítaná záminka.

To samé na Donbase, tam zase rusák zneužil projednávání jazykového zákona a rozpoutal pomocí svých jednotek občanskou válku.

3 3
možnosti
Foto

Tak jste se vypovídal, pane Peszyński a teď spát. Pohádky konec.

4 4
možnosti
Foto

Čistě chronologicky: Co bylo dříve? Nerespektování soudního zákazu demonstrací na Majdanu, nebo Rusové na Krymu?  A musí žít lidé z Donbasu v téměř zhrouceném státě, v němž nejsou respektovány soudní zákazy?

Jinak libí Vaše slovní hříčka, Donbas = zhroucené území, dodám jenom ve zhrouceném státě.

Jinak řečeno, čím se liší situace v Donbasu od situace třeba ve Lvově?

7 2
možnosti
RH

Máte opravdu dojem, že porušení zákona znamená oprávnění k nerespektování práva?

1 1
možnosti
JB
JB

P.S.Prestante tu uz kecat a bezte pomahat.Nebo chybi odvaha?

1 2
možnosti
MP

Tak pořád jsme slyšeli o ruských vojácích a teď prý tam snad ani nejsou, hlavně tedy prý nezajišťují pořádek. Že tam řádí všelijaké tlupy, je známo dávno. To jen Vy jste o tom jaksi nechtěl slyšet. A ony ty tlupy jsou všelijakého zaměření. Záleží, kdo o tom informuje. Opolčenci a separatisté jsou mnohdy fotříci, kteří brání město, ve kterém mají svoje rodiny. Všichni neutekli a ani mnohdy nemají kam. Občas kouknu na TV Rossia a neviděla jsem nic o vzkvétající Novorossiji. Já jsem tam viděla záběry lidí, hlavně staří a ženy s dětmi, sedí ve sklepech a čekají, jestli jim někdo doveze aspoň těch 250g chleba na osobu a den. Jezdí tam občas z ruské strany dobrovolní šoféři, opět postarší fotři. Sedí tam zdrcení staří lidé, kteří si přejí aspoň jen v klidu umřít, protože tohoto se dožít nechtěli. Vzpomínají, jak jako děti seděli v krytech za 2.sv. války. Mohl jste se na to dívat, nebyl byste tak překvapen. Jenže asi to byla jen zinscenovaná ruská propaganda, že. Těm lidem už je tam opravdu jedno, pod kterou věrchušku patří. Chtějí, aby to přestalo, aby nemuseli skoro každý den někoho známého sbírat po kouskách. Kyjev jim je ukradený, protože pro ně a pro zmírnění jejich utrpení neudělal nic. NIC. Zjara se zase chystá Kyjev válčit, tak už mobilizuje. Poženou lidi na jatka a kvůli čemu? Rusko tu rozflákanou zem nebude chtít ani náhodou a Ukrajina nic nemá, jen dluhy.

10 2
možnosti

Ano všichni chtějí aby to skončilo a dokonce na začátku ani nikdo nechtěl bojovat, jak si  stěžoval ruský velitel Strelkov. Až on, se svými jednotkami to pořádně rozjel obsazením úřadů a hlavně hranic s Ruskem aby zajistil zásobování...

3 0
možnosti
JS

Máte pravdu v jediném. Ukrajina zaútočí. Porošenko ty zbraně nepředával pro nic za nic. Doufejme, že Putin neztratí nervy. Pokud ano, bylo by dobré, aby i USA (které tu situaci vyprovokovaly) poznaly co je to válka.

8 2
možnosti
RH

Když Rusko napadne Ukrajinu, tak za to samozřejmě můžou američtí imperialisté. :-/

2 6
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář