Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tento příspěvek není diskuzní, ale propagandistický a využívá metodu dehonestace autora

0 0
možnosti

Myslím,že rus plundroval východní Evropu dost dlouho ,a parlamentní demokracii je to nejlepší co existuje ! Pokud se střídá opozice,a vítězí treba i těsně o pár procent posunuje se společnost kupředu ! Putin by měl místo zbrojení radši rozvíjet všeobecně vzájemně výhodné vztahy ,které by mu pomohli zcivilizovat i zaostalý ruský venkov.Bohužel zaostalé Rusko nemá CO civilizovanému světu nabídnout mimo ropy , plynu a jsou na tom ekonomicky závislý. Zoufalý boj o trh v Sýrii vydávají za boj s terorismem,a naši proruští zoufalci jim zato tleskají (někteří si za každý oslavný koment nechavají platit )  !:-P

0 1
možnosti

Tak to s tou ruskou ekonomikou nebude tak zlé, když si mohou dovolit platit "oslavné komenty".

1 0
možnosti

Největším problémem, není orientace Čechů na západ, nebo na východ. Lidé se orientují podle všeho možného. Podle větru, deště, slunce.... Stejně tak jako autor si málokdo uvědomuje, že správná cesta nemusí vést nalevo ani napravo, ale vlastním středem. A tak se stádo ovcí bojící se Putina, přetahuje se stádem koz bojících se západu a podstata jim oběma uniká...

1 0
možnosti
Foto

A co tak spojenectvi s demokratickym zapadem ?  Nic ?

0 0
možnosti

Výstižné. V podstatě je to střet s lidmi, kteří se nesmířili se změnami po roce 1989 a přejí si návrat starých pořádků včele se "SSSR". A zbrojící a agresivní Putin je vylákal "z děr".

1 2
možnosti
Foto

;-DDobrej pokus. Jenže pravda je jinde. Ne všichni zamrzli ve starých schematech, na kterých se jiní jen uboze snaží etablovat:-P Je to jejich jediný ,,trumf", na více nemajeRv

3 0
možnosti

Dobrý den , reaguji na vaše výpotky jen občas ,ale už jsem asi přišel na důvod vašeho postižení -- nebyl váš prapředek uhozen do hlavy při obsazování Moskvy --- mohlo to namrznout , uložit do DNA a projevit u vás .

Prosím mrkněte se do rodokmenu a poptejte se na Chochlouška .

1 0
možnosti
Foto

I44v53a73n 55M83a41r89e88k

2. 12. 2015 14:39

!!Zdravím p.pseudonyme "Peszyński" , v tomto blogu jsem byl Vámi zadělen do "kategorie" . . . "starší lidé". . . . . .Je mi to celkem šumafuk , a o tom jaké jsem měl v v r.1989 představy Vám vypisovat nebudu. Nyní mám jen jednu představu. . . . .někdy Vás potkat !

A propos nemelte stále "mimo mísu",  a dejte zde prosím konečně odpovědi na patnáct otázek které jste před třemi měsíci položil prezidentovi [>-]ČR. p.Miloši Zemanovi[>-] !!

5 1
možnosti

Pane Tomáši, zmiňujete tu jakýsi kult osobnosti Miloše Zemana.  Nic takového jsem zatím nezpozoroval.

Ale v poslední době pozoruji projevy kultu osobnosti jiného bývalého státníka.  Je po něm pojmenováno letiště, ve městech jsou umísˇˇtovány jakési nesmyslné lavičky a někteří mentálně postižení občané si jeho jméno píší přímo na tělo.

A průčelí památkově chráněné budovy, která dominuje nejznámějšímu náměstí v zemi, překrývá plachta s podobiznou a nápisem "Navždy"

O takovém kultu se sotva zdálo i samotnému Kim Ir-senovi

10 1
možnosti

:-)....Pánové diskutéři ! JE nás tu několik, kteří pamatují jeho první blogy se slovní zásobou, tak.....desetiletého dítěte!  Najednou......stal se zázrak!  Autor je vybaven bohatou slovní zásobou, věty rozvité píše, jak když bičem práská !  Víte, co mi na tom nejvíc vadí? Že po tolika odsudcích a zesměšňování by normální člověk chodil "kanálama", tento pán se prezentuje, jako novodobý bojovník za spravedlnost celého lidstva. Skutečnost, kdyby k něčemu došlo, se dá přirovnat k současné situaci po francouzském případu. Nás nezastrašíte! Divadla prázdná, restaurace ztrácí zákazníky, fotbal se zruší, Praha nedá informaci kdy se bude rozsvěcet vánoční strom ! Divadlo! Kdo bude chtít zaútočit, najde si dost času. !!

11 1
možnosti

Tak vidíte, když se chce, všechno de.  Jeho první slohové práce byly opravdu na hranici negramotnosti. A jak se kluk pravidelným tréningem vypsal.

4 0
možnosti

Jednotná fronta v prezidentských volbách proti Zemanovi?

Mám protinávrh.

V Egypťanu Sinuhetovi jsem se dočetl, že v jedné tehdejší říši (nemohu si vzpomenout které - snad Babylonie?) pořádali každoročně slavnost, kde byl z nejšerednějších a nejhloupějších občanů vybrán jeden, který se stal Králem bláznů. Na jeden den byl opravdovým králem, všichni ho poslouchali, roztahoval se v královském paláci, dělal si co chtěl a dokonce mohl i ponižovat dočasně sesazeného vládce.

S koncem dne skončilo i jeho panování a byl slavnostně sťat.

Navrhuji tuto slavnost zavést a uzákonit i u nás. 

Samozřejmě už mám vybraného kandidáta - horkého favorita.

4 1
možnosti

Tomu říkám pokrok. Dneska si volíme krále bláznů na 5 let a pak mu dáme penzi.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář