Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jasně, zbytek mi poslala CIA

0 0
možnosti

??? Vy jste pil? Řekněte skutečnému autorovi, ať za vás reaguje i v diskusi, vy mu to tu kazíte.

3 0
možnosti

vůbec nereagujete na článek, jen tady ideologicky blábolíte

0 0
možnosti

Ideologicky zde píše autor, aspoň si ten článek přečtěte, je tu pod vaším jménem.

2 1
možnosti

Pokud uveřejňujete cizí text, pane "autore", neměl byste uvést skutečného autora? Ono to potom vypadá, že umíte česky.

0 0
možnosti

tisková služba generální prokuratury UA potvrdila na centrálních TV kanalech UA informace o pravděpodobné účasti členů radikální strany SVOBODA ...ve střílení do lidí na tzv Majdanu v Kyjevě za účelem vyvolat masové demonstrace a nepokoje ...což vedlo ke svržení režimu a současbnému stavu Ukrajiny...že by toto autor nevěděl...proč to tají...vždyť se to ví již od pondělka večera...ale alespoň je veselo a korektorka kmitá......hezký den všem...ZD...;-);-);-);-D

1 0
možnosti

Nejsou to obránci Ukrajiny. Jsou to, bohužel, obránci oligarchů a různých přivandrovalců, kteří vycítili příležitost.

2 1
možnosti
Foto

J47a21n 92P38a12v29e17l21k20a

14. 10. 2015 14:59

Oslavovat fašouny může jen bezmozek. Čekal jsem že se Vám po Vyšehradu poté co jste dostal na hubu rozsvítí, nestalo se.

2 2
možnosti
Foto

J37i32r26i 49B67i57l53i61n38a

15. 10. 2015 1:25

Nejvetsi fasoun v celem konfliktu je Putin. Ostatne - mezi fasisty se pocita i Narodni demokracie, ktera tu demonstraci na Vysehrade zorganizovala.

0 1
možnosti

Operační přestávka na Donbase? Celý svět chce věřit, že už bude klid zbraní a vy tu potvrzujete obavy, které zaznívají, a to že Porošenko chce bojovat za každou cenu. Asi proto má na Ukrajině podporu 3% obyvatel. Teď by měli myslet na to, jak zajistit Ukrajinu na zimu a jak se dostat z toho marastu do kterého Ukrajinu dostali.

1 2
možnosti

Já nechápu,jak může někdo dát karmu takové slátanině,jenom proto,že je proukrajinská?

Já jsem mluvil s některými Ukrajinci,s těmi ze západu,myslíte,že své současné vládnoucí představitele milují,jako autor,který obdivuje Jaceňuka a Porošenka,jako soudruzi milovali Fidela?

Pan autor a jeho sympatizanti zapomínají,že proti Porošenkovi se bouří i ti,co byli proti Janukovyčovi.Dalším nesmyslem je,myslet si,že Jaceňuk a Porošenko jsou čistí.Na Ukrajině je korupce skrz na skrz,a pokud si někdo myslí,že Jaceňuk a jeho lidé jsou pro Ukrajinu tím nejlepším řešením,je neskutečně naivní.Nejde o nic jiného,než o válku oligarchů,že jedni jsou proruští,druzí,jakoby,prozápadní,nic neznamená.Podvodníci jsou všude.

Za koho by měli jít obyčejní Ukrajinci bojovat,za zloděje Porošenka nebo Jaceňuka?Jste jak soudruh Zifčák,jenž organizoval dobrovolníky do Iráku,když tam Američané provedli invazi.

8 2
možnosti
Foto

J92i14r73i 88B89i13l68i24n91a

14. 10. 2015 12:34

Diky za informace. R^

Ja v druhem stadiu valky, kdyz tam Rusko poslalo svoje regulerni jednotky zlomil nad Ukrajinou hul. Ale to jsem podcenil odhodlani lidi branit svou vlast.

Doufam ze budouci ukrajinska armada bude natolik moderni a dobre zorganizovana, ze Putina prejdou jeho dobyvacne choutky navzdy.

Vzdyt Ukrajina brani i zbytek Evropy.R^

1 2
možnosti

To jsou Vaše fantazie,Putin je možná gauner,ale nedovolí si napadnout NATO,na Ukrajině jde o válku oligarchů,ne dobra se zlem.Že Rusko podporuje separatisty,že protiprávně zabralo východní Ukrajinu,beru,jenže Vy se svým jednostranným pohledem,nepochopíte,že když vypukne konflikt,je to vina obou.

Proč,když vypukly demonstrace,oprávněně,proti Janukovyčovi,jež se zvrhly,se EU do toho montovala?Jaký má Ukrajina přínos pro Západ,myslíte,že současná vláda je bezúplatná?

Váš vzor položil jednou otázku:"Co Západ může udělat pro Ukrajinu?"Milý pane,jestli se chce někdo někam integrovat,musí on také něco přinést,a to není případ Ukrajiny,ať je u moci kdokoliv.

3 1
možnosti

:-)....Jak vypadá ta morální převaha Ukrajinců, když utíkají do lesů a do jiných států, aby nemuseli narukovat?  Vy byste se šel nechat zabít pro oligarchu Porošenka a Jaceňuka !  Dokažte, že máte srdce na pravém místě a pomozte jim! Pak Vám budu tleskat.

    JInak, Vy už s tím to psaním máte málo společného, kromě té fotky.        Z Vašich púvodně kostrbatých vět, a pravopisných chyb jste se  vypracoval na solidní literární úroveň. I tady viditelně podvádíte, Vy ....jediný spravedlivý na tomto světě !  !!Rv

5 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář