Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký den.

Víte, pane autore, co Vás ...ano Vás bezprostředně ohrožuje? Vás, Vaše děti, Vaše vnoučata? Toto:

http://www.lidovky.cz/kdyz-prijde-bradacova-o-slachtu-da-si-zuby-do-sklenicky-a-oni-ji-vyhodej-vypravel-janousek-gvs-/zpravy-domov.aspx?c=A140418_173856_ln_domov_ogo

Tohle ohrožuje samou podstatu státu. A Vy si filozofujete o ničem. Zcela zbytečně, zcela mimo mísu, zcela....

To by Vás mělo zvednout ze židle. Toto zcela od základu ohrožuje milióny životů Vašich spoluobčanů. Ohrožuje existenci demokracie, demokracie, kterou máte hned za dveřmi.

1 1
možnosti
MJ

ohrožuje miliónyx životů...nemyslím po stránce fyzické, ale po stránce materiální, duševní, morální.

1 1
možnosti
PH

;-DNjn. Je to ta nejtemnejsi hrozba a navic jeste zacalo uplne zdarma nabizet sve obcanstvi ruskojazycnym obcanum jinych zemi. To je teeda uplne v haji.

2 1
možnosti
JR

J59a97r18a 17R53a59n79k

23. 4. 2014 4:18

Kolik se jich prihlasilo? Doufam, ze se nenechate predbehnout;-D

0 0
možnosti
PB

..... společnost "expertů", se kterými se potkáváte na fórech, Vám vskutku nezávidím. Toliko smysluplných myšlenek by vydalo na tři diplomky. Škoda, že se ani v jednom Vašem článku na toto téma nezmiňujete o tom zásadním .....totiž o řešení situace. Když jej alespoň nastíníte, tak v zápětí dojtete k závěru, že je to "politicky neprůchodné". Tak k čemu pak taková fóra ??? Samozřejmě k .....Rv

2 2
možnosti
TP

fóra jsou užitečná, protože přionášejí jasný program, co se má dělat, to že to je politicky neprůchodné je vina nás všech, píši o tom, aby se to průchodné stalo, to že si přeju aby se něco stalo tak nebudu o tom mluivit, že se to stane, když si tím nejsem jistý... Jestli se vám nelíbí, že je to neprůchodné, tak s tím něco dělejete...za měsíc jsou volby...

0 0
možnosti
MP

Ukrajinští extrémisté už dvakrát stříleli . Proč asi? Nejsou placení provokatéři? Nejde skutečná hrozba z této strany??

0 3
možnosti
MD

Sestava v druhem odstavci je dostatecne popisna. Hruza. A Rusko je v podstate jen v 'lajne' soucasneho svetoveho deni.

0 1
možnosti
FS

On už se o té sestavě zmínil pan Beneš. Opravdu ta jména jsou "zárukou "odbornosti" zúčastněných.A v čem vynikáte Vy (mimo těch ideologických nesmyslů) ,pane autore?

3 9
možnosti
Foto

Pan autor vyniká v tom, že nemá rád Rusko a umí o tom hezky psát...:-)

5 5
možnosti
SB

Už podle toho, jací politici tam podle Vašeho seznamu byli, se mi to zdá dost beznadějné. Samí eurohujeři, lidé z okolí Václava Havla. Lidé, kteří prosazovali takovou EU, jako v současnosti je, tedy EU byrokratickou, plnou nesmyslných nařizení, žijící v jakési chiméře, že pěknými myšlenkami lze vytvořit ráj na zemi. EU, která se slovy chce postavit Rusku, ale neumí pojmenovat romský problém pravými slovy, neumí otevřeně říci, že přistěhovalectví znamená konec Evropy apod..

Lidé, kteří prosazovali takovouhle EU, nám nyní chtějí žvanit něco o tom, jak to bylo chybné? To mi skutečně připomíná tu frašku zvanou "Přestavaba", kdy po Gorbačovově vyhlášení Perestrojky najednou vyhlašovali Přestavbu soudruzi Husák, Jakeš a Biľak, kteří předtím sedmnáct let od roku 1968 byli v čele toho, co najednou bylo nutné přestavovat. A ani slovo sebekritiky, které by vysvětlovalo, proč je nutné přestavovat něco, čemu až dosud veleli oni. Přestavbu vydávali jako ohlromný úspěch, nikoli jako přiznání porážky. Jako kdyby alkoholik vydával za úspěch, že se podrobí léčení, a nikoli za neúspěch, že se propracoval ke stavu, kdy to léčení potřebuje.

Líbila se mi slova pana Mlejnka: Evropa odmítá vzít na vědomí, že Rusko jedná iracionálně.

2 2
možnosti
PH

Racionální chování - EU- dluh průměr přes 80%, o USA nemá cenu se ani zmiňovat. Iracionální chování Ruska - dluh cca 10%.

6 6
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář