Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tolik proruské propagandy jako ve Vašem článku se hned tak nevidí.

Každý trochu sečtělý člověk po přečtení Vašeho článku začne sympatizovat s Rusy.

0 0
možnosti
MN

autor objevil Ameriku ... at se zahledi do Ceske republiky a medialni propagandy, ktera se tady vytvari - obraz nenavisti, bez dukazu - jen bombasticka sdeleni. Nenapada vas, proc se stale hovori o anektovanem Krymu, ale nikdo az snad na jednoho pritskeho novinare, neprinesl zadne informace a rozhovory s tamnimi lidmi, co oni si o tom mysli? To, ze se najednou zacaly objevovat v reklamach viditelne vice, barevni protagonisti take neni samo sebou. To, ze se najednou zacalo objevovat vice filmu s multikulturni tematikou je take soucast cilene kampane atd. Kazda zeme ma svoji propagandistickou linii ktera vychazi dejme tomu z vladni politiky, tak to ma treba i Amerika - jenze ta to dela sama za sebe, zatimco my, to delame pro EU a ta to dela pro USA ... takze pane Tomasz vzdy je napred dobre zamest si pred vlastnim prahem a potom jit s kritikou na ty druhe. Ostatne i vy jste soucasti jakesi propagandy komunistu jako byl a je pan Stetina!

1 0
možnosti
JM

Doporučuji autorovi, aby si nastudoval rozdíl mezi slovy blog a blok. To je tak asi všechno, co k tomuto blábolu napsat.

0 0
možnosti
Foto

J27i20r16i 94B40i94l70i78n46a

14. 3. 2016 13:41

Nekteri diskuteri jakoby chteli na svych vlastnich prikladech dokazat, ze na jednoduchych lidech ruska propaganda funguje.

2 0
možnosti
JN

Neberte tu akademickou půdu příliš vážně.

Po čtyři desetiletí tam byl nejdůležitějším vyučovacím předmětem marxismus - leninismus.

1 1
možnosti
JN

Mělo být jako reakce na pana Marka.

0 0
možnosti
Foto

I44v54a49n 16M38a93r98e76k

14. 3. 2016 9:40

P.pseudonyme "Peszyński",nejednalo se v tomto případě o znesvěcení akademické půdy vašim nanejvýš podezřelým obskurním spolkem ? ! 8-o Rv

1 2
možnosti
Foto

Když jsem si přečetl článek vzpomenul jsem si na slova pana Zubova za stránek neovlivni.cz. Jak uznáte není ani pan Zubov ani paní Slonková šiřiteli prokremelské propagandy.

"Předpokládám,že my – v Rusky i tady v České republice – máme přílišvelký strach zpropagandy.Proč? Protože během minulých desetiletí, když jsme ještěneměli internet, měla propaganda velký význam. Totalitní státje schopen zamezit přístupu k alternativním informacím. Skrzecenzuru, rušení rádiových vln, a tak dále. Vy tady v Českérepublice to znáte velmi dobře, my v Rusku také."

V tomto máme s panem Zubovem stejné obavy, když slyším o kontrole internetu připomíná mi to, že totalita se blíží.

2 0
možnosti
RM

R62o71m90a98n 55M92á26c71a

13. 3. 2016 20:42

jen drobna korekce... ne prvni, druhy blog... blog je neco jineho... v pripade konference se pouziva "blok"... ackoliv ne ten proti islamu :-)

jinak autorovi karma... a diky za zaznam... ja stihl tak poslednich dvacet minut...

4 4
možnosti
Foto

Konference špatně placených bankrotářů, každýá jeden by chtěl přidat, ale Štětina má sám málo. Ani televize se to již neodváží odvysílat. To jste to dopracovali, dokud nepřestanete lhát, lidé vám nebudou naslouchat.

4 2
možnosti
MN

je to usmevne, ze komunista, ktery mel za totace privilegia jako nikdo jiny a psal prorezimni clanky, dnes financuje opacny pol toho co jeste "nedavno" delal. Kdosi tady pise ze pry uz kvičí ;-D coz je jen hloupost cloveka, ktery si neuvedomuje, ze do budoucna nebude kvicet jen jedna strana, ale vsichni .. co potom napise ... snad jen - kvíííííí

0 0
možnosti
ZH

R^ Je to dobrý, kvičej jako pominutý. :-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář