Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... jsem rád, že jste v rámci debaty alespoň dospěli k závěru, že ...."po Putinovi zbude Putinismus". Co zbude po dekadentní smečce těchto pravdoláskařů, tak to jsem móóóc zvědavej !:-/

1 2
možnosti

Na tohle se dá reagovat jen jediným způsobem:

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Váš text, pane Peszynski, nestojí ani za minimální argumentaci.

Ale jinak vrána k vráně sedá, myslím, že jste na té kampě do toho hnízděčka Pravdy a lásky, co chce každou chvíli kohosi humanitárně bombardovat, krásně zapadl.

Nechte ty svoje perly přeložit do ruštiny a pošlete to do Kremlu. Putin se potrhá smíchy a vy budete hrdina, co odstranil největší bezpečnostní hrozbu Evropy od tatarských nájezdů.

3 1
možnosti

Z88d96e82n86a 14K31o16č97í

22. 4. 2014 11:15

Já už budu muset k doktorovi na šití, protože trhám smíchy skoro nad každým Peszynskeho článkem. ;-D

2 1
možnosti

M71i49l51a53n 65R79a10d68e30k

21. 4. 2014 17:33

ze je to bida, to mate bohuzel pravdu. Bida, svrab a vase budouci utrpeni. Kez by jen v Cesku! EU to je snuska bud linych blbu nebo "byvalych" komunistu. Kdyz se clovek mrkne na ty ksichty Barrosa, Ashton, Rompuye, dela se mdlo. To se musi Putin chechtat, ne ze on by nebyl cvok, ale........

1 1
možnosti
Foto

Debatní krouižek hlupáků bez reálného politického vlivu je zajímavou a vtipnou kulisou současných událostí. Nadšení a entuziasmus jim nechybí, zato jim chybí zkušenosti a inteligence, V.Klause, který situaci vystihl poměrně přesně. Děkuji za zprostředkování, alespoň si můžeme o těchto namyšlených lidech udělat obrázek.

3 4
možnosti

...kdo vy? Klub stalinistů v Čechách?

2 0
možnosti
Foto

Lidé co věří, že násilí je vhodný způsob pro řešení problémů budou vždy jen rukojmím sociopatů ovládajících stát a je úplně jedno, jestli jsou pro Putina, nebo pro USA.

1 1
možnosti

To je sice pravda, ale pravda je ještě horší. Každý kdo chce ovládat stát, tak se musí stát sociopatem. Ale zdůrazňuji, libertariansmus, respektive anarchokapitalismus (= komunismus) není řešením, ten stát se tam vylíhne. Řešením je dělba moci.

0 0
možnosti

Stačí vyjmenování účastníků a dál už nemusím číst.

5 3
možnosti

Sešla se česká politická bída, aby kritizovala ruskou

7 4
možnosti
Foto

Do Pobaltí se NATO hujersky přizvalo samo. Jenže tehdy to bylo slabé Rusko, tak to bylo jednoduché a nikdo si nelámal hlavu s tím, že NATO nedokáže svým závazkům dostát a že trestuhodně se zavázalo k něčemu, co nemůže splnit. Vzalo si Pobaltí jako jakési rukojmí, jakýsi lakmusový papírek ruské reakce. Tedy o upřímnou snahu ochránit  tyto státy nešlo, protože to opravdu vojensky nejde. Účelová lež a pitomost, protože žádný stát, který nechce expandovat netouží mít stejnou hranici se svým protivníkem, ale snaží se utvořit nárazníkové oblasti. Šlo o to šťouchat do Rusa. Výsledek? Tvrdě odhalená vojenská neschopnost NATO. Úžasná politika.

Pan Dobrovský asi navíc nechápe, že není NATO bránit Ukrajinu nemůže, stále není před čím, ale že nemá s ní žádnou smlouvu o společné obraně.

Spolek "humanistů" harašící zbraněmi, které nemají.

9 5
možnosti

P86a61v49e55l 56K80u24r61a40l

21. 4. 2014 12:37

Patriot act taky dává USA "právo" chránit svoje občany (popřípadě i potomky občanů) vojenskou silou ať jsou kdekoliv na planetě a málokdy se na to vlád daných států ptají.

Co je špatně na tom že to samé zavádějí rusové?

Opět - nemám problém to odsoudit... ovšem za podmínky že to odsoudíme i u USA a zavedeme proti nim sankce dokud s tím nepřestanou.

6 5
možnosti

Hezký den.

Tak...vůbec Vašemu článku nerozumím.Jde nějak mimo mé chápání adolescenta.

S Rusama dělám. Letos na podzim tam jedu na jednu generálku zařízení přehrady. Nebojím se jich. Mluvím s nimi jako rovný s rovným. Ba naopak, Čechy mají rádi. A platí "dle zákona". Na rozdíl od českých podnikatelů.

Pak mne překvapila část Vašeho článku:

Martin Bursík viděl současnou situaci jako příležitost pro Česko, které mohlo Evropě předat svou zkušenost s  ruskou okupací. Jaké zkušenosti? Kolik mu bylo? Co dělal národ proti té okupaci? Může se chlubit svým postojem? Může se Evropa chlubit svým postojem vůči ruské okupaci? Je to aktuální v dnešním století? Může se  opakovat ta okupace ? 

Odpověste na tyto otázky a pak si řekněte: "Opravdu můžeme předávat nějaké zkušenosti?" Myslím si, že ne. Můžeme jen kušovat a můžeme se , pro samé roupy, jen scházet a filozofovat. O ničem.

11 3
možnosti

Jo a kde zůstala Ukrajina ve Vašem filozofování? Nějak jste na ni zapomněli.

3 0
možnosti

Zvláštní je, že se tedy vůbec nehovořilo o Ukrajině.

3 2
možnosti

ano, to je pro tento politický konflikt typické. všichni přistoupili na to, že je třeba rozhodnout, jestli jedná správně Rusko, nebo USA a EU. ale co si o tom myslí občané Ukrajiny nikoho tak moc netrápí. kdo z našich politiků udělal anketu mezi zde žijícími občany Ukrajiny o tom, co vidí jejich příbuzní a co si oni a jejich příbuzní o situaci myslí?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář