Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Maličký rozbor (bez většího hodnocení, jen pár postřehů v závěru):

V odpovědi č. 4 se Litvin domnívá, že je Putin zločinec, protože rozpoutal válku na UA a protože ohrožuje civilizaci (neřekl čím) a ničí Rusko (neřekl čím), v odpovědi č. 5 je ovšem Putin zločinec, protože mu jde o osobní obohacení a protože je to jasné každému rozumnému člověku, neboť je z KGB, v odpovědi č. 6 již není zločinec, ale nemocný člověk, jehož systém krachuje, ale pozor v odpovědi č. 10 se již není třeba obávat expanze, protože vše upadá, takže ohrožení civilizace je zažehnáno, chvála Pánu.

V odpovědi č. 7 není po kritice a opozici poptávka, protože politici se starají jen o kariéru a každý si myslí, že je nejchytřejší a udělá vše nejlíp na úkor ostatních, v odpovědi č. 8 je to ale proto, že díky propagandě je kritika vnímána jako zrada národa.

No a v poslední odpovědi jsme se dočkali: rozpad RF nebude žádná tragédie (kdože to sdělil světu, že RF vlastní zcela nezaslouženě takové obrovské přírodní bohatství? Albrightová nebo McCain nebo nějaký jiný US politik?).

No prostě dost dobrý rozhovor, pán je názorově zcela konzistentní, velmi mu to myslí a necucá si odpovědi z konečníku, co mu zrovna rektální slinka na jazyk přinese. Zkrátka klenot.

Samozřejmě jeho vychvalovači a karmovači ze všech konců světa mají můj plný obdiv, že dokázali rozpoznat kvalitu a smysluplnost tohoto textu ;-D

3 2
možnosti
Foto

To co rika pan Litvin dava smysl. Jen si myslim, ze miliardari Putinovi jde dnes uz hlavne o moc.

2 1
možnosti

Úplně s nima souhlasím, zcela konzistentní, argumenty podložený rozhovor. Pan Litvin je evidentně velmi přemýšlivý člověk, podobně jako Pupík Ajko Převeliký a jeho epigoni z domova i ze zámoří;-D

1 0
možnosti
Foto

Čím dál tím lépe, pane Peszyński. Vsadím se, že další blog bude zase o Rusku.

6 2
možnosti
Foto

To je docela mozne. Nejspis pana Peszynskeho to tema zajima. Pokud o tom nic nevite, nezajima vas to a nemate k tomu co rici, proc sem chodite pindat ?

1 3
možnosti

K63a59r45e92l 59V56o19v12e33s

26. 7. 2015 17:33

Co to je za veselou kopu :-)

6 1
možnosti

normálně bych si na Rusko ani nevzpomněl...ale díky  užiteným příživníkům...kteří by pro vlastní kapsu prodali i bratra..že...a 50 letech by byli tvrdými agitatory...si ho připomenu a s ním i UA...která jde pomalu a jistě ke dnu...sama...takže autore pište...agitujte a přitvrďte...jak jsem napsal výše ...v duchu bolševických agitátorů 50 let...".každá pro nás užitečná lež jest pravdou"...jenom se domnívám...že pár lidem zde ...děláte medvědí službu...protože nad hloupostmi co píšete...musí snad každý kroutit hlavou a nebo se smát...a pozdravujte kancléřku...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

6 3
možnosti
Foto

Vy byste si nevzpomnel. Ukrajinci kterym z jejich zeme dela Rusko kulnicku na drivi to nejspis vidi jinak. 

A spousta Cechu kteri si pamatuji okupaci z roku 68 take.....

0 4
možnosti
Foto

Čím to, že každý organizátor protestů v režii politiky pražské kavárny má reklamní agenturu ? Měl ji pan Přikryl, organizátor protestu červených karet, má ji i pan Litvin, odpúrce Putina, prezentovaný autorem tohoto rozhovoru.

To ty peníze na propagandu nelze vykázat jinak ? Chtělo by to více fantazie a kreativity v managementu TOP09, jinak to začne být podezřelé !

7 3
možnosti

A kde sídlí ta Východoevropská agentura?

¨To by nás, středoevropany, zajímalo.

5 0
možnosti

A zas to kouzlo nechtěného českých rusofobů a dnes i ruského "disidenta". Na jedné straně bludy o tom, jak je Rusko agresivní a jak má snahu imperialisticky expandovat, ale na druhé straně jejich věštba o tom, že se Rusko rozpadne.

Kristaboha, kdyby ti rusofobní užiteční idioti aspoň udrželi vlastní myšlenku a neblábolili pokaždé něco úplně jiného.

8 2
možnosti

Putinističti trolové mají jasno.. Anton Litvin není agentem CIA, jsem to já :-)

2 3
možnosti

Ne, vy ste úplně něco jiného. A když už jste tu psal o Krymu, co říkáte na jízdu polských motorkářů na Krym? A co říkáte na návštěvu francouzských poslanců na Krymu?

9 0
možnosti

Sám se sebou? :)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář