Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Putin není takový hlupák, aby si dělal do vlastního hnízda. Stále upozornuje, at západ neprovokuje, aby nemuselo dojít k nevratným změnám. Putin válku nechce. Putin ne, ale Obama... Přebytek amerických zbraní se přece musí prodat a půjčky pro válčení, i na tom se musí vydělat. Hodnota dolaru je přece tak nejistá, což mnozí ekonomové dávno ví. Kdyby chtěl Putin válku, dávno ji udělá. Kdyby chtěl Putin zabrat celou Ukrajinu, dávno by to udělal. Ach, zase ten zlý a krutý Putin! Proč jej tolik Rusů má rádo? Proč statisíce lidí utíká do toho chudého Ruska? Jsou opravdu tak hloupí??

0 1
možnosti
Foto

Vy víte, že vyšetřování sestřelu bude pro Putina katastrofa? Jak to víte?

8 1
možnosti
Foto

Propagandisté typu pana Peszyňského neví a a ni tuto potřebu nemají. Jen jako zaseklá gramodeska melou pořád to samé:-)

3 2
možnosti
Foto

Pane Peszyński dokážete někdy pochopit, že oheň na Ukrajině od počátku rozdmýchával vítr ze Západu nikoli Východu? Nebo snad jezdil Putin podporovat demonstranty na Majdan aby zapalovali službu konající policisty a vydlabávali jim oči?

Ne, jezdili tam například Vaši polští krajané nebo česká podřimující knížata. Že pak oheň opravdu vzplál se není vůbec co divit a to co tam teď je je krvavá občanská válka ve které Rusko podporuje separatisty a Západ ukrajinské nacionalisty.

Takže největší putinovou vinou je, že odmítá tancovat podle (euro)amerických not. A to Vám a podobným propagandistům vadí asi nejvíc, že?

5 1
možnosti
Foto

Mýlíte se, Titovi partyzáni vlastníli v boji proti okupantům letadla a měli i letiště. Nakonec nacisty bez cizí pomoci ze země vypráskali.Jde o to, že měli podporu místních lidí, stejně tak jako všude, kde bojují proti cizím vojskům na svém území, dnes třeba na východní Ukrajině nebo Afghánistánu. Okupanti nejsou nikde populární.

6 1
možnosti
SB

zaprvé, putin je možná ultrasatan, ale určitě není blb, aby nařídil schválně sestřelit civilní letadlo a navíc se u toho nechal chytit za ruku. a jestli ho sundala z oblohy nějaká prokyjevská či prokremelská bojůvka, vyjde vpodstatě nastejno

5 1
možnosti
LJ

Ale to autor nikde netvrdí.

1 0
možnosti
BC

Letadlo ještě nedopadlo na zem a Porošenko už věděl čím bylo sestřeleno,není to zvláštní?

9 4
možnosti
LN

...a račte prominout při vašem vzdělání....to víte jak..???

1 0
možnosti
MB

Bol by som vo svojich úvahách opatrnejší. A počkal by som si na závery nejakej nezávislej vyšetrovacej komisie, aj keď vačšina náznakov ukazuje na separatistov. Mimochodom, všimol ste si, že je skoro 10,30 a pán Fojtík dnes ešte nevydal nejaký svoj článok ku Ukrajine? Nie je náhodou chorý?

2 1
možnosti
BT

nic se nevyšetří, zmizí důkazy a to co se vyšetří se ututlá........pravda by ohrozila mír

3 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář