Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

prosil bych o odkaz, že povezou novoruskou vlajku, díky.

0 0
možnosti
MS

Má to snad znamenat, že jste na jejich straně ? Jenom proto, že jste taky motorkář ? Pak nejste o nic lepší, než Standa Berkovec, který za ně onehdá horoval na ČT24 a pěkně mě tím dožral. Ono je totiž úplně jedno, jestli povezou novoruskou, nebo sovětskou vlajku, nebo jestli si na nádrž nalepí provokační nápis "Na Berllín!" (což jsem viděl v TV). Je to Putinova propagační mise a zpolitizovaná akce se vším všudy a s motorkářským životním stylem.  Rv:-/

0 0
možnosti
RC

Svinstvo, nic než svinská protiruská propaganda. Napřed jsme lezli 40. let do zadečku Rusům teď zase pro změnu Američanům. Opravdu to máme zapotřebí? Ubohý národe, buď už jednou sám sebou.

2 5
možnosti
Foto

J36i13r50i 59B95i55l48i59n70a

22. 4. 2015 16:59

Mluvte priste jen za sebe, pane Chobola. Protoze napriklad ja tam ruskym okupantum nelezl a americkym spojencum tam lezt duvod nemam.

Povezte - zapacha to tam ? 8-o

1 0
možnosti
AK

Mě by zajímalo, kde pan autor přišel ke svému tvrzení - cituji - "Například jen co se týče Ukrajinců, tak ti tvořili 40% početního stavu sovětské armády" 8-o ??. Když už tedy opominu ta fakta, že část Ukrajinců byla v OUN, část v SS-divizi Halič (Galizien), část zůstala na okupovaném území (celé dnešní území Ukrajiny bylo po určitou část války okupováno Němci). Jistě, v Rudé armádě (posléze Sovětské armádě) bojovalo hodně Ukrajinců, ale 40 % ?. Za chvíli se asi dozvíme, že dalších 40 % bylo Gruzínců, Kazachů, atd. a Rusové tam asi dělali jen kuchaře ;-D. A dále je lehce pikantní a paradoxní, že současné ukrajinské vedení (i autor článku) si stěžuje a poukazuje na okupaci Ukrajiny (které ? :) ) a Německa Sovětským svazem.

2 1
možnosti
JM

Já myslím, že když se to bude argumentačně hodit, tak konkrétně tenhleten autor je schopen tvrdit, že v Rudé armádě sloužilo 40% Ukrů, 40% Gruzínů, 40 Tádžiků, 40% Čečenců, 40% Azerbajdžánců a jen nějakých pouhých 2% Rusů. ;-D

0 1
možnosti
JM

Námi všemi usměvavě milovaný Ajko Aktivistický by si v prvé řadě měl ujasnit, jestli tedy Rusko je a nebo není následníkem SSSR. protože když se to takovým argumentačním konstruktérům hodí tak je a když se to nehodí, tak není. Autorek dále nakládá s fakty dle toho, jaký bombastický efekt chce dosáhnout. Proto se používají výrazy jako jednoznačný-nejednoznačný aniž by měl autoreček v ruce jediný podklad,  žongluje se s procenty, vyrábí se neexistující ohrožení.

No a samotná poslední věta je totální blbost. Kdo mlčí, ten souhlasí? Já nemlčím, proto, abych se připojil k autorovým blábolům, ale proto, že s čímkoli, co se vylíhne v této choré ajkistické hlavě nesouhlasím, protože je to myšlení bolševického politruka nebo nacistického propagandisty (v tom není rozdíl).

3 2
možnosti
Foto

Ja myslim pane Moucka, ze se Tomas trochu spletl. Co se totiz tyce myslenky ze "zeme osvobozene Rudou armadou patri do ruske sfery vlivu", tak k tomu vy a vasi rudi i hnedi soudruzi politruci rozhodne nemlcite.

V tom pripade spise radostne tleskate rucickama a blazene u toho hykate. ;-)

1 0
možnosti
Foto

J55i13r21i 42B64i37l42i88n37a

21. 4. 2015 18:21

Vas clanek nema Tomasi chybu. Ale s logikou na ruske svaby kteri by byvalym okupantum nejradeji slouzili az do roztrhani tela nezapusobite.

5 2
možnosti
JM

Logikou? ;-D

posílám link na přesnou definici slova logika, protože kanadští Ajkové viditelně nemají ponětí, co to slovo znamená

http://cs.wikipedia.org/wiki/Logika

eventuálně něco pro jednodušší

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/logika

2 2
možnosti
SN

:-)  Při pondělku oživí a zjasní mou mysl pravidelná dávka humoru o kterou se, Vy kujone, postaráte ! Sítě už nepletete, začínáte se nudit! MOhli byste začít štrykovat teplé ponožky na příští zimu. I když by to bylo možná pro PUtina, jak pravil ve své jasnovidecké předpvědi, velký mág, Khárl. Jen tak dál, už se těším na příští pondělí !   !!!!!!

2 4
možnosti
LK

Jak mohli Ukrajinci tvořit 40 % počtů RA? Ukrajinská SSR měla  v roce 1941 28.5 mil. obyvatel (76% Ukrajinci) a RA prošlo v letech 1941-1945 34,5 mil. mužů a žen. To tam jako byli skoro všichni?

5 1
možnosti
RN

statistika je jedna vec, realita druha, ruska armada za cara, bolsevika i dnes za putina se drzi davne zakladni struktury: dustojnici, poddustojnici a specialiste pouze rusove, radovi vojini kanonenfutr z neruskych narodnosti. takze pokud ten udaj mluvi o vojinech muze i souhlasit.

3 1
možnosti
Foto

Ach vy nekonzistentní etatisté.

1 3
možnosti
Foto

Zažil jsem kdys jednoho politruka...:-( No nic. ,,Jisté" společné, až signifikantní  rysy by se našly Rv

6 6
možnosti
Foto

Mínussáčkové nezažili, či že by i oni sami...?;-D

2 2
možnosti