Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z67d23e82n89a 16K72o28č62í

25. 7. 2014 7:05

Pan Fiala v jiném blogu napsal:  

Právě se zjistilo že video se systémem BUK, který je podle slov Ukrajiny "převážen po sestřelení MH17 do Ruska" byla pořízena ne ve městě "Краснодон", ale ve městě "Красноармейск". Toto město je ale pod kontrolou Ukrajinské armády (a bylo i v moment sestřelení). 

!!!!!!!!!!!!

Informace je ověřená. Fašisté byli totiž natolik hloupí, že tam nechali záběr billboardu na kterém je reklama na místní autosalon. A to přivedlo lidi na na to kam se mají dívat, aby identifikovali místo, na kterém bylo video pořízeno. Takže hlavní důkaz USA/EU/Fašistů je podvrh. 

+6/−1

Ta města jsou Krasnodon a Krasnoarmějsk...

2 1
možnosti

aha protože to napsal pan Fiala tak je to prvda? Pan Fialk lže jako když tiskne, BUK byl vyfocen v Torezu a Luhansku, které jsou oba pod kontrolou separatistů nikoliv v žádném městě pod kontrolou Ukrajiny, existují prot to jasné důkazy..to že napíšete, že pan Fiala říká, že to není pravda nic nedokazuje, musíáte mít nějaké argumenty, které zpochybnují mé důkazy a to že to říká pan Fiala opravdu nestačí

0 0
možnosti

Zkusme dořešit ještě jednu otázku: Mohl Buk umístěný v Snižne strefit letadlo letící z Amsterodamu do Kuala Lumpur do ocasu tak,aby spadl u Hrabové? Zbytky rakety by spadly na Doněck.Připadně Luhansk.

Jinak řečeno, kde jsou zbytky rakety?

2 1
možnosti

to je nesmysl.. víte ta raketa explofdovala když sestřelila ten boeing.. no ale třeba nějaké zbytky byly, tak je separatisti našli a odvezli,

každopádně to že BUK byl vyfocen v Torezu a Luhansku pod kontrolou separatistů je jasný fakt

0 0
možnosti

V žádném případě nelze  uznat, že dopravní letoun byl sundán pouze ukrajinským Bukem, pokud se na kokpitu letadla našly otvory, které ukazují proděravění letadla zevnitř směrem ven.

0 1
možnosti

nebyl sundán ukrainský Bukem, ale separatistickým

1 0
možnosti

Ruská maskirovka v podání pana bloggera je jen tehdy maskirovskou, pokud jí pan blogger dokáže odhalit. Pokud ji neodhalí, tak se podle něj jedná o realitu. Skutečně?

1 1
možnosti

řečičky které nemohou popřít fakta

1 0
možnosti

Ovšem jedna věc mě trochu zaráží, proč by někdo tahal BUK z Torezu do Luhansku nějakých 90km, aby ho pak dalších xy km táhnul schovat do ruska, když k nejbližší ruské hranici je to z Torezu cca 30 km, samozřejmě vysvětlení může být hnedka několik (problém propašování techniky přes hranice kde nemají kontrolu, atp...) Nicméně je to poněkud zvláštní.

2 1
možnosti

nen neí to zvláštní.. podívejte se na mapu území, které drží separatisté, hranice s Ruskem kontrolují jižně od Torezu právě Ukrajinci, kdežto u Luhansku separatisté

1 1
možnosti

rekace uraženého dítěte

2 0
možnosti

Vy jste ale zly chlapecek. Autor si pracne a s obrovskym, temer americkym, usilim stavel 'babovicky' a vy mu je bez mrknuti oka rozslapete.

3 2
možnosti

Jeste jedna - neni nejdulezitejsi kdo strilel. Dulezitejsi je kdo vyvolal tu valku a kdo poslal civilni letadlo tam, kde mohlo byt sestreleno. Davat to jednoznacne za vinu povstalcum neni fer. To je jako kdyz Hamas pri utoku na Israel pred sebou pozene deti a israelsti vojaci jich par sejmou. Taky nebude vina na tom, kdo strilel.

1 3
možnosti

odpovědnost zpochybnit můžete, ale fakta uvedená v článku ne

2 2
možnosti

Aby bylo jasno, ja tu neprohlasuju, ze to bylo tak, nebo jinak. Jen chci ukazat na chybnou metodu dokazovani. Taky se mi parkrat stalo, ze jsem za prukazny dukaz (v uplne jinem oboru) povazoval to, co dokazovalo to, co jsem si pral. Prosim, abych nebyl povazovan za debila, ktery nesouhlasi s tvrzenim jen proto, ze bylo tisickrat opakovano.

0 1
možnosti

v čem je má metoda dokazování chybná?

0 0
možnosti

LIDSKÉ ZRŮDY V PODÁNÍ BLOGERŮ.

Zde je blog"

http://zdenekbarta.blog.idnes.cz/c/418357/Ruska-lidska-zruda.html

všichni jste se předháněli v ohavných přívlastcích.

Sketečnost:

https://www.youtube.com/watch?v=xLdRBaL4-wU#t=88 inkriminovaný okamžik cca 1:05 min. A jedn  detail, všimněte si označení domobranců, který mají na krku, aby vyštřovatelé věděli s kým mají čest.

1 4
možnosti

...ukázka odpornýho  rusáka....Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář