Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

To je složení, Bursík, Kocáb...jeden blbec vedle druhého. Taková akce nemá v ČR co dělat. Nejsem příznivec západu a ani východu, Obě strany mají na sobě špíny dost. Akorát mi přijde že USA a v čele s orangutanem se moc rozpíná po celém světě. Vždyť kam přinesli tu svoji demokracii, tak ta země je zadlužená, zničená atd. Stačí se podívat na rozmístění základen USA a myslím že už to dostatečně naznačí, o co jde. Ukrajiny je mi líto, ale nezatahujte sem ty svoje falešný ideály, nejsme tady na to zvědavý.

0 0
možnosti
JM

Jeden výborný německý satiristický pořad na téma informační válka na Ukrajině.

To se bude Ajkům, Kanajkům a frau Rank obzvláště líbit

https://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw#t=496

1 2
možnosti
JM

Inconvenient truth, že jo Kanajko? Taky se smáli jako já?

0 0
možnosti
KD

Hezke, ale co mam delat, kdyz jsem proti puci, nasilnemu a protiustavnimu svrzeni demokraticky zvoleneho prezidenta Ukrajiny.

Nevim proc puciste chteli zakazat pouzivani rustiny. Popira se to, ale proc nyni Porosenko nabizi pouzivani rustiny ?

2 2
možnosti
JM

Pššt pane Dvořáku. To tady u tohoto autora nesmíte. Tady jak nesouhlasíte s jeho jediným pravověrným názorem, tak jste putinista, Novočech, zrádce a autor pravidelně vyzývá, aby se český národ s těmito jedinci vypořádal (asi tím myslí pověsil na nejbližší kandelábr). A pak jsou tady diskutéři z Kanady a pro ty jste automaticky antiamerikanista a komunista

2 1
možnosti
JM

Ajko nám popisuje pražskomajdanskou idylku, fotečky kytiček a dětiček, chybí už jen malá roztomilá zvířátka, tak tady najdeme popis poněkud méně idylických zato notně nahnědlých (jak týden neprané spodky) chvilek od jiného očitého svědka

http://hassan.blog.idnes.cz/c/427902/Prazsky-Majdan-na-Staromestskem-namesti-provazeji-vytrznosti.html

Už se těším, až mně začnou mínusovat kanadské diliny, že jsem si dovolil zdejším čtenářům nabídnout jiný úhel pohledu, protože to se tady na tomto blogu nesnáší, neodpouští a demokraticky se to nazývá komoušstvím.

Jinak já tam nebyl, jak jsem koupil, tak prodávám

1 2
možnosti
Foto

Pokud se pane Moučka chystate ctenarum nabidnout "jiny uhel pohledu", tak je to vitana novinka. Zatim jen vedete nuchutne reci o nepranych spodkach a papouskujete jak Putinovu, tak i komousskou propagndu. Takze - chute do dila!!;-)

2 1
možnosti
TP

Velice se omlouvám samozřejmě , že pan Štetina je Jaromír.. a ne Miroslav

1 0
možnosti
Foto

J97i55r81i 39B74i17l96i64n80a

27. 9. 2014 17:52

Diky za info i za fotky. Dobra prace !  R^

3 1
možnosti
JN

Pane Tomáši, opravte si popisky u fotografií. Žádný z politiků, kteří vás přilšli pozdravit není mým favoritem, ale aspoň vím, jak se jmenují. I křestním jménem.

2 0
možnosti
TP

samozřejmě , že pan Štetina je Jaromír.. a ne Miroslav, sorry

0 0
možnosti
JN

Pane Tomáši, možná je pro vás zklamáním, že příměří, na kterém se dohodli obě znepřátelené strany, je již několik týdnů dodržováno tudíž není důvod k dalším sankcím.  Ale když vám tak záleží na tom, aby se i naše země více angažovala, rád bych věděl, co říkáte na zprávu starou více než dva týdny. Tak nějak to se snkcemi souvisí.

http://www.novinky.cz/ekonomika/347366-ek-pozastavila-kompenzace-zemedelcum-zavalily-ji-zadosti-z-polska.html

5 3
možnosti
Foto

J86i67r63i 47B73i73l47i91n22a

27. 9. 2014 17:46

To se mylite. Ruska agrese i pritomnost ruskych jednotek porad trva, sankce budou pokracovat.

2 1
možnosti
Foto

Hezké obrázky, moc Vám to sluší. Akorát ty tlamy profláklých politiků jste mohl vypustit, kazí celkový dojem Rv

6 4
možnosti
JN

Když oni jiní než profláknutí nepřišli.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář