Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Zdá se mi, že trochu lžete. V posledních dvou článcích nadšeně píšete o materiální podpoře Ukrajinců ze strany vašeho mejdanu, a přitom na kus prostěradla, co jste pověsili p.Dukovi na domek, jste museli vyhlašovat finanční sbírku Rv.

1 1
možnosti
PBR

Včera jsi mě načal nástěnkou a dnes už skutečně pláču.. vy máte majdanisti tak veliká a dobrá srdéčka..fňuk, fňuk.. To je krása, to je hotová Evropa bez hranic..

A opravdu to nejsou děti gastarbeiterů z pražských staveb?

1 2
možnosti
Foto

Tak tyto ukrajinské děti doplácí na Kyjevský Majdan, kdy byl svržený legálně zvolený prezident a pučistická chunta, která po něm nastoupila, tak rozpoutala s pomocí Západu občanskou válku.

2 2
možnosti
Foto

J73a38n 21P21a21v51e97l64k48a

31. 12. 2014 13:51

Nezapomeňte, že parlament odvolal prezidenta. že v rozporu s ústavou nikdo neřeší

Rozkaz zněl jasně, prezident musí být svržen za každou cenu.

1 2
možnosti
MP

No sláva. Aspoň nějaký počin na poli, které má co dočinění s humanitou.R^ Výjimečně si nijak nerýpnu.

1 0
možnosti
Foto

A byly mezi nimi i děti z východní části země? Dokázal překonat pražský Majdan tuto základní bariéru?

A ještě dodatek. Pane Peszyński. Píšete, že jste havlista. Václav Havel, ať už byl jakýkoliv, mistrně vládl českým jazykem. Nedělejte mu ostudu.:-/

6 3
možnosti
Foto

Výborně, konečně nějaký užitečný počin. Je dobře, že se zimní pobyt v Praze vydařil, ale to nestačí. Myslím, že ti nejaktivnější pionýři by měli za odměnu dostat šanci v létě navštívit tábor Artěk na Krymu.

0 6
možnosti
ZD

to byla první pořádná a rozumná věc co Pezsinski a ten spolek anarchistů udělali...a že jim nic neříkali o politice???...Větší blbost jsem neslyšel....kdo je pozval a kdo se o ně staral???...Majdan...to samo o sobě stačí...a když si vzpomenu na toho plešatého agresivního fašouna ...co tam s nimi byl....tak to stačí...jste autore hluboce nepřesvědčívý....hezký den všem...ZD...;-);-);-)

1 4
možnosti
NM

...nemám rád když se děti "zneužívají " v jakémkoliv politickém sporu na jakékoliv straně.

6 4
možnosti
LJ

Já jsem v tom však viděl pouze snahu udělat dětem, ke kterým byl jinak osud krutý, alespoň na vánoce trochu radosti. Žádné politické zneužívání v tom nevidím. Možná jiné podobně postižené děti pozvali do Moskvy, aby alespoň na chvíli zapomněly.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář