Diskuse

Pražská zima

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Když už vás tak baví listovat v zahraničním tisku, jistě vám neuniko, že sexuální útoky na německé ženy o silvestrovské noci jsou dílem ruských zelených mužíčků.

http://www.shz.de/regionales/schleswig-holstein-am-sonntag/attacken-an-silvester-gruene-maennchen-auf-koelns-domplatte-id12607041.html

3 2
možnosti
JK

:-PRuští mužíci, mají na svědomí celou zhuntovanou východní Evropu , a komunistickou rakovinu kterou zatáhli do Afriky, KoreeRv. .... ;-)

0 3
možnosti
JN

Pane Tomáši, gratuluji vám k dalšímu úspěchu na mediální scéně.

Vaše slova byla citována v celostátní rozhlasové stanici.

„Pan prezident na F1 citoval výrok zastánce pana premiéra. Pan prezident skutečně nemůže za to, jak se příznivci pana premiéra vyjadřují,“ vyjádřil se na svém twitterovém účtu prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/zeman-se-postavil-za-stropnickeho-rekl-pravdu-mohl-lhat-nebo-delat-ze-sebe-blbce-g0j-/zpravy-domov.aspx?c=A160214_175508_ln_domov_ELE

3 2
možnosti
JK

J84e72n81d91a 13K48r80á87s58a

15. 2. 2016 11:18

Pan Zeman už opravdu nemůže ani za to, co tvrdí! Rv;-DObklopen politickým odpadem ktery zcela propadl u voleb , kancléřem bez prověrky neustále hledá článek o Peroutkovi spolu se svým historicky nejhloupějším tiskovým mluvčím Rv;-D

1 2
možnosti
JK

Pod ruským vlivem jsme byli 40 let! Výsledek? Totální devastace ekonomiky a morálky u nás a v celé východní Evropě ! Jenom díky komunismu přitaženému z Ruska, nemáme morálku, mzdy a důchody stejné jako v zemích EU! Zaostalá říše zla Rusko má u nás 3x tolik lidí než USA a Čína! ! ! Smutné je, kolik se u nás najde kolaborantů s našimi okupanty z r. 1968 Rv;-(!!

2 4
možnosti
JN

Ono to vymlouvání, že devastace morálky je způsobena dlouholetým ruským vlivem, je už trapné.

Opravdu jste přesvědčen, že vám někdo uvěří, že za vaši morálku můžou Rusáci? A opět, když o tom víte, nejlíp uděláte, když se těm Rusákům natruc začnete chovat jako slušný člověk. Tím je převezete tak, že se z toho už nevzpamatují.

3 2
možnosti
MP

„Obzvlášť český prezident Miloš Zeman rozdmychává vášně Čechů, když přirovnává uprchlíky k teroristům“... Co to plácáte, člověče? O jakém rozdmychávání vášní tu melete? Miloš Zeman nic nerozdmychává. Jen pojmenovává věci tak, jak je cítí většina občanů této země!

Vám bych, pane doporučoval zhubnout! Mohla by vám při vašem vztekání se a otylosti prasknout žilka! A pak ty následky...8-o

5 3
možnosti

Miloš Zeman akorát rozdmýchává vášně jen mezi jeho odpůrci, včetně autora :-)

5 2
možnosti
JS

Zájmy ruských tajných služeb na fungování či spíše nefungování EU jsou nezpochybnitelné.

Ovšem divit se nízké oblibě A. Merkelové v Česku je poněkud legrační, obávám se, že historie k ní bude mnohem tvrdší a její pozvánka imigrantů do Evropy bude označena jako obrovský nejen politický, ale i ekonomický a morální kiks (morální ve spojení s "korektností" namířenou proti evropanům).

Nelze to omluvit ani zvýšenou ženskou empatií, která ovšem nemá v politice co dělat.

4 2
možnosti
MN

To bylo zase počteníčko, dávám naprosto otevřeně Rv

8 2
možnosti
JK

Že se tak trápíte, a vůbec to čtete ...Na ruských webech si počtete ke svému přesvědčení mnohem lépe Rv;-D

0 2
možnosti
MP

Cha cha cha. Citovala jsem v příspěvku jméno autora německého článku, ale neprošlo to. On je vůbec celý ten článek hoden toho neprůchodného příjmení.;-)

6 2
možnosti
Foto

zmínil jsem jméno autora předmětného článku, o kterém zde diskutujeme, a můj příspěvek byl smazán redakcí s tím, že nepatří do slušné a kultivované diskuse.

5 1
možnosti
JN

Pne Tomáši, přečetl jste si taky diskusi, co tomu článku říkají němečtí čtenáři?

3 2
možnosti
JS

Kdyz lzou novinari, tak je to pochopitelne. Je to jejich zamestnani. Pokud vedome lze neprofesional, tak je to mozne vykladat bud slaboduchosti, vypocitavosti, nebo zvlastnim pospojovanim mozkovych neuronu.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář