Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Již během čtení jsem si vzpomněl na divadelní hru Ladislava Smočka Pozdní odpoledne doktora Zvonka Burkeho, kde se postava největšího tupce v podání Bronislava Poloczka (že by to ti čeští Poláci měli tak nějak v krvi?) ptá: "A nevadí vám, že používám humor?" a to byla jeho druhá nejlegračnější věta protože tu první říkal, když hlavou s rozběhem opakovaně narážel do zavřených dveří a po každém nárazu zakřičel: "Já nejsem idiot!"

2 0
možnosti
JR

J51a12r43a 39R15a11n36k

2. 1. 2016 0:14

;-)Uz jste videli novy Putinuv kalendar? Asi se snazi trhnout ruska, zenska srdicka .....ale slabota proti mladym knezum z Vatikanu - to proletelo s velkym uspechem celym svetem. Z tohoto si delali na comedy kanalu a BBC take - poradnou legraci, udajne se Kim snazi takeR^

1 1
možnosti
JK

Stále mi nikdo nevysvětlil, proč má Ruské zastoupení u nás třikrát tolik zaměstnanců než Čína a USA ! Že by u nás bylo tolik opravdových kolaborantů a zrádců národa, kteří zadarmo propagují ruskou agresivní říši zla našich okupantů se mi nechce věřit. ...;-)

2 1
možnosti

Bravo pane Tomáši - karmaR^:-)

7 3
možnosti
Foto

J44i40r66i 40B92i81l16i50n36a

31. 12. 2015 16:19

Hmmm, to se me nezda. Ty cervene karty proti s. Zemanovi prece americka ambasada zaplatila.

Dokazaly to pomoci photoshopu stranky Aeronet a od nich to prebraly i dalsi rudohnede webiky.

Imperialisticke zapadni centraly maji halt pazoury ve vsem. ;-)

5 3
možnosti
JN

No tak vidíte, a k panu Tomaszovi, který se celý rok tak snažil, nedorazil ani pětník. Snad i jemu časem dojde, že dělá zadarmo kašpara a najde si nějakou práci za peníze.

3 7
možnosti
Foto

I když sou amíci občas, a v lecčems, i naivní, že by platili pimprlový divadlo pár ujetejm partičkám v režii tuzem. podržtažků, vyčůránků a levě křivejch, ač za pravé se vydávají, o tom jde s úsměvem více, než pochybovat.;-)

4 5
možnosti
MP

Jistěže. Tady to musí jít zadarmiko, nanejvýš neziskově z Brusele. Hnacím motorem je tady stará zášť, někdy si myslím, že ten Putin je placený přímo z Washingtonu, protože co se jen ušetří na těch východoevropských "pěšácích";-), co majdanují čistě z přesvědčení.

3 4
možnosti
ZD

tak tak no se smíchem to jde vždy lépe a na Silvestra 2x a proto PF 2016 všem ZD...;-);-);-)

6 0
možnosti
JN

Pane Tomáši, nepřehánějte to s tou pracovitostí. Den před štědrým dnem jste se prohlásil za elitu, na štědrý den jste vydal svou smochválu sluníčkářů a na silvestra to dorazíte "vtipně a ironicky" (nebo snad dotčeně a kriticky?) míněným soupisem svých loňských aktivit, které jak sám uznáváte, vám kromě posměchu nic nevynesly.

Vemte si příklad z vašeho vzoru, bývalého pana prezidenta Václava Havla. Ten to v půli prosince zabalil a odletěl na dovolenou do Portugalska. Tam ve své vile provegetoal cca měsíc do půlky ledna.

Dal o sobě vědět formou projevu odvysílaného 1. ledna. Projev byl předtočen někdy v říjnu, takže jeho obsah byl opravdu velmi aktuální. Ale on to stejně nikdo neposlouchal.

Tak si ze svého vzoru vemte poučení a nebuďte blázen a nepracujte zadarmo.

Jak již jsem napsal před časem, přeji vám do nového roku mnoho štěstí, tedy toho, co normální lidé za štestí považují. A to je především práce, domov a rodina.

6 7
možnosti
Foto

Časy se mění. V 50.letech si pan Raichl alespoň za své služby koupil velký dům v Oregenu. A jistý pan Novák za služby pro Brity si také nepřišel zkrátka.

Ale musíte to umět jako pan Novák. Ten si ty peníze vyzískal za své krejčovské služby, kdy šil obleky jeden za druhým. Všichni si umíme představit, že také žádné obleky nešil, pouze inkasoval a zdaňoval těžce vydělané peníze. Účty na to měl.

1 1
možnosti

;-D

Docela vtipnej blog.

Předpokládám, že opačná strana nedostala od Rusů také ani korunu. Jak by také mohla, když ti, kterým dluží Američané, tady furt dokola píší, že Rusko je před krachem, nemá prachy a Rusové nemají co žrát.;-D

4 2
možnosti

A ještě bych dodal, že mě Američané nedluží ani korunu. Všechno uhradili do termínu splatnosti.

;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář