Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nejvíc mě fascinuje - Kyjev - jsou ti hodní, demokratičtí demonstranti.

Východní část - jsou to teroristi, separatisti....

Objektivita jak bič !

0 0
možnosti
AK

Na jedné straně si říkám, proč si nedáme pohov a i ve svátky se zde pinožíme v politice kolem Ukrajiny a Ruska. Na druhé straně proč ne, když imperiální medvěd a jeho pátá kolona vyzvědačů a škůdců vůbec nespí a v jarních aktivitách a v zákeřnosti překonávají rekordy.

Je lépe být ve střehu. Díky za skvělý článek.R^

7 1
možnosti
PV

Další blabol vysinuteho Pravdolaskovce který neda pokoj ani na krestansky svatek,co toto je zac,no Havlista vypoti jenom hnuj[>-]

3 10
možnosti
TP

Putin nás ještě nobsadil a nenastiolil tady povinné křesťanství, takže já si můžu psát o Putinov, co mě napadne, třebas na vánoce. Vaše nmíchaní náboženství do politiky mi připomíná islámisty

0 2
možnosti
Foto

Vy v tom celém rozkladu, on to je rozklad Vaší logiky, to je jen poznámka, protože, kdyby existovala vážná hrozba útoku RF na např. Pobaltí, tak by se neposílaly stovky vojáků do Polska, pár stíhaček nad Pobaltí, kde se jakž takž otočí. Ono je to ale jedno, protože z vojenského hlediska je obrana Pobaltí jeden velký nesmysl, protože nejde účelně vojensky bránit.

3 5
možnosti
Foto

Mínusáři, dejte nějaký kvalitní vojenský rozbor obrany Pobaltí, když už. Nechám se poučit.

1 0
možnosti
PH

Pane, fandil jsem Reagenovi, tomu co se mu podařilo udělat s komunistickým blokem. Jenže politiku, kterou USA potom nasadilo, tak s tím moc nesouhlasím. Tady máte odkaz na Reagenova spolupracovníka, kterého určitě nemůžete naszvat socialistou.

http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/754/paul-craig-roberts-rusko-slovum-verit-nesmi

2 2
možnosti
MK

Reaganovi musíme být všichni, kteří žijeme v této části světa vděční za naši svobodnou současnost.

12 0
možnosti
MJ

Hezký svátek.

Nuž což, ani ve svátek nám Ukrajina "nedá spát". Pane blogere, zcela zásadně s Váma nemůžu souhlasit. Je mi jedno, jak mne (ve svém "demokratickém" zápalu) nazvete. Klidně snesu i toho kolaboranta.

Dnes už mocní uvažují jinak. Historie jim ukázala, že jakákoliv anexe jakéhokoliv území nepřináší zisk. A Rusové uvažují také "ziskově". Jakákoliv anexe , přináší jen trable. Finanční, lidské, mezinárodní. I anexe , které jsou vedeny "těmi nejlepšími úmysly" , jako anexe americká různých dálněvýchodních a blízkovýchodních území za účelem ničení teroristů a jejich vlivů nepřináší ani zisk morální. Nakonec ti země se vrátí ke svým tradicím vládnutí nejsilnějšího kmene. Něco jiného je podpora vojenská různými skupinami na daném území. Jejich poradní úkol. Jistě na území Ukrajiny jsou tací ruské osoby.Ale otevřená válka. nereálné a neuskutečnitelné. Čeho by Putin otevřenou válkou získal?

Vy jste jako "válečný zpravodaj", který uvažuje ve svých "ideologických " kolejích, kolejích, které nejsou reálné a jsou slepé. A nejsou schopné reagovat na realitu. Podle fotky jste mladý člověk. jestli-že ne, gratuluji, vypadáte dobře. Jestli-že jste mladý, překvapuje mne, že uvažujete v kolejích našich starších spoluobčanů, kteří jsou zakleti v minulém století.

6 10
možnosti

Zkuste zde hodit absolutní částky, které ze svého státního rozpočtu v kapitole Obrana vydává USA a Rusko. Abychom si to mohli porovnat.

4 4
možnosti
MK

Skvělý článek, děkuji! Je mi až stydno, že nedokážeme zakročit a zaujmout jasné a rozhodné stanovisko proti říši zla, kterou se Rusko pod "fašistou" Putinem opět stalo.

9 2
možnosti
MJ

Dovolím si mírně, v rámci zákonů, odporovat. Právě Rusko má s fašismem nějaké zkušenosti. Když v Rusku řeknete slovo "fašismus" všem kolem Vás se udělají osypky. Ukrajina má fašistickou minulost.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář