Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

jak se nakonec ukázalo, Prima měla pravdu a tedy Pupík jen blbě tlachá. Jako ostatně vždy. Navíc ten citovaný uprchlík je křesťan, takže všechny ty žvásty o protiislámské nenávisti jsou echt mimo mísu

3 1
možnosti
JK

Znám několik let pár muslimů, a ŽÁDNÝ z nich se ničeho protiprávního nedopustil! Jen naše ostuda na hradě vyvolává xenofobii u hlupáků kteří nikdy žádného neviděli a mají potřebu neustále psát třeba na tento blog své nenávistné komentáře , Rv:-P

2 3
možnosti
JN

Já jsem už v životě potkal zblízka pár fanatických katolíků a žádného fanatického muslima. Přesto bych si netroufl tvrdit, že fanatičtí muslimové neexistují.

0 0
možnosti
MK

Na vyjádření svého názoru má každý právo, ale nikdo nemá právo urážet druhé.Rv

5 0
možnosti
Foto

"Podstatná část obyvatel této země je totálně zmanipulovaná. Srovnatelně s Rusy milujícími Putina, Číňany mávajícími Rudou knížkou nebo Němci adorujícími Hitlera." Neberte si do svých "úst" podstatnou část této země. Mohlo by se stát, že by tato podstatná část této země vám také něco řekla na rovinu. ;-€ Asi byste to neunesl, odhaduji.

7 3
možnosti
JK

J52a27n 74K19o20z41á11k

15. 2. 2016 12:56

S takhle zmanipulovaným člověkem jako jste vy, jsem se ještě nesetkal.

Co vy jste zač? Čechy nesnášíte, že mají jiný názor, než který zaujímáte vy. To chcete, aby se většina přizpůsobila takovým takovým extrémistům jako jste vy? Moc lidí vám na vaši demonstraci nenaletělo(nejsou ještě zblblí).

13 2
možnosti
MK

Obávám se, že aktivista není zmanipulován, ale že je ....... přímo od přírodyRv

3 1
možnosti
Foto

Uf autore, vy jste pohádkář a bludař a velmi rád paušalizujete, no to vám moc na důvěryhodnosti nepřidá. Rv

9 3
možnosti
JS

To, že se podivujete nad samozřejmostí, že s velkou částí lidí se dá manipulovat, víceméně vysvětluje, že asi nemáte racionální pohled ani na problém imigrace.

Pokud by zastánci vaši multikulti nabídli těmto jednodušším lidem objektivnější pohled na imigraci, tj. přiznali excesy imigrantů již během jejich cesty do cílových zemí a také převahu ekonomických důvodů imigrace nad válečnými, tak byste se nedostali do pozice naivních vítačů, kteří nejsou reálně schopni posoudit další důsledky soužití muslimů s evropany.

Když by váš přístup byl aspoň trošku logický a zohledňoval již stávající zkušenosti se problémovým začleňováním předcházející vlny imigrantů a jejich potomků, tak byste nepůsobili tak odtrženě od reality.

Zjednodušeně řečeno, když je venku liják, nemůžete lidem tvrdit že svítí sluníčko, musíte aspoň přiznat, že trochu prší.

I hloupý člověk pozná když se lže moc.

12 2
možnosti
Foto

Problém je hlavně v tom, že to vůbec žádný uprchlík není.

11 3
možnosti
LB

Dobrý den, opět tu autor lže a opět bez reakce. Né televize Prima ale právě organizace, která sem tu rodinu dopravila, tak lhala. Jenže to se vám nehodí. Říkáte, že k uprchlíkům nejsme vstřícní. Zase lžete. Je zde spousta lidí z bývalé Jugoslávie, z bývalého Sovětského svazu a ze spousty jiných států. Žijou zde a nikdo jim neubližuje. Oni na oplátku dodržují naše zákony a většinou se bez problémů zapojili do života zde. Na příkladech z celé Evropy u nynějších migrantů tomu tak není. A to nepopřete ani vy, byla by to další z vašich lží. A když tak napadáte lidi zde, co se kouknout po Evropě a zjistit si mínění lidí v ostatních zemích. Jenže to by se vám nelíbilo. Tak tady urážíte a napadáte lidi, kteří vidí dál než vy a divím se, že vám to stále prochází.

14 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář