Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a58n 18R39á72ž

18. 5. 2016 13:46

Vždy přemýšlím, co si si šlehnete před tím, než začnete organizovat nějakou svou komickou, ryze exhibicionistickou uliční párty.

Jestli to má být jen naivní sebe upozorňování,je to hloupé, má-lo to mít jiný účel, vyzní to vždy trapně.

10 7
možnosti
TP

bohužel nepíšete nic k podstatě problému

0 2
možnosti
Foto

?

Tak nevím8-oNejprve se tvrdí, že nás neosvobodili, ale okupovali. Dnes sice, že osvobodili, ale je snaha na to konto vydírat. Nieje to celé voalaké zmetěné;-D

7 3
možnosti
BT

B82o68r83e79k 17T73o84m40i14s

18. 5. 2016 13:15

Velmi rád čítam vaše príspevky, lebo vždy ma utvrdia, že nie len na Slovensku žijú debili. Velká vďaka.

19 2
možnosti
JM

Velmi správný závěr pane kolegoR^

4 1
možnosti
Foto

Ad Vojcechovský: Nehodnotil byste jako velezradu, kdyby proti naší vládě se generál Petr Pavel začal bojovat třeba spolu s Valachy, s nimi by ustoupil do Valašského království, no nicméně po jeho dobytí by upadl do zajetí české armády? A co byste asi pak s Petrem Pavlem udělal?

A opakuji už asi posté, je zcela jedno, kolik sovětských vojáků padlo, důležitá z dnešního hlediska je dosud platná Dohoda čtyř států o obecné bezpečnosti, zvláště článek 6, v němž dané státy zavázaly, že po skončení nepřátelství nepoužijí svých ozbrojených sil na území jiných států. Jinak řečeno, koho vojáka do skončení WWII kam vstoupí, toho království. A mimochodem, dodnes nebyla uzavřena mírová dohoda s Německem a Japonskem.

2 1
možnosti
SN

:-)......Pseudonyme Peszinski ! Vy ty podpisy pod články chrlíte, jak dýmající lokomotiva ! Při Vašem vzdělání.....říká Vám něco výraz "Jaltská dohoda" ? Asi ne, jinak byste se nepodepisoval pod tak stupidní článek !

KDydby nebylo Rusů a dalších národů, kteří s nimi proti německému okupantovi bojovali, tak byste si tu neplácal játra, protože byste se na tomto světě neobjevil. Vaši rodiče, pokud by nespolupracovali s Hitlerem,( a to nejde při Vašem nenávistném vyjadřování proti všemu ruskému vyloučit), by skončili na Sibiři a Vy byste nás tu neoblažoval svými podpisy pod články fiktivního autora ! RvRvRv

5 11
možnosti
MP

Máte pravdu, že se nemusíme nechat porálně vydírat osvobozením, a to ani z jedné strany. Třetí říše byla tak zfanatizovaná, že bylo nutné porazit je úplně a zničit jejich centrum na místě. Nikdo nenesl náklady války jen tak ze sympatií k porobeným národům. Však si velmoce ty sféry vlivu pěkně rozdělili.

Vůči komu ale máme morální dluh, jsou ti vojáci na všech frontách, kteří tam byli víceméně donuceni jít, i když by se radši už vrátili domů. Museli ale bojovat na cizích územích a mnozí tam položili své životy. I když s většinou textu souhlasím, tak nevím, proč vám tak leží v žaludku ty pochody s obrazy padlých. Ti tedy tu válku ani nerozpoutali, ani z ní nic neměli, leda smrt.

5 3
možnosti
MP

opr.....nechat morálně vydírat....

0 0
možnosti
MB

Autor, nebo ten, který pod autorovým jménem na tomto blogu publikuje ( jak se mnozí pod jeho spisky diskutující domnívají), se ukazuje být poměrně slušným manipulátorem. Když má dojem, že svými předchozími články, plnými lží, nenávisti, demagogie, provokací a faktických nesmyslů trochu přestřelil a nas...l většinu svých čtenářů, tak uveřejní stať, s jejímž obsahem, až na poslední odstavec, nelze než souhlasit a předpokládá, že tím některé čtenáře tak nějak "ode,,,e". Já si ale myslím, že je to tak či onak marné, marné, marné. Čtenáři tohoto blogu si jistě umějí vytvořit na problematiku, kterou se pan Peszyňkski zabývá a na jeho osobu, vlastní názor. Navzdory jeho neutuchající mediální snaze.

3 7
možnosti
JN

A ještě nám pane Tomáši prozraďte, proč jste si tentokrát nevzali vaše nejoblíbenější trička?

3 1
možnosti
JN

Máte pravdu, nenechme se vydírat osvoboditeli. Čtyři desetiletí jsme byli v hlubokém předklonu směrem na východ, nyní jsme ve stejně hlubokém předklonu směrem za oceán. Myslíte, že těm bude stačit taky jen čtyřicet let a pak už se budeme moci narovnat?

8 5
možnosti
Foto

Jo, jo. Američané u nás mají několikasettisícovou armádu, musíme jim dodávat zdarma uran na jejich jaderné zbraně, zakazují nám vyrábět silnější auta, abychom jim nekonkurovali, jakákoliv jejich kritika je zakázána, za tím účelem mají pod kontrolou úplně všechny sdělovací prostředky (divím se že ne vás), na hranicích nám postavili plot, abychom nechtěli třeba zdrhat do Ruska, plné supermarkety jsou jenom jejich reklama, která se skutečností nemá nic společného, na dovolenou se smí jezdit jen k Balatonu a do Tater .....

12 8
možnosti
LB

Dobrý den, za to jak se Evropa po válce rozdělila, tak za to mohou všechny vítězné mocnosti. A pokud jsme vděční Američanům, Francouzům, Angličanům, tak to samé platí i pro Rusko. A doufám, že jste protestoval i před ambasádama států, v kterých se pochod Nesmrtelného pluku pořádá. Je to jen vzpomínka na lidi padlé v druhé světové válce. Vím, že vám vadí vše, ale občas se to chce zamyslet. Za rok 1968 se v Praze omluvil Putin, a v tom roce sem přijela Varšavská smlouva a velice aktivní v organizaci byli Poláci a o tom se nezmiňujete. Vždyť i hlavní jednání se vedlo ve Varšavě. Ano, bylo to špatné, ale to neznamená, že nebudu uctívat památku padlých v druhé světové.

7 4
možnosti
JN

Myslím, že zrovna Poláci se nějak slovně omluvili už v srpnu roku 1989. Ale soudruh Jakeš to nepřijal.

Ale dosud jsem nezaznamenal, že by se nám za svou účast omluvila Ukrajina.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář