Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Další důkaz , že xenofobové a putinisti jsou jedno a to samé.. lidé otevřete oči

0 0
možnosti
JM

To je téměř takové fučíkovské. To je někde učej?

0 0
možnosti
Foto

Jak se tak koukam na nejpilnejsiho diskutera, nic nepozvedne komunistovi naladu vic, nez kdyz Putinova sebranka unese, vezni a tyra zenskou. Rv

0 0
možnosti
Foto

Nechá-li se špion zajmout, na frontě jej většinou čeká kulka. Pokud se mu dostane řádného soudu, pak klobouk dolů, to je férové chování solidního státu R^ Proto nevidím důvod cokoli zpochybňovat, nemáte-li relevantní informace. Vařit z vody a vymýšlet báchorky, to před soudem neobstojí, tam se rozhoduje padni komu padni.

0 4
možnosti
JL

Nejak Vam unika, ze Nada byla doma na Ukrajine kdezto ti rusti "novinari" tam bym byli bez viz, bez akreditace. Pokud nebyli primo spioni tedy prinejmensim ilegalni vetrelci, jak jste tedy napsal, dostali co jim patrilo.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby Rus nezplundroval celou východní Evropu včetně Ukrajiny, měli bychom nyní jiné starosti....Rv:-P Ukrajina není ruská kolonie !!

5 2
možnosti
JM

Už jste se od posledně poučil, tak nepíšete Rusko, ale Rus, tak já vám to znova nabořím: V Ústředním výboru KSSS ani v Nejvyšším sovětu nebyli jen Rusové. Dokonce ani Generální tajemníci nebyli vždy Rusové. Stalin byl Gruzín, Brežněv Ukrajinec (nebo minimálně narozen na střední Ukrajině). To jsou taková propagandistická hesla, co kolem sebe trousíte. S historií ani realitou to nemá nic společného

1 4
možnosti
JM

Nějak zapomněli zmínit její angažmá v nacistickém praporu Adjar a svědecké výpovědi o tom, kterak mučila vězně. Což samozřejmě může být stejná blbost jako těch 80 dní hladovky. Já jen, že by působili věrohodněji, kdyby řekli A i B. Ale voni nechtějí působit věrohodně, jim jde o to šířit úderná hesla, že?

3 3
možnosti
LB

V jednom máte výjimečně pravdu, doteď není spousta věcí na Ukrajině vyřešena. Jenže zapomínáte dodat, že to je vinou ukrajinské vlády a prezidenta Porošenka. Svědčí o tom i jejich obliba. Porošenko místo aby se snažil s vládou něco dělat pro obyčejné ukrajince, tak jen zesiluje korupci, nikdy nic nevyřeší a jen by válčil. Vím, že vám se to líbit nebude, ale je to fakt!

1 2
možnosti
SN

:-)....Pane pseudodonyme Peszinski ! Na to, že 80 dní nejedla a hodně dní nepila, tak vypadá, že žije ze vzduchu. Budu trochu osobní! Předloni jsem dostal rakovinu. Měl jsem původně 100 kg, tři měsíce jsem jedl, ale špatně, pil jsem pravidelně, když mně operovali měl jsem 60. Ta Vaše Savčenko hýří zdravím, viděl jsem video z jejího soudu, připomínala mi spíš exhibicionistku, než týranou ženu.

Jinak...také pěkná potvora. Mám to z netu, psal to zřejmě někdo , kdo to měl trochu ověřené. Ruským zajatcům zhášela vajgly cigaret v očích, eletrické kabely na bití byly její výbavou. Co Vy na to ne(vážený), pseudonyme ? RvRvRv

6 9
možnosti
LK

Zřejmě další Kyborg, ta Savčenko. Jako ten naposled, co pobíhal s rozdrcenými koleny. Když jsou ti Ukrajinci tak dobří, už měli dávno stát na Urale ;-)

4 7
možnosti
JN

Pane Tomáši, o několika lidech, které zde zmiňujete, uvádíte, že jsou "aktivisté".

Dovoluji si vám připomenout, že v posledních několika letech, získalo toto označení význam hódně sprosté nadávky. Vpravdě té nejsprostější myslitelné.

Tím, že o nich tvrdíte, že jsou aktivisté, jim sympatie nezískáte.

4 5
možnosti
AG

A83l22e85x 78G88r81e21g74o51r

18. 3. 2016 11:59

A kdy začnete psát o únosech v druhém táboře, Co třeba únosy , které provádí USA a dotyčné zavírá bez obvinění na mnoho let ve svém skvělém ubytovacím zařízení na Kubě?

6 8
možnosti
Foto

Zřejmě nechápete rozdíl mezi terorismem 21. září a politickou kriminalizací opozice Rv:-P

0 0
možnosti
OZ

Z pohledu ruské propagandy je proces s Nadijou Savčenko neskutečný propadák a průšvih, který propagandisticky posiluje Ukrajinu a hodně oslabuje Rusko.

Rusové např. nejprve tvrdili, že byla zajata na území RF když překročila hranice, nakonec vyplavalo napovrch, že byla zajata už na území Ukrajiny .Podle dalšího byla už půl hodiny zajata když novináři byli zabiti a tak se dá v těch ruských lžích pokračovat.

A ti dotyční váleční reportéři(ať je jim zem lehká) bez povolení vtáhli na území cizího státu spolu s útočícími ruskými jednotkami, takže velice dobře věděli, co jim může hrozit...

8 5
možnosti
Foto

Útočící ruské jednotky? V jakém tvaru útočily?

6 7
možnosti