Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

.....kancléř. .... 😀😀😀😀😀😀

0 0
možnosti
DM

No tak to budete muset priste postavit jinaciho kandidata, a ne vecne spici kolaboranta Schwarzenberga mluviciho cesky hur, nez druhe koleno ceskych emigrantu v Nemecku. Karel byl pro Zemana, ac ho nijak neadoruju, v dnesni dobe opravdu slabym souperem.

1 0
možnosti
MK

RvRv Už dlouho jsem od Vás nic nečetl a zase dlouho nebudu.

President ČR se jasně vyjádřil k islámu: "Islám je rakovina a už metastázuje". Může mít aktivity, které se mně nelíbí, ale za tento postoj, který očekávám od vládnoucích politiků, má moji podporu.

Ten Váš pochybný spolek, pane místopředsedo, nemá žádné právo ukazovat prstem na jiné aktivity včetně prezidenta; jak správně připomněla paní Řápková níže, vedle 180.000 podpisů jste něco bezvýznamného u cesty.

3 0
možnosti
MK

P.S.

Není potřeba velkého IQ, aby slova prezidenta byla chápána obrazně jako poukázání na vážné nebezpečí a ne jako pokyn k nákupu samopalu do každé rodiny.

0 0
možnosti

Vážené EEIC, vy jste tři  podepsaní. Nás se podepsalo pod petici asi 180 tisíc  a podle všeho je asi 90% občanůČR stejného názoru jako pan Prezident, čili nechceme islám v ČR !  Jsme rádi, a to i ti, kteří jinak pana prezidenta "nemusí" že jako téměř jediný z papalášů stojí za svými lidmi.

Vivat Pan Prezident, hanba vám!

4 0
možnosti

Ta hanba vám patřila samozžejmě EEIC !

0 0
možnosti
TP

jakákoliv vstup masivní nebo nemasivní má řešit stát a jeho představitelé, je katastrofou když ústavní činitelé chtějí brát pušku do vlastních rukou místo aby řídili stát

0 4
možnosti
DM

Vy jste to fakt pochopil tak, ze Zeman nabada kazdeho se obzrojit a vyrazit strilet imigranty? ;-) Husty! Normalni clovek samozrejme pochopil, ze se musime semknout, a ten problem, byt i silou, bude-li treba, byli ochotni spolecne vyresit. Uz se nedivim, proce je EEIC vsm kolem jen k smichu, kdyz produkuje takove perly hlouposti ;-)

3 0
možnosti
TP

To, že je domobrana zvůlí a že má problém islmistického teroru není žádná poraženecká vize , ale normální stav

0 1
možnosti
LB

Tak teď už mám jen jednu otázku: pod čí články se to podepisujete?

2 0
možnosti
PT

No vypadá to jak nějaká satira, pokud to je vážně myšleno tak to je trapnost nad trapnost a to Zemana v oblibě kvůli jeho proruské kolaboraci nemám.

3 0
možnosti
JO

Vyzývejte a apelujte jak chcete. Je to vaše právo. Ale tuším, že svými výzvami Zemanovi jen vykouzlíte úsměv ve tváři, případně si s nimi vytře pozadí.

Ten váš nenávistný extrémistický spolek by Zemanovi otloukl o hlavu i srdečný pozdrav.

6 1
možnosti
RM

Přečetl jsem to 2x abych nepřehlédl odkaz na ty vznikající domobrany. Bohužel nic.

Škoda, že nejde dát záporná karma.

3 0
možnosti
KV

Tomas je jenom mistopredseda toho obskurniho spolku? A proc v nem neni nejaky zastupce Majdanu ? Pak to neni vychodoevropsky spolek ! Okamzite napravit !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář