Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nekritizujte tohoto pána moc, jinak příště zakáže pod svým článkem diskusi, jako to dělá většina jeho "kolegů, tzv. demokratů".

2 1
možnosti
Foto

To zatim delaji jen rudohnedi soudruzi.

Pan Peszynski se stejne jako ja kvilenim Putinovych hochu bavi. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Hezky clanek.

Zajimalo by me, proc se zrovna xenofobove, rasiste a Putinovi molodci povazuji za zachrance evropske kultury a vlasti.

Kdyz je to presne naopak.

No, hlavne ze nasli blog kde se mohou schazet. Rv

1 6
možnosti

Už vím, jaký literární styl Pupenstein používá. Je to etiketát. To je novotvar, který jsem pro tento účel vymyslel. Všimněte si, jaké množství nálepek autor do svých blbých textů nacpe. Něco na způsob: "Teroristický xenofob vyznávající fašistickou ideologii putinistických následovníků....." Ani se to nedá číst, je to mimořádně hloupé (to je koneckonců pravidlo) a nemá to hlavu ani patu. Ale je to plné nálepek. Etiketát

3 1
možnosti
Foto

Nejste to Moucka naopak vy, kdo dava nalepky a hloupoucke prezdivky ? :-P

0 2
možnosti

Co se stalo s vaším dnešním referátem publikovaným v 10:07?

4 0
možnosti

:-)....Ztratil se . Marně ho hledám ! KDo nám to vysvětlí? R^R^

3 0
možnosti

Po Vašich článcích se divím že to v téhle zemi můžete vůbec vydržet.....

8 2
možnosti

Třeba to tak není. Znám jednoho diskžokeje, který pouští hudbu v jakémsi klubu. A tvrdí, že to dělá za peníze a doma by si něco takového nepustil ani omylem.

7 0
možnosti

Pane Tomáši, gratuluji vám k tomu, že jste si konečně našel stálé zaměstnání. Jak vidět, když se chce, všecko de. Tak dál pište dva články denně, umísťujte je na blog, vždy v 10:00 a v 16:00, jak už se u vás stalo pravidlem. Držte se svého obvyklého tématu, vaši čtenáři už si na vás zvykli. Už vás vzal na vědomí i sám pan prezident a to se některým novinářům nepodaří za celý život.

Doufám, že váš zadavatel vám za tu práci slušně platí, tak ty peníze neprochlastejte, koneckonců, pan prezident se těší celkem slušnému zdraví a má k dispozici lékařskou péči odpovídající funkci, kterou zastává, takže ani nemáte důvod chlastat.

A když budete stejně svědomitě jako posledních pár dní pracovat několik let, našetříte si na nějaké bydlení a už nebudete muset mít v občance bydliště na obecním úřadu. A věřte, že mít domov je krásné. To člověk nakonec ani nemá potřebu poflakovat se po ulici s nějakou cedulí.

11 2
možnosti
Foto

Co Vám na tom, fašismu tak vadí ? Vždyť jste sám založil organizaci, která má za cíl podporovat fašisty z ukrajinského Majdanu, a snaží se o podobný majdan i u nás. Čekal bych tedy více pochopení pro soukmenovce a ne alibistické kam vítr, tam plášť.

10 2
možnosti

To jsou bláboly. Hlavně, že vy s vaším vybraným slovníkem slovníkem můžete posuzovat nenávist.

11 2
možnosti
Foto

"Lidé, kteří tyto věci provádějí, zatím nepoužívají kalašnikovy a bomby, ale už alespoň o kalašnikovech mluví. Není rozdíl mezi nimi a islámskými teroristy." Vy někoho takového znáte?

14 3
možnosti

Známe je všichni!

0 0
možnosti

M90i82l43a74n 83O18l19i45č

15. 2. 2016 19:40

Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát.

Pěkně se popsal, ale na jedno zapomněl. V první řadě je to lhář a sprosťák. Ale je pěkné jak ta 3%menšina křičí zkope kolem sebe.

13 3
možnosti

Bývalý předseda spolku

PRAŽSKÝ MAJDAN

Obchodní firma

od 11. 2. 2015

Pražský Majdan, z.s.

Sídlo

od 11. 2. 2015

Praha - Záběhlice, Jabloňová 2929/30, PSČ 106 00

IČO

od 11. 2. 2015

03771253 Identifikátor datové schránky:vftxzhcPrávní forma od 11. 2. 2015 do Spolek Spisová značka61897 L, Městský soud v PrazeÚčel nadace od 11. 2. 2015 - spolčení zastánců demokratických hodnot, lidských práv, svobody, evropské a transatlantické spolupráce a evropské integrace a orientace České republiky a Ukrajiny od 11. 2. 2015 - podpora Ukrajiny, jak humanitární, tak politická, propagace česko-ukrajinské spolupráce a podpora začleňování Ukrajiny k zemím vyznávajícím demokratické hodnoty od 11. 2. 2015 - popularizace účelů spolku a nevýdělečná činnost na pomoc

5 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář