Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15i79r66i 44B86i85l21i26n43a

12. 5. 2015 15:56

Nez ze sebe pan prezident udela znovu kaspara, mel by si precist rozhovory s agentem ruske GRU Girkinem - Strelkovem ze srpna minuleho roku. 

Tenhle separatisticky (bytem v Moskve) "ministr obrany" si tehdy novinarum stezoval, ze jeho jednotky jsou v obkliceni, nemaji dostatek zbrani, munice a pohonnych hmot. A co je nejhorsi, maji malo dobrovolniku a malou podporu mistniho obyvatelstva. 

No a pak se stal zazrak. Najednou bylo vseho dost a prisla mohutna ofenziva i v mistech, kde predtim zadni separatisti nebyli. Treba v Novoazovsku hned na hranici s Ruskem. A stav naproste hojnosti, dostatku zbrani i vojacku trva na Donbasu dodnes.

Pokud veri na zazraky prosty rusky muzik nebo cesky skalni komunista, je to v poradku. Prezident demokraticke zeme by se ale mel chovat jako prezident a ne jako kasparek ruskeho diktatora.Rv

2 1
možnosti
JF

Předpokládám, že příslušníci těchto občanských spolků už mají reservovaná čísla při dovodech k branné povinnosti.

2 2
možnosti
JN

Spíš bych řekl, že spoléhají na to, že budou zproštěni vojenské služby ze stejného důvodu, jako nejslavnější hrdina české literatury.

Ale jak víme, když přišla válka, povolali i jeho.

2 1
možnosti
PK

P18e23t22r 65K30o67l30á12ř

12. 5. 2015 12:17

Čím více háže širší veřejnost na pražský majdan jitrnici, tím více stoupá jejich vztek a agresivita. Jsem zvědavý kam to až dotáhnou.

Ale pište dále, zatím se dobře bavím.;-D

9 4
možnosti
MK

Pane Pešinský přestaňte s filozofovat spolu s těmi vašimi či spřízněnými spolky a přejděte od slov k činům. Jako první jste, místo nějakých paakcí na Staromáku, jste si měli zakoupit vojenskou výstroj (výzbroj jste mohli nafasovat na Ukrajině) a jít bojovat proti separatistů. To by byl chlapský čin. Nyní zaplaťte soudní poplatky a podávejte žaloby. Bude to záslužný čin, protože   rozhýbete naši línou justici;-D

3 4
možnosti
PS

"Štvavá propaganda" - co mi to jen připomíná? Aha, už vím, tak vypadaly novinové titulky za socialismu, když se psalo o západu. Tak se nám to pěkně vrací...

Ale pojďme k meritu věci. Prezident Zeman se naštěstí řídí zdravým rozumem. Ostatně proto jsme ho zvolili za prezidenta.

Celá věc na Ukrajině se udála tak, že západní státy, v permanentní snaze umenšovat mezinárodní autoritu a pozici Ruska, vyprovokovaly (ne poprvé) otevřený konflikt uvnitř ukrajinské společnosti s cílem postavit vojenské základny NATO na ruské hranici. Občané Ukrajiny s ruskou národností měli být zbaveni svých práv, včetně práva používat svůj rodný jazyk. Následně proti nim poslal Kyjev regulérní armádu, která je měla pozabíjet, když se odmítli podvolit. Kdyby Putin nevyslyšel volání o pomoc krymských Rusů (referendum), vypadal by dnes Krym stejně jako Donbas. Každý, kdo se řídí selským rozumem, musí tyhle věci jasně vidět. Jedna věc je pravda a spravedlnost a druhá věc je mezinárodní politika. Bohužel, velmi málo kdy jsou v souladu.

7 6
možnosti
ON

O73n79d21ř81e61j 64N94ý61č

12. 5. 2015 12:12

Zvláštní že ta vaše pravda je na slovo shodná s ruskou propagandou.;-D

4 2
možnosti
JM

Věděj, Pupíku, že se zabývaj úplně nepodstatnými blbostmi. Dnes ruský náměstek ministra financí navrhl Řecku vstoupit do BRICS banky. Jestli Řecko vyhlásí bankrot, jakože se k tomu pomalu schyluje, tak máme v Evropě (a zejména v D) krizi jako prase, což si myslím, že byl hlavní důvod, proč to Řecko dovedli tam, kde je. Pak bude nějaká Ukrajina a Rusko všem už totálně ukradené. Ale jinak si pochopitelně cintaj, co chcou, já jen že schopnost rozeznat podstatné od podružného patří k jejich slabinám podobně jako schopnost napsat smysluplný text.

Nemám to z ruského tisku, který zásadně nečtu, ani jeho české klony ani nekoukám na RT

http://www.zerohedge.com/news/2015-05-11/russia-asks-greece-join-brics-bank

2 2
možnosti
Foto

J82i50r83i 70B62i93l23i68n91a

12. 5. 2015 16:06

Pokud sve moudrosti nasavate ze Zerohedge a Robertse, muzete klidne cist i Sputnik. To vyjde asi tak nastejno.;-D

1 0
možnosti
JM

No voni mají teplotku už dlouho, ani Zeman nemusel jet do Moskvy. Přiložej si obkladeček, maminku požádají o horký čaj, dobré je taky psí sádlo, vytáhne horkost z těla a možná i z mysli. A doporučuji vitamín C

2 2
možnosti
BT

nezlobte se na mě ale tohle je naprosto nesmyslné, obvinění vycucaná z prstu neobstojící ani před právním elévem,

byli bychom ještě víc pro smích než jsme teď

kruciš buďte trochu nad věcí a těm co Zemana volili ho přejte ;-D

3 2
možnosti
Foto

Děkujeme,  mistře.

0 0
možnosti
LB

Dobrý den, byla to normální státnická návštěva, většina občanů to vůbec neřeší. Jinak na Ukrajině, kde bojují ukrajinci proti ukrajincům je občanská válka. A nakonec mám dotaz, když tak pořád bojujete proti panu Zemanovi, řekněte nám, koho by jste tam chtěli?

7 1
možnosti
Foto

?Prezident, proti kterému se neprotestuje, jakoby nebyl.

Lid se musí vyblbnout.

5 4
možnosti
JM

Ale on lid nic neřeší. To jen pár zmotaných (vč pupíkatého maydaynisty) a pár v žabích kůžích dobře zaplacených jedinců (ovšem už bez pupíkatého maydaynisty), musí furt zakládat nějaká sdružení a psát petice, jen aby se vlísala hegemonovi.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář