Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

může jim vás být líto ale ano přesně takhle vypadají

0 0
možnosti
TP

video na které se může podívat každý ukazuje naprosto něco jiného

1 0
možnosti
LN

....to má být argument...nebo odpověď někomu...???...spíš to vypadá že jste po ránu poněkud rozrušen...nebo možná nevystřízlivěn....a příspěvky se vám nedaří upíchnout tam kam byste asi chtěl.....

0 0
možnosti
JM

Takže pár bodů k zamyšlení:

1. Jak to, že nebyla zahájena minimálně přestupková řízení proti údajným neonacistům, když porušili zákon tím, že si zahalili tváře.

2. Jak to, že se je poté, co byl "incident" natočen ČT, nikdo nepokoušel zadržet, prostě si odkráčeli

3. Jak to, že nebyli nasazeni těžkooděnci, ale jen 7 statečných v reflexních vestách, kteří ani nevytáhli pendreky

4. O jakém útočení to u všech všudy melou? 5 minut tam tak srandovně poskakovali dopředu a dozadu (kdyby u toho vyplazovali jazyky, dalo by se to považovat za bojový tanec novozélandských domorodců), 2 x hodili předložku Ministerstva vnitra, páč se jim jednou od antify vrátila zpět, a mávali kolem sebe jakýmisi pružnými tyčemi, zřejmě aby nikoho nechtěně nezranili. To voni náckové takové ohledy mívají, aby nikdo nepřišel k úhoně. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DK

I kdyz jsem z opacne strany barikady, tak s vama naprosto souhlasim. Je nepredstavitelne, ze by si policiste takto hrali a kdyby ano, tak je proste nekdo pozna (zpocatku tam byli odmaskovani) a je z toho skandal jako hrom, nehlede o tom,ze by to prasklo samo o sobe, protoze by to ti policiste museli dostat rozkazem a kterykoliv z nich by to v soukromi mohl vynest, jakkoliv neprofesionalni by takove chovani bylo. A ono i kdyby to zrealizovali a neprasklo to, tak se obavam, ze vysledny efekt takove akce by byl temer nulovy. Komu by to pomohlo? Nicmene nemyslim si,ze by ta skupinka byla nejak zvlaste nebezpecna, myslim si, ze to ani nebyli vylozene nackove a kdyby chteli zautocit, vybrali by si ten okamzik nez dorazili policiste, kdy byl pruvod temer nechraneny (byli tam asi 3 policiste, zbytek monitoroval celo pruvodu). Ja jen doufam, ze ucast podobnych extremistu (tohle oznaceni je na miste) neublizi jinak bezproblemovym skupinam vystupujicim proti islamizaci, protoze Islam zlo proste je...uplne stejne jako nacismus, mozna horsi.

0 0
možnosti
AM

Dobrý den, zřejmě máte zastaralé informace. Není ani možné, aby si lidé, kteří zprávy sledují mysleli, že muži v kuklách byli policesté. Celý problém tkví v tom, že policie v civilu opět vyprovokovala střety, ktrerý by se NESTALY nebýt toho, že policie opět chce zasahovat vždy a všude a být hrdinným orgánem!

2 2
možnosti
Foto

Ono se stačí podívat na cover obrázek a je celkem jasno jak se věci mají.. ;-D

2 0
možnosti
JK

Peszynski zase nesklamal... Píše bludy ako zvyčajne.

Stále viac mám však podozrenie, že toľko nezmyselnej iniciatívy asi nemá z vlastnej hlavy...

7 1
možnosti
OV

Dvě skupiny magorů si hážou gumovou rohožkou a dělá se z toho takové halló;-D....kocourkov

5 0
možnosti
JN

Snad nejpodstatnější je na tom, že ta rohožka je kradená.

3 0
možnosti
JS

J98a93n 71S11o51u15č30e80k

12. 2. 2016 7:21

Jendovi Krásovi, který tak pečlivě mínusuje všechny příspěvky oponentů pana autora, přeji hezký pocit uspokojení, který jistě při této své činnosti má.

3 0
možnosti
JN

Pan Krása už se dostavil? Snad taky něco napíše.

1 0
možnosti
JS

J27a82n 96S81o26u67č50e54k

12. 2. 2016 6:58

Vy jste měl o vinících zřejmě zcela jasno ještě před tím, než k jakékoli potyčce vůbec došlo. A předpokládám, že když máte takové přesné informace, že jste již dávno podal na policii několik trestních oznámení.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář