Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80i93r86i 81B83i37l23i75n35a

7. 12. 2015 18:42

Vymyslet znovu zarovku netreba.

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-stern.php

Slunickar tohle nepochopi, paranoidni komunista a zastance Putina rovnez ne.

Jejich chyba.....Rv

0 0
možnosti
JM

S tím článkem se dá vcelku souhlasit (dokonce pan Stern přišel i na to, že v té nejširší skupině realistů lze najít škálu odstínů a motivů pro onen realistický postoj, což je v dnešních médiích velmi vzácné poznání), pakliže pan Stern používá onen deklarovaný ideologie prostý, propagandou nezpitomnělý realismus i při hodnocení jiných mezinárodních či domácích událostí. A realisticky např. znamená nedělat z Ruska (a z Putina) bubáka a neadorovat USA. A naopak. Což je ovšem konkrétně pro autora tohoto blogu nepřekonatelný problém. A pro ně? Zatím tady realisticky uvažující lidi vždycky jen povýšeně a hloupě onálepkovali.

0 1
možnosti
JM

Jelikož mne téma Petr Robejšek opravdu hodně zajímá, přečetl jsem si jak Hvížďalův rozhovor, tak onen pokus o analýzu Robejškových slov, kterou nám Pupík podstrkuje. Tu dokonce 2x před rozhovorem a po jeho přečtení. A druhým čtením jsem si jen potvrdil svůj první dojem, který jsem získal již z prvního odstavce, kdy nám neznámý autor před tím, než začne hodnotit rozhovor umně podstrčí jediné Robejškovo uklouznutí s plagiátorstvím (citoval ve svém článku, ale citace neuvedl), aby bylo všem předem jasno, s jak podlým jedincem má co do činění. Zbytek článku se mi bod po bodu rozebírat nechce. Je plný ideologické předpojatosti a vydávání mediálních memů za fakta. A pracuje s citacemi, které jsou ovšem pochopitelně vytržené ze svého kontextu, což mají jednodušší jedinci Pupíkova typu a jeho věrné karmovací družiny obzvláště rádi, resp. bez toho nejsou schopni komplexnější jevy vůbec posoudit.

Jako argumentační faul autor simindr např. považuje odpověď na otázku ruského prodělávání na sankcích doplněnou statistikami (2 izolované parametry). Pan Robejšek jasně říká, že čísla sama o sobě nestačí, ve třech větách zdůvodní proč a následně sám použije jiná čísla, která faktická tvrzení v otázce relativizují, přičemž ovšem potvrzení nedostatečnosti čísel je v oněch třech větách. A takto by se dalo pokračovat až do konce.

Článek z něhož náš drahý místní autor taškařic  a komických vložek vyvodil, že pan Robejšek je nebezpečný prokremelský ideolog, je napsaný tak, jak je napsaný výhradně proto, protože se simindrovi nelíbí, že někdo formuluje názory na problematiku Ruska jinak než on sám a než oficiální propaganda, se kterou se ve svém pohledu víceméně kryje (ruská přítomnost na Donbase, hodnocení Assada, ruské angažmá v Sýrii a jeho důsledky atd.). To je vše. Analytickou hodnotu v tom hledat netřeba.

1 2
možnosti
JM

;-D;-DUrčitě je to naprostá náhodička, ale před pár dny jsem zde u Pupíka v diskusi zmínil jako svého srdcového kandidáta pana Robejška a dnes je z něj agent Kremlu. A nebezpečnej protože rafinovnej....;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Robejšek? A kerej paní Müllerová, já znám dva....;-D;-D;-D;-D

4 2
možnosti
JM

doplňuji: srdcového kandidáta na prezidenta

0 1
možnosti
JN

Pane Tomáši, měl bych pro vaši další literární činnost jednu čistě formální radu.  Není moudré mít v nadpisu jako první slovo "Zápisky"  Každému alespoň trochu gramotnému čtenáři takový nadpis asociuje název díla významného ruského spisovatele N.V. Gogola. 

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%88%D0%B5%D0%B4%D1%88%D0%B5%D0%B3%D0%BE

Na rozdíl od vašich slátanin, ta Gogolova kniha se dá číst i vice než sto padesát let po autorově smrti.  Ale ten nadpis vystihuje vaši osobu.

1 2
možnosti
Foto

Ano, nemaji to ty kremrole lehke. Zatimco ruska ekonomika padla do recese a Rubl ztratil polovinu sve ceny, vzrostla americka ekonomika v poslednim kvartalu o 3.75%. To se pak kremlohujerum tezko opevuje batuska Putin, jeho ekonomicke "uspechy" a predpovida pad Ameriky. ;-D

Hlavne kdyz si uvedomime ze bez prijmu za ropu a plyn by byl dnes v Rusku hladomor.

1 2
možnosti
PS

P85e55t84r 88S95u31s87k12e

2. 12. 2015 22:50

Kriste Pane, co je to ta Východoevropská agentura pro boj s ruskou propagandou? Něco jako STB, gestapo nebo jen zase nějaký výplod chorých mozků z "neziskového" sektoru? V každém případě se obávám, že na to (možná nepřímo) přispívám ze svých daní. 

Možná se ale zaměří konečně i na autora, který dle mého názoru je svými články jedním z největších agitátorů v ruský prospěch.

Multiroom streaming adaptér

6 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
EP

Víte autore, po čtení vašich článků mi Rusko z neznámých důvodů skutečně začíná být sympatické, a to jsem si o něm donedávna nemyslel nic hezkého. Když ovšem budete chrlit guláš nálepek na své oponenty "xenofové, nacisté, proputinovci atd.", těžko dosáhnete jiného efektu.

4 1
možnosti
Foto

Tohle že je hybridní obrana ? Tohle je obyčejné plácání bez efektu Rv

1 1
možnosti
ZM

Takže vy ústy hybridologa Belkovského přiznáváte, že na vzniku IS mají lví podíl USA svržením Saddáma Husajna.

Protože pokud by Saddám ještě vládl, těžko by jeho důstojníci měli čas a prostor k podobným aktivitám.

4 1
možnosti
ZJ

Takové politologické rozbory si vždy rád přečtu. Srandy není nikdy dost.

A navíc dostávám doklad o tom, že jsou někteří ještě hloupější, než můj bývalý soused.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář