Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co se s naším hybridním obráncem děje? Každý den čekám na další úderný článek a ono stále nic. Že by konečně slova nahradily činy a on se vydal bránit demokracii přímo na frontu hybridní války nebo se snad před zlem současného světa ukrývá u bývalého svazáka Mikiny ve srubu na dalekém Yukonu?

3 2
možnosti

Teď mě tak napadlo, autorovi zde úplně chybí zprávy o tom, co se dělo v Kyjevě. Že by to autor přehlédl?

1 2
možnosti

"Server dotyk.cz píše o tom, že stejně jako ostatní cizinci mimo EU, budou muset konečně i Rusové dávat při žádostech o víza své otisky prstů. Opatření proti ruské podvratné činnosti a terorismu jsou nezbytná."

S kontrolou totožnosti osob vstupujících do Schegenského prostoru souhlasím. A nevadí mi ani to snímání otisku prstů. Jistě tak kontrolují i pana Bilinu pokaždé, když přilítne z Kanady.  Dovoluji si vás upozornit, že v posledních několika týdnech se o kontrolu totožnosti včetně sejmutí otisků prstů příchozím snaží Maďarští policisté. A ti utrápení a ukáznění a vděční uprchlíci namísto, aby se tomuto celkem samozřejmému úkonu podrobili, se bouří a policisty napadají.  A představitelé Rakouska a především Německa namísto toho, aby Maďary podpořili ve snaze o dodržení platných pravidel, tak z nich dělají v podstatě lidožrouty a zajišťují nekontrolovaný vstup cizinců do EU.

1 2
možnosti
Foto

To se krute mylite, pane Naprstek. Musim vas zklamat.

Kanada ma s Ceskou republikou i s E.U. bezvizovy styk a tak me pasova kontrola na Letisti Vaclava Havla nebo ve Schwechatu nevezme vice, nez 5 vterin.

No a pokud tam vezmou otisky prstu Rusovi, bude jen dobre. Treba se ten Rus zamysli nad zverstvy, ktera pachaji vojaci jeho vlasti na Ukrajine i jinde.

A nebude priste volit  byvaleho agenta KGB a valecneho zlocince.

0 2
možnosti

Takže Pupenstein navíc nerozumí psanému textu v českém jazyce. Tak pravda není to jeho mateřský jazyk. V  textu zprávy není jediné slůvko o tom, že by ruské jednotky operovaly na Ukrajině a za bojující jsou označení proruští separatisté. Takže jestliže spolu bojují občané jednoho státu, jedna strana s podporou z Ruska a druhá strana s podporou z USA a západní Evropy, tak se ale stále jedná o občanskou válku. Není na tom nic nepochopitelného pro člověka, který nemá místo mozku (jak to ta Jaruna napsala a ostatní diskutéři rozvinuli?) a už vím: "tlející kompost" zalitý místo dresinkem ideologickým zápalem nadrženého, do všech směrů přerostlého hitlerjugenda. Se mi to spojení líbí. Je takové výstižné.

2 2
možnosti
Foto

Textu nerozumite spise vy, pane Moucka. Pise se tam jasne o dominantni uloze "ozbrojenych sil Ruske federace".

To je podle vas kdo ? Kominici ?

0 1
možnosti
Foto

J11i45r12i 48B77i48l14i61n86a

10. 9. 2015 19:21

Karma. R^

Hlavne zpravy obou rozvedek jak se zda priznivce agresivniho ruskeho diktatora notne pozlobily. ;-)

1 4
možnosti

děkuji za mínus pane Bilina je to pro mne pocta a již to že dáváte za pravdu této slátanině o Vás něco znamená...;-D;-D;-D

4 0
možnosti

že nešl místo těchto nesmyslů házet vejce na Zemana...když mu tleskali havíři....to měl řiť staženou...ti by se s ním nemazali...jak nám může kázat morálku člověk bez morálky...pravdě podobně v hlubokých dluzích...protože jinak by " nebydlel " na úřadě...pisálek...hezký den všem ZD...;-);-);-)

5 2
možnosti
Foto

Vy jste takový novodobý Fučík. Zatím píšete "Zápisky..." Kdy dojde na tu "Reportáž...?"

10 2
možnosti
Foto

J95i50r41i 48B65i18l17i47n55a

10. 9. 2015 19:22

Jako obvykle ani jeden argument, coz pane Cerny ? :-P

0 6
možnosti
Foto

Situaci na Ukrajině jako občanskou válku je nutné definovat díky tomu, co se dělo na Majdanu, kde proti sobě stříleli Ukrajinci.

Pokud si myslíte, že díky zahraniční intervenci nelze tuto situaci charakterizovat jako občanskou válku, pak byste nemohl jako občanskou válku charakterizovat ani americkou, ani francouzskou ani ruskou revoluci.

11 2
možnosti

Válka na Ukrajině je výsledkem ruské agrese, s občanskou válkou to nemá nic společného..

0 0
možnosti

Čtu dobře? V článku autor? ( bohužel se ho asi nikdy nedovíme) napsal, že to nebyla reakce na západem vyvolaný Majdan. To co se tu popíralo, tak autor to tu veřejně přiznal. Za Majdanem stojí západ a autor nám to definitivně potvrdil. ;-D Jinak že někdo mával vlajkou republiky není důkaz o tom, že se něco připravovalo. Kolik je na světě různých rádoby států nebo státečků ve státě se svojí vlajkou, a nikde se kvůli tomu neválčí. To naopak dokazuje, že Porošenko podcenil lidi Ukrajiny a jejich rozdělení na proruské a prozápadní a pak se to rozhodl řešit silou a vyvolal občanskou válku.

9 2
možnosti

P62e34t30r 93K22o94l10á31ř

10. 9. 2015 17:08

Řeknu to autore asi tak. Člověk který má trvalé bydliště na MU je buď bezdomovec, nebo někdo kdo má nějaký problém (dluh, exekuci či jinou botičku). Rozhodně to ale není ten, který tady může vztekle nadávat do kolaborantů, fašounů a já nevím do koho ještě. Rozhodně moralizování od pochybné existence vyvolává spíše úsměv.

10 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář