Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

"Mohu vám slíbit, že se připravují další akce a protesty proti Miloši Zemanovi. Albertov měl být Zemanův triumf, ale spíš to byl začátek jeho konce." Pane Peszyński, nejste vy nějakej zaujatej? 

Jen pro vás informace o posledním průzkumu veřejného mínění; Miloš Zeman s přehledem vede tuto tabulku s cca 55% a jeho popularita stále roste... Co vy na to? Nemáte z toho náhodou osypky?;-D;-D

1 2
možnosti
JN

Pánové Tomaszi, Jiří a Jene. Srovnávejte srovnatelné.

Pokud vás pobuřuje, že pan Zeman v den nástupu do funkce požádal novináře o popelník, jistě si uvědomujete, že pan Havel o dvacet let dříve o něj žádat nemusel. Prostě kam přišel, tam popelník byl. A kdyby nebyl, ani by vás nenapadlo se pohoršit, kdyby si zapálil a klepal popel na koberec. Tehdy ještě nebylo zvykem kuřáky napomínat a papaláše už vůbec ne.

A víte proč před dvaceti lety nebylo zvykem sdílet na internetu videa domněle či skutečně opilého prezidenta?  No přece proto, že tenkrát měl k internetu přístup málokdo.

2 2
možnosti
Foto

J93i75r88i 17B17i71l34i69n61a

29. 11. 2015 3:36

Mylite se, pane Naprstek. Dulezite ceremonie se filmovaly uz pred dvaceti i vice lety. A pan prezident Havel byl na Hrade mnohem dele nez Zeman.

A presto ho pri vykonu jeho funkce nikdo opileho nevidel.

Clovek ktery se potaci nad korunovacnimi klenoty zlity jako doga a o par tydnu pozdeji vyrvava v rozhlase ty nejhorsi oplzlosti by mel okamzite odstoupit. Rv

1 5
možnosti
JN

Tak jste si na ulici zapískali, jistě vám to přineslo uspokojení a život jde dál.

Představte si, že by to pan Zeman řešil stejně jako před lety pan Havel.

http://archiv.ihned.cz/c1-951769-v-havel-udelil-milost-romum-kteri-v-sobotu-napadli-m-sladka

2 3
možnosti
Foto

J34i38r72i 40B85i97l49i96n79a

28. 11. 2015 12:24

Zda se, ze se ani ty organizovane a za pomoci policie kontrolovane demonstrace panu prezidentovi nedari.

Jedine v cem s panem Peszynskim nesouhlasim je jeho charakteristika prezidenta coby fasisty.

Ten clovek zadny fasista neni. Je to byvaly komunista, po listopadu udajny demokrat a nyni po vsech tech nebetycnych ostudach s chlastem, oplzlym vyjadrovanim a servilitou vuci diktatorum spojenec fasistu. A bezcharakterni clovek, ktery udela pro to aby se udrzel u koryta doslova vsechno.

Kdyby prisli Cinani, nechal by si operovat oci......

Stejne jako vetsina jeho privrzencu. Rv

2 5
možnosti
LB

Jako vždy pokud možno pozdě, aby už na vaše bláboly moc lidí nereagovalo. Pokud víte, co se děje v Evropě, tak policejní kontrola při vstupu byla adekvátní, kdo chtěl prošel bez problémů. Další info, Čína tu už investuje a další investice teď podepsal premiér. A když už tak napadáte, kdo by podle vás a proč byl zde v této zemi dobrý prezident? Odpovíte aspoň vy, když autor nemá na toto názor nebo se bojí ho napsat. A to že urážíte lidi, kteří mají jiný názor než vy, tak to už tak nějak přehlížím, jen to o vás hodně vypovídá.

3 2
možnosti
JK

J55e15n52d47a 38K95r56á89s79a

28. 11. 2015 6:07

Sílící ruská  propaganda  i s naší ostudou  na hradě  se nás  snaží  přesvědčit, že si západ  a jeho  demokraticky  zvolení  zástupci  neví  rady  ! A tak  Zeman  plácá  nesmysly  z tribun  jako  vždy  ! V civilizovaných zemích je  jenom  k smíchu, politici  se tam neopíjí  s cigaretou  v ruce  vodkou , ale hledají  řešení misto  xenofobních  blábolů po boku  s extremisty!  :-P

3 7
možnosti
MB

Aha, myslite tim paní Merkel apod. Tak za taková řešení tedy

moc děkuji.

7 0
možnosti
Foto

I26v66a75n 52M63a51r87e63k

27. 11. 2015 22:32

!!No to je zvláštní p: jakože "Tomaszu" že když jste takový "King"a dokonce jste prezidenta ČR[>-] p.Miloše Zemana vypískal že jste ještě nedokázal  "vyrazit" z něj odpověď na patnáct otázek nekompromisně mu položených, na ty jsme zde zvědaví a Vaše bláboly jaksi nemusíme, takže "Prosze pana" nebuďte takový skrblík a sem s nimi ! ! ! 8-o!!

6 2
možnosti
JP

V zahraničí je Zeman již "odpískán", doma už zůstává pouze tvrdé bolševické jádro ze čtvrté cenové skupiny, ale přidávají se nacionalisté a extrémisté.

5 9
možnosti
ZM

Díky, Pepo. Teď už to konečně chápu.

7 2
možnosti
Foto

Trapná vystoupení 22.listopadu nezachránila ani mediální smršť v televizi. Jeden jediný malinkatý Ovčáček vám to nandal dvěma krátkými větami tak dokonale, že se nezúčastnění mimopražští obyvatelé smíchy popadali za břicho. To pak samozřejmě vysvětluje následující pogrom, který uražení havlisté na něj následně v médiích uspořádali.

Málo platné - komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí !!

9 5
možnosti

Ovčáček někomu něco nandal ? Příní otcem myšlenky ... :-)

2 7
možnosti
ZM

Jak může být někdo vypískán, když není přítomen?

12 1
možnosti
JC

Když je přání otcem myšlenky, tak se to stává.

3 0
možnosti

Ráda bych sdílela Váš optimismus, pane autore, nicméně mám za to, že Zeman to má v zásadě v kapse a budeme si moci "užít" ještě dalších 7 let. Téma, na němž cynicky sbírá politické body", uchopil s přehledem, dobře ví, nač "jeho lid" slyší. Navíc, velmi, velmi pochybuji, že "zbytek světa" se dokáže shodnout na nějakém široce přijatelném kandidátovi, který by jej mohl vážněji ohrozit. Bohužel. Za dva roky si o tom můžeme popovídat.

Karma.

0 5
možnosti
ZM

Rád bych sdílel váš optimismus, že Tomáš P. je autorem.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář