Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, tak ráda bych Vás "otitulovala", ale nechci být vyloučena z diskuse.Rv

4 0
možnosti

Peszynski - tak si je prijmi, ale k sobe domu!!

1 0
možnosti

M30i69l93a55n 61K87o35s

5. 7. 2015 13:45

Samozřejmě vím, že se tu najdou magoři, ovšem toto??Snad komentáře netřeba. Možná studijní pobyt v Německu. Nejlépe někde na sociálce.....:-)[>-]

0 0
možnosti

Tomáš Peszyński - je todleto vůbec možný?

1 0
možnosti

jo a jinak:

"Jsem optimista a věřím, že naše hodnoty jsou natolik univerzální, že jsou schopni je přijmout i lidé jiných kultur a náboženství a ještě s nimi budou spokojeni a hrdi na to, že je mají"

vidíte a to si třeba myslí i lidi z Islámského Státu - že jejich hodnoty jsou natolik univerzální že je musí přijmout všichni a kdo je nepřijme toho je třeba zabít.

Není to nic jiného než VÍRA. naprosto iracionální ideologie zcela postrádající jakýkoliv faktický základ.

Stejně tak byli o univerzálnosti a správnosti své ideologie přesvědčení Marxisti, nacisti, husiti, římané, conquistadoři, křižáci... a teď holt je o tom ideologicky přesvědčen jeden "demokrat".

Realita je ovšem (z posledních 15 let experimentů) vcelku taková že nikde kde se někdo pokusil demokracii šířit ohněm a mečem, tak se neuchytila.

I ti křesťanští křižáci a conquistadoři měli se svou vírou větší úspěch.

3 0
možnosti

Nahrazovat ubytek obyvatelstva přistěhovalci je špatné z toho principu že ČR je přelidněná země (na úrovni současné spotřeby její populace). Nemáme žádnou ekonomicky výnosnou práci (náklady menší než přínos) pro 12 procent populace ("ofi" nezaměsnanost je jen kolem 6 ale tam jsou jen lidi na úřadu práce... třeba romů na sociálních dávkách se to netýká - kdo není registrován jako nezamměsnaný ale je sociální případ ten se nepočítá.(stejný problém narazíte u všech minorit). Euro-newspeak jak lidem tvrdit že příšerná situace je ve skutečnosti lepší než je.

Úbytek obvyvatelstva je naprosto v pořádku. spoustu lidí tady vůbec nepotřebujeme.

Stát není schopen ani zajistit zdravotní péči pro vlastní občany (viz trapné vybírání víček na terapii pro zdejší děti - z toho je mi vždy zle když se stát není schopen starat o vlastní ale o cizí by měl s radostí)

A jestli vy chcete od italů pomoc s Rusy tak si jim pomožte sám ze svého. Já jejich pomoc nevyžaduji. EU mne svou politikou zajišťuje solidní apatii proti čemukoliv co udělá Putin. Horší než marxisticko-socialistická klika v Bruselu to být nemůže.

Pokud stát bude přijímat uprchlíky tak jedině za podmínky že si budou veškeré bydlení, jídlo, vodu a a ošacení hradit sami ze svého. Absolutně žádné přerozdělování daní českých občanů pro lidi z jiných států.

Jesli jim chcete dát ze svého nějaké jídlo, vaše věc. Ale za žádných okolností by se na tom neměl podílet náš katastrofálně předlužený stát, který by si místo pomáhání nějakým uprchlíkům měl hledět splacení vlastních dluhů...

a když už v tom bude mohl by zajistit policajty co na zavolání přijedou zastřelit zloděje místo toho aby hlídali nějaké demonstrace kde jsou mi absolutně k ničemu.

2 0
možnosti

Evropa je jako celek (snad mimo Ruska) přelidněná non plus ultra. Je to světadíl s největší hustotou zalidnění a nejméně volným prostorem pro cokoliv.

a jako taková potřebuje populační pokles - což se naštěstí děje protože "místní obyvatelstvo" (z většiny) se rozmnožuje jako "tygr" - malé množství potomstva kde záleží na kvalitě a dlouhé výchově...

imigranti se množí jako krysy- je jedno jesli je jídlo a nebo ne... prostě čím víc krys tím větší šance... a když jich je moc tak se sežerou navzájem... a masa je dost opět. 

Nikde v přírodě nenajdete tak pitomého tygra aby se o svou ulovenoukořist dělil dobrovolně s krysami a nebo jeho mláďaty... v takové chvíli bude krys tolik že mu ty mláďata sežerou. Proto je zabíjí ikdyž mu to nestojí za to je žrát.

Poetická a praktická příroda.

4 0
možnosti

No, až Vám dojde, že problémy se musí řešit tam, kde vznikly, dám na modlení. :-)

4 0
možnosti

P61e27t85r 57S89o73k26o45l

3. 7. 2015 15:44

Text ponechám bez komentáře, žádný si nezaslouží. 

Ale když je autor u toho co by kdo měl dělat.... zhubnout a  mlčet, tak zní moje rada. Pa Bobíku.

3 0
možnosti

To jsou pořád debaty. Nikdo v těch nafukovacích člunech na moři nesní o životě v Česku. A i kdybychom jich sem převezli z jihu celé hordy, tak při první příležitosti sednou na vlak do Berlína. Tak nevím, co se tu pořád přetřásá za zbytečnosti.

0 3
možnosti

no, Berlín a spol. nejsou nafukovací. Takže nám taky něco zbude.;-€

3 0
možnosti

V94i59l65é59m 89K86o40s

2. 7. 2015 23:24

A já bych si zas ponechal kapacity až budou za pár desítek let utíkat z Francie, Británie a Nizozemí pronásledovaní Židé (ty už prchají teď), homosexuálové a všichni, kteří mají rádi svobodu. Přijal bych jich klidně statisíce...:-P

1 1
možnosti

Tak si je klidně přijměte a financujte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář