Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tneto příspěvek není diskuzní,a le propagandistický, využívá metodu odvedení pozornosti a napdsení oponenta

1 1
možnosti

Tak proč sem ten příspěvek dáváte?

3 0
možnosti

J39i70ř78í 74B58u27š25e97k

3. 11. 2015 17:56

Petr Pavlenskij, známý ruský umělec a provokatér, se rozhodl přitlouci své pohlavní orgány k dlažbě moskevského Rudého náměstí. Svou protestní akci nazval příhodně - Hřebík. Myslím že by Otík Van der Graaf, by již mohl být na takovou "akcičku" zralý, třeba jako protest proti Zemanovi, Alexandrovcům, Putinovi a tak podobně. A pan autor by se mohl přitlouci hned vedle.:-)

2 2
možnosti

Přímá volba se jeví jako chyba ! V zemí s parlamentní demokracií,se dostal k moci Křupan,bez podpory jakékoliv politické strany! S manýry komunistických papalášů.Obklopen politickým odpadem, který zcela propadl  voleb dělá ostudu ČR a EU! Do žádné civilizované země ho NIKDO už nepozve ,takže může plácat nesmysly už jenom na tribunách s nejhoršími diktátory celého světa!

2 3
možnosti

Ale přesto se budete dočítat, že byl zvolen demokraticky(bohužel pravda), většinou národa( ne, většinou, nijak výraznou, účastníků druhého kola). Ale  ta rádoby  většina si mne ruce, on pan prezident je "takovej lidovej", což je asi ta nejdůležitější vlastnost hlavy státu.

3 1
možnosti
Foto

S jedním extremistou zde ten Majdan nevybudujete. Musí vás být více, jinak toho týpka policie vždycky uloví, ostatní si zapnou mikinu a bude vymalováno.

4 1
možnosti

Držím palce všem osamělým hrdinům z venkova. Správně, nedejte se.R^[>-]EUV

2 0
možnosti
Foto

I74v24a23n 29M51a67r76e80k

2. 11. 2015 17:54

No a teď už zbývá jen vyjasnit které p. Gotterová . Jak vidíte třeba i zde na netu je "hrdinů" z venkova nespočetné , takže které máte na mysli ? ! 8-o

2 0
možnosti

Ale Otýlie, on ten Zeman jezdí docela zhusta po vlastech českých a náměstí jsou plná jeho příznivců a občas s několika odpůrci, ze kterých už ani prolhaný mainstream a ČT nedokáže udělat chytrým nasnímáním dav. Čímž je, jako již klasicky, celý ten jejich článek jeden veliký ideologický a slabomyslný žvástík.

A co se toho jejich Otíka van der Graafa týče. tajné služby každé země sledují projevy extremismu a tento hošan už je patrně zapsán na pomyslném nebo i reálném seznamu, takže i potenciální riziko pro bezpečnost hlavy státu. Myslím, že to byl hlavní důvod razantního postupu. A můžou tady lkát o nedostatku demokracie (s čímž koneckonců souhlasím, ale ze zcela jiných důvodů než voni), v jiných zemích, které si přisvojují název "tradičně demokratické" by byl v takové situaci eliminován mnohem razantněji a mohl by, v případě přežití, mluvit i o štěstí.

Voni sami by na tom seznamu byli asi taky, ale zatím jenom plácaj nesmysly na netu a schovávají triko se svým postojem pod bundu, když hrozí, že by mohli dostat na budku. Tak takového exota není třeba zapisovat na seznam extremistů. spíše je potřeba jej dopravit zofort na toaletu, aby Smil Flek z Nohavic ;-D

5 1
možnosti

P76e13t32r 55K13o66l79á75ř

2. 11. 2015 13:18

A co se týče toho lovu,to by šlo.Otýlie už jateční váhu dosáhla.

3 0
možnosti
Foto

Pište dál, pane autore.  

Až doposud jsem se spíš přikláněl k názoru, že volba Zemana prezidentem byla spoustu lidí menším zlem. Ale když si čtu Vaše články, tak si čím dál víc začínám myslet, že to nebyla zase tak špatná volba!

11 1
možnosti

co to je oMen ?? v životě jsem o podobným spolku neslyšel ... to je nějaká pobočka hate free nebo kroužek mentálně diskvalifikovaných občanů ?? :-)

4 1
možnosti

Vítejte zpět z Francie.

Doufám, že sem brzy umístíte nějakou hezkou reportáž, jak jste to předevčírem rozjeli v Paříži.

1 1
možnosti

"V Praze není těžké být proti Zemanovi."

Tak proč na ty vaše protestní akce chodí tak málo lidí?

7 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář