Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zpráva končí tím, že celý svět vzhlíží k presidentu Putinovi jako k naději na mír, ale jeho největší efekt se projevil tím, že ukázal celé planetě pokrytectví Spojených států, a to v listopadu 2014, kdy Třetí výbor Generálního shromáždění Spojených národů přijal návrh Ruské federace, odsuzující glorifikaci nacistické ideologie a popírání německých válečných zločinů... a USA, Kanada a Ukrajina byly jedinými státy, které hlasovaly proti.

http://rt.com/news/207899-un-anti-nazism-resolution/

2 0
možnosti
Foto

J29i78r98i 17B28i87l56i65n75a

14. 10. 2015 4:29

Vzhledem k tomu, ze primo za pejicimi vojacky je veliky napis "red army chorus" a ze na rudych praporech nechybi symboly srpu a kladiv, napadla me takova legracni myslenka.

Co by se asi stalo, kdyby prijel pevecky soubor nemecke armady a mel za zady napis "pevecky soubor wehrmachtu" a vlajkoslavu s hakovymi krizi?

Take by si nechali cesti umelci platit za to, ze mohou zpivat s nacisty na jednom podiu? A co pan prezident - take by prevzal zastitu?

1 3
možnosti
LB

Vy ste tím hákovým křížem úplně posedlej. Že by váš vzor?

5 1
možnosti
LK

Já nevím, proč je nutne prinaset posluchačům negaci. Zpívají, posluchači zaplatí nemalé peníze a půjdou domů. Nikdo po koncertu neusporada státní převrat a soubor pojede dal na turné do Němec. Jen si lidí o vás večer v posteli pomyslí své.

3 1
možnosti
JM

Ja richtig, prafda und liebe sfitězí nad lši und nenafistí und rusisch blitzkrieg und idioten aus EEIC

1 2
možnosti
Foto

I48v25a46n 76M21a83r23e35k

13. 10. 2015 20:14

Do háje kdo je to na tom videu ten týpek s muslimským plnovousem, že by příslušník IS  ? ! ? ! 8-o

P.Peszyńskij ,ještě Vám nedošlo že Alexandrovci svými vystoupeními v Česku vlastně zahájili "hybridní válku" 8-o;-(

A poznáte v Polsku pořekadlo "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu  . . . . . . . . . . . . . . ?

3 1
možnosti
PC

Autore! Probůh!

1/To jste nemohli aspoň to video nechat namluvit někomu, kde nemá výrazně cizí přízvuk?

2/Tu paní s vlajkou NATO jste teda mohli šoupnout někam za roh, když už chcete dělat propagandu. Takhle je to moc "vokatý". Ale to byste tam zbyli jen dva, chápu - blbá situace.

3/Ty mládežníci přece nemůžou zároveň podpírat transparent proti a zároveň prodávat CD s Alexandrovci. To jste si je nemohli trošku "vošéfovat"?

Zkrátka jste to pěkně zpackali. Doufám, že jste si aspoň nechali zaplatit dopředu, protože pokud to vaši sponzoři viděli, tak vám nemohli dát ani kačku.

2 1
možnosti
Foto

Autore, a kdo že to nafotil ty Jehovisty na fotografiích ve vašem blogu? To jsou velice zdařilé snímky - přesně takto si ti bratry ze sekty Jehovovy představuji, kdybych se je snažila někde hledat, tak se mi to nepovede jako vám, klobouk dolů za takto odvedenou práci.. a před usnutím čtěte Strážní věž.. to je přesně vaše téma.. R^:-)R^

4 1
možnosti
Foto

Tak Štětina má vstup do Ruska zakázaný za svoje lži o Putinovi.

Tak je z toho tento rusofobní fanatik nepříčetný.

2 1
možnosti
VM

Soudruhu Peszyński,Vy a Vaši soudruzi silně připomínáte západoevropské levičáky,kteří v 80.letech demonstrovali proti všemu americkému.Co takto zakázat ruské vejce a ruskou zmrzlinu?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář