Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Miloš Zeman na sebe plivnul sám svou cestou do Pekingu

1 0
možnosti
Foto

Dobře a hlavně logicky napsané, pane Peszynski.

Pan prezident udalal další a obzvláště nechutnou chybu. Pokud se chtěl opravdu poklonit památce padlých čínských vojáků, měl se jet klanět Čankajskovym vojákům na Tchaiwan. Právě oni totiž nesli ve své zemi hlavní břemeno války.

A Tchaiwan je dnes i díky jejich obětem moderní, demokratická země s mnohem vyšší životní úrovní, než komunistická Čína. A dosáhl toho i bez 60 miliónů mrtvých - obētí zrůdného komunistického režimu předsedy Mao.

Jet si na náklady daňových poplatníků stoupnout vedle těch nejhorších současných diktátorů a masových vrahů, to je hloupost nejhoršího kalibru.

Ale vysvětlujte to starému nemocnému člověku se závislostí na alkoholu, nebo jeho stoupencům. Lidem zcela zpitomnēlym komunistickou propagandou, či čtením ruského Sputniku nebo Aeronetu.

1 3
možnosti
JN

Pane Bilino, dovoluji si podotknout, že vaší chvály se pan Tomasz nenají a střechu nad hlavou si za ni nepořídí.

Blíží se zima.

2 1
možnosti
Foto

No konečně ! Já a my všichni rozumní čtenáři jsme rádi, že se na Olšanské hřbitovy nechodíte jen rvát, ale tu a tam občas také spácháte dobrý skutek. A uctění rudoarmějců určitě dobrým skutkem je, ne že ne !!

1 0
možnosti
Foto

I66v85a70n 24M95a51r86e41k

8. 9. 2015 19:56

!! No ještě by bylo dobré zjistit kdo ? ? ? Stvořil tyto bláboly ? ? ? Týpek prezentovaný na fotu to zcela jistě nebyl ,neovládá totiž klávesnici svého PC ! Rv!!

 A propos : Pane autore tohoto blogu. nemohl byste dotazem zjistit jaké odpovědi obdržel p.Peszyński na 15 otázek které položil prezidentovi ČR Miloši Zemanovi ? ! R^[>-]R^!!

2 3
možnosti
JR

J64a40r18a 40R74a17n92k

8. 9. 2015 19:39

On uz neni?8-o

1 1
možnosti
JM

Pupík se nám zase odpravoval na vymýšlení nenavistných spojení s mnoha adjektivy (to jsou přídavná jména, Pupíku, víme?) Zde například roztomiloučké jedové sousloví "prozemanovská kolaborantská a fašistická česká lůza", spojení o to roztomilejší, že vzápětí nadnesl pietní vzpomínku na Ruskou osvobozeneckou armádu neboli tzv. Vlasovce, což byla jednotka vytvořená nacisty a složená z ruských válečných zajatců. Ano, oni se během pražského povstání přidali na stranu povstalých pražanů neboť už bylo jasné, že to nácci projedou. Do té doby byli nasazováni zejména k boji proti partizánským oddílům, což z nich činí jednoznačně členy jednotek hitlerovské koalice, v květnu 1945 náhle pochopivší (zřejmě byli stejně chápaví jako autor těchto článků), že jsou asi na blbé straně a s vidinou nepříjemných důsledků za kolaboraci s nacisty se postavili proti nim.

Tož tedy v duchu Pupíkových vybraných slov si dovolím Pupíkův blog od prvního až do posledního článku nazvat "festivalem blbosti a fanatismu" a jeho karmovače a oslavné "Jiriovské" diskutéry "proneoconskými bezmozkovými česko-kanadskými troly a vymaštěnci"

3 4
možnosti
Foto

"Proneoconskymi bezmozkovymi cesko-kanadskymi troly a vymastenci" ? ;-D

Doufam ze vas nebylo nutno prebalit. ;-)

0 1
možnosti
RM

diky za ucast na pietni akci...

3 2
možnosti
PK

P67e68t75r 42K74o81l10á45ř

8. 9. 2015 13:57

Chybí ti tam na začátku " pane prezidente".

4 3
možnosti
Foto

Autore, ono bylo zabito na 17 milionů čínských civilistů. Číňané vázali japonské síly celé jedno desetiletí, takže ti kvůli mj. nejistému zázemí nezaútočili na Sověty.

Britové a Američané začali s dodávkami zbraní až v počátcích II.SV. Od r. 1935, kdy byla Čína Japonskem napadená, dodávala Číně zbraně mj. i ČSR. Dokonce ještě dnes se o tom zmiňují. Osobně jsem to zažil.

Tehdejší velmoci nechali Japoncům volnou ruku. Ani řádění Japonců v Nankinu tehdejší SN nepohnulo k odsouzení Japonců.

9 3
možnosti
PK

P14e19t45r 12K89o94l90á12ř

8. 9. 2015 13:56

Uvádí se 20 000 000 číňanů.O brutalitě japonců netřeba se zmiňovat.

4 0
možnosti
Foto

Pane blogere. Vy jste prostě takový solidní a korektní člověk. Každý, kdo hned nesouhlasí s vaším militantním stylem okamžitě dostane nálepku komunisty. Kde se to ve vás bere ta zášť? Jste asi nějaký vyvolený, který nám ostatním zabedněncům ukazuje světlo...

5 2
možnosti
JC

S tou druhou, konstatující větou nesouhlasím. S jejím obsahem.;-)

2 3
možnosti
JV

K tomu blogu se tady zase vyrojilo vykecalo plno staro a novokomunistu.Fuj !!

4 4
možnosti
JN

Zato vy jste tu sám;-D, ale nezoufejte, pan Bilina se určitě ozve.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář