Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)

8 0
možnosti
LV

Gratuluji.. inu, svůj k svému!

0 0
možnosti
JK

Putin místo vzájemně výhodné spolupráce s EU chrastí jadernými zbraněmi a táhne Rusko do bídy ! Ruský kmotr který kriminalizuje a vraždí opozici se nám pomocí kolaborantů snaží opět nutit "ruské hodnoty " které ekonomicky a morálně zhuntovaly celou východní Evropu. .. Rv;-€

8 0
možnosti
LB

No vidíte, Ukrajina na EU vsadila a výsledek opravdu stojí za to.

2 3
možnosti
Foto

J10i25r32i 56B42i43l28i23n52a

25. 2. 2016 20:11

Dobre ze kombinace sankci a nizkych cen ropy udelala sve. Zdejsim Putinovcum to jak vidim na radosti nepridalo. ;-)

Kdyby byl rusky car lepsim ekonomem, tak by misto agresi proti okolnim zemim a horecnemu zbrojeni investoval vsechny ty roky radeji do infrastruktury a prumyslu. Vsechno mohlo byt dnes jinak.

4 1
možnosti
JM

mno, líbí se mi, jak mamlas, který nemá ani ponětí, co se děje v ekonomice, hodnotí dopad sankcí. Co věděj Pupenstein např. o tom, jak producenti mléka vybíjejí dojnice, protože přebytek mléka zejména z Polska (v důsledku nevývozu mléčných výrobků do Ruska) stlačil výkupní ceny mléka pod výrobní náklady. Takže bych to shrnul slovy, že sankce neublížily akorát autorově prázdné hlavě, protože tam není čemu ublížit, jen je potřeba jednou týdně vysmejčit pavučiny

2 5
možnosti
Foto

J61i13r79i 15B65i21l54i56n82a

25. 2. 2016 20:12

Copak? Komunistum neda 76 rublu za dolar spat? ;-)

3 1
možnosti
JP

Pan bloger mi pomáhá v orientaci, kdo je kdo. Opakuje mediální propagandu, na této jeho straně není nic pro naši zemi. Válečné harašení Nata pod vedením pana Pelszynskeho je opravdu hrůza, horší než skutečnost.

3 4
možnosti
JK

Mohl by ste upřesnit, kde v Evropě NATO "haraší " proti Rusku? Kde ukradlo cizí území suvereního státu! Nebo se domníváte, že svrchované země musí stále poslouchat ruskou říši zla která jim chce opět diktovat Rv;-D

5 0
možnosti

pan Peszynski poněkud nepochopil, že Rusko má ekonomické problémy nikoli kvůli zcela neškodným sankcím, ale kvůli dost zásadnímu poklesu cen ropy a zemního plynu. Tohle je pro ekonomiku Ruska dost devastující realita, zatímco sankce jsou jen směšnou politickou šaškárnou.

3 4
možnosti
JK

Škoda, že Rusko nemá CO nabídnout civilizovaným zemím mimo ropy , plynu a zbraní Rv;-D

3 0
možnosti
MD

Kdyby Putin chtel a nezbidacena Ukrajina stala za to, tak je davno (jeho). Je ale natolik chytry, ze tu vami vychvalovanou Ukrajinu i se vsemi vlastnimi PODARENCI, kteri se podileli a podili na jeji devastaci vam necha. Jako NEPRAKTICKY darek. Ted uz jen zbyva rozvazat maslicku a poradne do balicku nakouknout. Ale radeji po tme.

4 1
možnosti
JK

Ukrajina bývala obilnicí Evropy, než ji Rus zdevastoval jako celou východní Evropu :-P

0 0
možnosti
BD

Jenže kromě několika velkých měst aninevědí, že nějaké sankce jsou. jak chcete ekonomickými sankcemi srazit zem, kde u každého druhého baráku je kráva, prase a 10 arů pole? To, že nás by srazilo to, že si nekoupíme zase nova placatou televizi jim tam připadá naprosto směšné a ubohé. Nechápou to. Tak jako my nechápeme je. A proto jsou ty sankce k ničemu.

4 2
možnosti
Foto

I46v27a66n 61M10a12r89e80k

25. 2. 2016 11:07

Pane pseudonyme "Peszyński", doufám že Vás v dohledné době vyšlou jako "kladivo" do týlu nepřítele, a že bude alespoň chvíli od Vašich neskutečných žvástů pokoj.

Jen prosím,nezapomeňte na útok na zadní pozice,což už se Vám nejednou vymstilo, p."kladivo" ;-(

5 7
možnosti