Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P84e33t60r 39K39o37l33á16ř

7. 10. 2015 15:05

A kde Tomáši platí koncesionářské poplatky? Na OÚ v Petřvaldu? A kde Kanaďan? Jo a vyhlaste pohotovost.Do ČR se chystá balet bolšoje těátra Moskva.

2 1
možnosti
Foto

J98i24r52i 28B80i93l34i70n28a

7. 10. 2015 19:28

Baletni sobor nema s armadou co delat. Opravdu jste to nevedel ?8-o

0 1
možnosti
Foto

Tyhle kraviny produkujete "ex privata industria", nebo Vás za ně někdo platí?

3 1
možnosti

Taky se divím, že ČRO neodstoupil. A taky se divim, že se Alexandrovci nechali do politiky opět navrtat. :-/

0 1
možnosti

Čistě technický dotaz.  Podepsáni jste tam tři, odpověď bude poslána na všechny tři adresy. Jakým způsobem vám z vašeho trvalého bydliště dají vědět, že tam máte poštu? Nebo se tam jezdíte pravidelně zeptat?

3 1
možnosti
Foto

S tim dopisem souhlasim. Alexandrovci jsou soucast armady, ktera se v teto dobe dopousti zlocinne agrese na nekolika mistech zaroven.

Verejnopravni rozhlas ani jine oficialni instituce demokraticke zeme by turne podporovat nemely.

At je podporuji skalni komousi. Pochybuji, zeby se nekomu jinemu nez jim mohla ta prehlidka nabubrelosti, zupactvi a nesmyslneho patosu byvalych okupantu libit. Rv

2 6
možnosti

Pane Bilino, vy s tím dopisem souhlasíte, protože je pod ním podepásn pan Peszynski.  Takže stačilo napsat jen tu první větu.

3 1
možnosti

Maj tam, Pupenstein, jednu faktickou chybu

Místo formulace "Vzhledem k válce na Ukrajině, kde je Rusko jednoznačným agresorem...", by měla být formulace "Vzhledem k válce na Ukrajině, kde jsme u nás v EEIC jednomyslně odhlasovali, že Rusko je jednoznačným agresorem..." Pak už by to bylo naprosto v pořádku, snad kromě názvu té jejich terapeutické skupiny. Možná, že by bylo více vystihující, kdybyste se jmenovali EERATSG with TOMI neboli (nebojej se, s krysama to nemá nic společného) East Europian Russia-Allergic Therapy Session Group with Tiny Overlapping into Mental Illness, kde byste terapeutovi popsali, že při sebemenší expozici (oops cizí slovo = vystavení) čemukoli ruskému (stačí když někde některý z vašich chovanců zahlédne na okamžik i jen jedinou bukvu), okamžitě začíná duřet ta pěnovitá hmota (zlé jazyky tvrdí, že jde o montážní pěnu, ale kdo by jim věřil) v dutině lebeční a výsledkem jsou nesnesitelné bolesti hlavy a nastává výtok slizovité tekutiny ze všech lebečních otvorů včetně rectálního, dokud zduření nepomine. Slyšel jsem, že máte členy i v Kanadě.

4 3
možnosti

Dejte vědět, co vám odpověděli.. Snad to není pravda.. :-/

2 1
možnosti

Pane Peszyński,nevím,kdo podporuje Alexandrovce,ale Vy a Vám podobní,podporujete islamisty,což je mnohem horší než nějaká vojenská hudební skupina,a je to rovněž z peněz daňových poplatníků.

A víte,že na Ukrajině je opozice proti Vašemu milovanému Porošenkovi,a že jsou to lidé,jež byli proti Janukovyčovi?Nebo jste tak zaslepený?

5 3
možnosti

Jestli ta opozice ještě dejchá necezenej vzduch, tak je to OK. Rozhodně lepší ne v Moslvě.:-)

0 0
možnosti

:-).....Jak pravil dr. Štrosmayer! Kdyby blbost kvetla, tak se vznášíte, jak holubička!  Rychle požádejte Chocholouška o vyšetření ! R^R^R^

7 3
možnosti

Takže Standa Novák nemá problém se sponzorováním někoho, kdo oslavuje anexi uzemí cizího států? :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář