Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JInak jako poloviční Polák, musej znát kapelu Kombi z 80. let. Oni mají hit, co se jmenuje Black and white. Tak kousek textu

Twój normalny dzień - zawsze black and white

Kiedy kochasz się - zawsze black and white

Kiedy pijesz coś - zawsze black and white

Twe kolory to - zawsze black and white

Ještě nebyli na světě, ale už vo nich v Polsku zpívali

1 0
možnosti

Jsem také zcela zásadně proti Putinovi a jeho českým velebitelům. Ale nejsem si jist, jestli tato vaše "Rukověť antiputinisty" byl rozumný počin. Až příliš to připomíná něco jako "třídní boj".

2 1
možnosti

On taky ne každý, kdo konstatuje skutečnost, že pan Peszynski je idiot, je velebitel Putina.

2 1
možnosti

D49a42v58i25d 70K62r31á37l

24. 8. 2014 10:11

běž se léčit

3 1
možnosti

J47a12r91a 26R18a98n74k

24. 8. 2014 4:11

Ja Vam pratele nevim, mne se rozhodne vice prici clanky tech zazranych proputinovcu, nez Tomasovy, i kdyz jeho sloh nemam rada, spisovatel z nej rozhodne nebude, ale nekdo uz tu revoluci zacit musi...eh;-)

0 2
možnosti

říká se tomu kognitivní disonance a je to o víře nikoli o rozumu

1 0
možnosti
Foto

jsem také antipunista.

2 0
možnosti

To už hraničí s idiocií.

3 2
možnosti

nehraničí. To překročili hranici

0 1
možnosti

To je prostě stále lepší a lepší: jaderné bombardéry, dekadentní potraviny, stahování Jacka Danielse coby symbol hladu a perlou všeho, vrcholem Ajkovy geniality jsou jednoznačně psací stoly coby Putinovi fanoušci.

Musej je, Ajko, zastavit, vobklíčej je všechny, zaútočej na ně a vykonaj na nich obřadní kolektivní mikrolobotomii, aby na tom byli všichni jako von. To se, jak si bohužel nemůžou pamatovat, vezme takový speciální nástroj a přes oční jamku se přeruší nervová spojení v prefrontálním kortexu.

V případě těch psacích stolů bych jim zabavil všechny šuplíky. To jim vezme vítr z plachet a rozmyslí si to jestli mají nadále fandit Putinovi.

Je to záslužné a hrdinné. Eliminace putinovců v České republice změní běh dějin, Putin se lekne a zaleze do zemljanky někde u Jeniseje a v Moskvě na Rudém náměstí si, Ajko, osobně vztyčej sochu Svobody.

Ale teď už si hezky vezmou míšánka a hybaj na kutě. Je fůra hodin a Večerníček už dávno skončil.

4 2
možnosti

Kde chybí rozum, nastupuje fanatismus.

3 2
možnosti

Doufám že na vás vaši blízcí dohlížejí.

Nemám strach, že byste někomu mohl ublížit, ale sobě samotnému ano.

2 2
možnosti
Foto

Jste bud antiputinista nebo nejste. Zni to jako, jste bud s nami nebo proti nam. Jina cesta neni. Vyborne, ale tim jste jen  nasadil kriteria, ktere uzivali komuniste 40 let. Cili jste jako ti komunisti. Mate byt na co hrdy. Jste totiz nic, nez valecny stvac.Rv

7 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář