Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J81a89n 67H23o42l88e34ň70a

18. 8. 2015 11:57

No ano, můj příspěvěk je propagandistický... To proto, že se Peszyńskému nehodí do krámu a odhaluje jeho špinavosti...

Nu dobrá, Štětina dělá naší zemi odstudu. A stejně tak to dělají i ti, kteří jej podporují.

A Peszyński... Co takhle se k mému emailu postavit jako chlap a vysvětlit nám proč jste umístil ukrajinskou vlajku do rukou sochy sv. Václava. Čímž jste se dopustil znevážení hodnot našeho národa. A co takhle vysvětlit vaši arogantní a naprosto zhovadilou odpověď na můj email!

To ale nejspíše nedokážete. A vesele budete mazat ty příspěvky, které se vám nehodí.

Což je cenzura.

2 1
možnosti

Váš příspvěk není diskuzní, ale propagandistický.. používáte propagandistickou metodou, které se říká "znevážení opoenenta" a taky "odvedení pozornosti"

0 2
možnosti

To máte nějakou šablonu příspěvku, který opakovaně vkládáte zcela bez souvislosti?

2 0
možnosti

Už jsem v životě potkal hodně případů, ale toto....-:(

1 1
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, jak Putin mohl rozpoutat válku na Ukrajině. To skutečně zařídil Majdan a spálené autobusy, oděský masakr?

Jakmile toto se stalo, tak bylo nutné Ukrajinu rozdělit, alespoň dočasně. Jediný mrtvý, konec republiky. Kdekoliv na světě.

5 2
možnosti
Foto

I91v11a45n 77M31a46r59e27k

17. 8. 2015 20:56

Na to jsem se ptal i p.Mácy. . . Kdo měl prsty v Majdanu a co následovalo bezprostředně poté  ?! Dočkal jsem se jen blábolů o bojích na východě .

Jinak , zajímalo by mě , v tomto blogu vzpomínaný "batalion Azov" je totožný s tehdejším batalionem hrdlořezů s názvem "Azov"  z dob "Majdanu" ? ! 8-oRv

2 0
možnosti
Foto

I16v36a29n 91M93a27r68e32k

17. 8. 2015 19:55

!!"Velmi zajímavý" rozhovor p.Stehlíkové pod pseudonymem "Peszyński" s p.Štětinou ! Rv!!

2 1
možnosti

Vrána k vráně sedá, slaboduchý ex-komunistu chválí.......

3 1
možnosti

A11d28a70m 29S79t16a73v34a

17. 8. 2015 18:29

"....Štětina...": Na bolševiky nalítli vždycky jen ti největší troubové...  Už ve 46. Žel nebylo jich málo....

0 0
možnosti

ex komouš Štětináč, co se na stará kolena spřáhnul s náckama. Úžasná kombinace. A dokazovat nerasismus bataliónů tím, že tam slouží Gruzínci, tak to už snad ani nevyžaduje komentář. Ve Spojených státech, jejichž Kongres mimochodem batalion Azov a další podobné soukromé armády ukrajinských oligarchů označil za neonacistické, což Štětináč zřejmě selektivně vytěsnil, jsou běloši označováni výrazem "caucasian" neboli kavkazský původ

Tak to si Pupíku, můžou založit Bratrstvo kočičí pracky, Štětináč je jasnej, voni budou nejspíš Bohoušem, neb na Dlouhé Bidlo jaksi nemaj fyziognomii. Zeptaj se Kanajka, kolik měří a váží, třeba by to vzal.

4 1
možnosti

A co Bilina? Ten by nemohl být Dlouhé Bidlo?

2 0
možnosti

Hele autore, pod minulým článkem jsi mi dal minus. Takže jak to je? Nemáš rád Rusy, ale nevadí ti, že několik tisíc Rusů bojuje v řadách povstalců proti Assadovi, včetně v řadích ISIS, jen proto, že Assada nemáš rád. 

Na jedné strany obviňuješ Rusy co dělají na Ukrajině, ale na druhé podporuješ ty. co dělají bordel v Sýrii. Nemáš z toho zmatek v hlavě? Z toho rozporu?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář