Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

držím palce IDF. hergot, tohle je asi jediné téma, kde jsme zajedno, Tomáši

1 0
možnosti
Foto

Také mne zaráží vzedmutí protižidovských nálad v Evropě. Nebude to tím, že Israel válčí s Hamásem /kolik je v tuto chvíli konfliktů ve světě, kde umírá daleko větší počet lidí a Evropu to nechává prakticky chladnou/.

Židé jsou vždy na ráně. Jsou úspěšní - to se nepromíjí, jsou sví a do ničeho si nenechají mluvit, což je také pro mnoho "intelektuálů" provokací. Jejich komunita je do značné míry uzavřená a to mnoho lidí dráždí až k nenávisti. Bylo tomu tak a je. Hitler na tom postavil svůj raison d´etre. 

Stejně jako Vás autore mne děsí ony pokřiky s plynem... že by svět dělal další chybu?

5 0
možnosti
TP

Agresivita státu se vždy poměřovala tím, že stát bojoval na cizím, nikoliv vlastním území. Viz Vaše tolik oblíbené Rusko. Měřte jak Rusku, tak Izraeli stejným metrem.

0 3
možnosti
Foto

..kdyby Rusko někdo začal ostřelovat raketami tak jako Hamás Izrael, už by dávno neexistoval. Vzpomeňte si na Čečensko, které Rusové před dvaceti lety de facto srovnali se zemí...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář