Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Statecna zenska ktera brani svou vlast. Putin a jeho poskoci by se meli hanbou propanout.Rv

2 0
možnosti

Už jsem myslel, že je tu zastavena diskuse! Není. To jsem rád!

1 0
možnosti
JM

Co by mne ovšem eminentně zajímalo, kterak komančové v tom parlamentu zvládli cokoli vetovat. Až do dnešního dne jsem se domníval, že jediné právo veta v našem politickém systému má prezident. A vono ne. Politická strana si dle autora vetovala jakousi rezoluci. To jsou věci....

A nebo že by jako obvykle autor jen prezentoval své hluboké znalosti čehokoli? ;-D

3 3
možnosti
JR

J83a57n 69R37á67ž

11. 3. 2016 16:58

Akce na podporu Savčenkové mi připomíná podpůrné akce socialistů celého světa při procesu s Rosenbergovými. V ideologickém nánosu zcela zaniká skutek, kterého se Savčenková i Rosenbergovi dopustili. Zátím nikdo nepopřel relevantními důkazy, ani její podporovatelé, že za smrt novinářů nemůže, stejně tak jak v případě Rosenbergových tehdy nikdo nemohl popřít, že prodali SSSR americké tajné plány o výrobě atomových zbraní. Ale ideologie velí dnes odpůrcům Ruska, stejně jako tehdy velela odpůrcům USA, bojovat za propuštění, i když každý ví, že je to jen bouře ve sklenici vody.

3 3
možnosti
Foto

Já, když jsem viděl, jak Naďa Savčenko řádila u soudu, tak po hladovce by těžko měla tolik energie.

4 3
možnosti
TP

a co její vzhled? tomu se říká selektivní vnímání, nemoc, která pochází z Ruska

1 1
možnosti
MP

Naďa Savčenko si zřejmě zdraví poškozuje, ale bezprostřední smrt jí nehrozí. Uvádíte, že 80 dní nejedla a 6dní nepila. Není odříznuta od vody, v její cele je toaleta, kde voda teče a údajně tam nejsou kamery, tudíž těžko zkontrolovatelný údaj. Pokud člověk nepřijímá vodu ani potravu, stává se po čase apatickým, na což Naďa nevypadala ani náhodou.

Dalším faktem je, že Rusko by její smrt prostě nepřipustilo. Nasadili by jí infuze, čímž by sice porušili jeji právo rozhodování o sobě, ale nad tímto právem stojí povinnost zachránit život. Kromě toho kdykoliv mohou prohlásit, že má sníženou schopnost rozpoznat nebezpečnost svého stavu a hned mají další důvod ty infuze nasadit. Zdá se ale, že chrabrá spolubojovnice z batalionu Ajdar je si těchto skutečností vědoma a podle toho jedná.

Propustit ihned ? Ale klidně ano, jenže nejprve je potřeba zjistit, jak moc je zapletena do zákeřného ohrožování civilních osob. Tudy by se měly ubírat úvahy jejích obhájců, ne hysterického pokřiku o umírající Nadě.

7 4
možnosti
JP

J68a18n 79P71a84v89l73í41k

11. 3. 2016 13:51

Jistě, jak odsoudit mrtvolu, tudy by se měly ubírat úvahy Putinovy páté kolony.

4 3
možnosti
VM

V55i98o38l62a 65M24o27d38r44á

11. 3. 2016 12:37

Soudní řízení se Savčenkovou je nepochybně fraška, současně její obhajoba i závěrečná řeč naznačují, že za smrt novinářů možná skutečně nese odpovědnost. Nevidím to tedy jako střet dobra a zla, ale jako souboj nesympatického jedince a nesympatického systému.

3 3
možnosti
Foto

Nepřipomíná to proces s Dimitrovem?

1 0
možnosti
LS

Šikana aktivistů bude mít politickou dohru? Těch deset kousků plánuje státní převrat? Rv

4 3
možnosti
MP

Tak na tu dohru jsem skutečně zvědavá. Budou z toho aspoň tři články na blogu.;-D

4 2
možnosti
Foto

,,Ihned propusťte Naďu – středa"

A což tak konečně také i tu hladovku, pane autore?Vaší, coby ,,hrdinný" aktivista, (možná?) dokonce i z přesvědčeníR^

3 4
možnosti
Foto

Doufám, že i Vy držíte hladovku. S přestávkou na oběd mezi 12.00 a 13.00. ;-D

3 0
možnosti
MK

Ta Naďa je obviněna z vraždy dvou lidí.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář