Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

nevidel bych to zase tak cerne, pred par lety taky jedna blondata dlouhovlaska drzela hladovku v Ukrajinskem vezeni, dokonce ji navstevovali lekari, na cele mela televizor a lezela v posteli. Urcite neposkakovala v kleci soudni sine a neskakala po zidli ani nezvedala prostrednik, presto kdyz ji propustili hned odjela do Nemecka na leceni - inu ti chudi odsouzeni jsou nejspis jen u nas. No a vidite jak ji to dnes v tom jejich parlamentu slusi. Je to urcite pekne ze se ridite prikladem Zapadu a protestujete, jen kolik mate relevantnich dukazu pro jeji podporu. A potom docela by mne zajimalo kolik protestu jste vykonali na ochranu iracanu zabijenych po stovkach pri invazi do jejich zeme. A pripad, ze by se nekdo vmesoval do soudniho rizeni cizi zeme bude asi take ojedinely.

0 0
možnosti
Foto

Diky, delate dobrou praci.

Bojim se ale, ze Nadu nic nezachrani. Diktator ktery necha vrazdit sve oponenty ji proste necha zemrit.

A zdejsi rudohnedi ji prohlasi stejne jako Palacha za blazna.Rv

Akce ma ale stejne smysl. Kdyby se o Nade nemluvilo, prosla by i jeji smrt bez povsimnuti.

3 0
možnosti
JM

Co to je vyvinout talk na Rusko? Jakože se na něj bude intenzivně mluvit? To ale mohli říct česky. Anglismy v českém textu vypadají fakt blbě.

1 3
možnosti
JM

Už se těším na Naďu - pondělí

1 2
možnosti
Foto

I86v31a28n 41M19a54r60e47k

7. 3. 2016 17:25

A proč p.pseudonyme "Peszyński" jste raději nedemonstrovali před ruským velvyslanectvím ? ! Mělo by to daleko větší účinek a ohlas jako Vaše exhibice před Pražským hradem ? !

1 2
možnosti
JAN

Je dobře, že jsou lidé jako vy, kteří nám připomínají co se děje, děkuji;-D. Mějte se krásně.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář