Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba vyhledávat hybridy a ničit je už v zárodku, než se zakoření. Zapojte se, kdo se fláká, nesmí do lesa. Přes spáleniště, přes krvavé řeky, vyhledávajte hybridy a ničte je již v zárodku. Ochráníte tím severoatlantickou civilizaci a NATO

2 2
možnosti

No snad byste se teď najednou nebál!? Vždyť co jste si zasel, to máte. Anebo už si nevzpomínáte na toto svoje dílo - blog:

http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/460424/nestydme-se-byt-valecnymi-stvaci.html

Jo, pane, sklízejte, je to Vaše úroda;-);-D

4 2
možnosti

A poslední fáze hybridizace nastává v Ódě na Há: "....Homosexuální hybrid Hlaváček hladí hubici hasičské hadice hýžděmi. Humus!...."

Anebo, že by Óda na Pé? Pomatený pražský Polák Peszynski píše ptákoviny, protože postižení psychiky přesáhlo průměrné parametry psychotické populace. Proto psychiatři proaktivně premedikovali pacienta Prozacem přičemž paralyzovali Peszynského permanentní projevy postižení paranormálního pupíku. Proboha proč? Pitomci postupují....

Pá pá, pako. Plavba Posázavím prý pomůže.  Papaj pravidelně předepsané pilule...

3 3
možnosti
Foto

Moron Moučka mizerne mumlá.  :-P

0 0
možnosti

No dobrá, dobrá. Tak a teď mi řekněte, jakou neviditelnou hybridní zbraň v ruce držíte Vy a proti komu jste ji namířil. Nebyla náhodou ta vaše staroměstská majdan-párty taky prostředkem, jak rozeštvávat veřejnost a šířit jakousi propagandu? V čím žoldu v této válce (když už tvrdíte, že v ní stejně jsme) bojujete Vy? A proti komu? Zemana jsem nevolila a celkem ho nesnáším, ale tak nějak mu víc věřím, než Vám.

3 1
možnosti

Vy musíte být asi opravdu nemocný.

4 2
možnosti

to tady lidi píšou furt, skuste vymyslet něco orginálnějšího

0 0
možnosti
Foto

Představujete si to jak ona dřevěná loutka pana Skupy válku. US radar nezastavili žádní demonstranti ani hladovkáři (já byl mimochodem tehdy velkým zastáncem toho radaru), ale prezident Obama.

3 2
možnosti
Foto

Nejen pro autora:Však třeba hledět si tedˇ také jiných, těch nespočtu ostatních vrátek,

a ta si hlídat před bubáky dneška.

Protože nehlídat si je, zas budem míti ,,peška“.

Protože, nehlídat je, tak budoucnost to zase po svém ocení.

Jak? Prostě. Další období temna zuby své zas ve tmách vycení!

A kdo to na vědomí nechce brát a vnímá jen, že jasně  a jedině ten a to. či ten  tam, a jiný zas jen, že přece tam a ten, a onde, či tak, že jen uchem jedním tam a ven hned zase druhým uchem,

Pak bude platit zas jen toliko: „Blahoslavení budiž chudí duchem,

neboť jejich přec je to království nebeské."

A zemský ráj napohled v peklo se promění!

 A to by bylo více, nežli nehezké!

3 1
možnosti
Foto

P.S.: viz,Bratříčku, zdalipak zavíráš a zdali hlídáš i ta naše vrátka? - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz)

A k článku autora- poněkud projev  ,,hybdidní"Rv

0 0
možnosti

Těmi třemi fázemi jste skvěle popsal Ukrajinu, je vidět, že jí opravdu sledujete. Jinak něco tak paranoidního můžete napsat snad jen vy. Vy nemít Rusko, tak si ho vymyslíte, aby jste na něj hodil vše, co se ve světě děje!

4 3
možnosti

A ještě k tomu vašemu navážení se do prezidenta, už spousta i politologů uznává že s imigranty měl pravdu. A vy asi ten jeho výrok nikdy nepochopíte, tak se táži, kolik uprchlíků už jste ubytoval?

3 3
možnosti
Foto

Nic proti tomu, ale jak se to liší od války, kterou vedlo Německo proti Československu od r. 1933, nebo Západ proti Československu od r. 1945?

1 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář