Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

"Ruská vojenská doktrína je založena na hybridní válce. To je válka, o které nikdo neví, kdy začala a nikdo nepozná, jestli je už mír nebo je válka. Je to klasické ruské svinstvo."

A tak to dopadá, když se nedovzdělaný mamlas, který si není schopen ani zjistit význam nějakého termínu, pasuje do role mluvčího a spasitele.

Pojem hybridní válka není vynález Rusů. Představuje kombinaci klasické horké války s nějakou jinou, nebojovou metodou, vedenou většinou za pomoci tajných služeb. např. řízenou propagandou. Nebo (příklad z historie) když Britové tiskli falešné francouzské franky a těmi pak podporovali nejrůztnější rebelie a místní povstání proti francouzské moci atd. Je to metoda stará stovky let. Generál Gerasimov žadnou Ameriku neobjevil. Jen vzkřísil prastarý termín. A mamlas Ajko (a někteří podobně duševně limitovaní novináři) za prvé ani pořádně neví co to je (nikdo neví, jestli je mír nebo válka) a za druhé, vymýšlí si kolem toho vlastní mytologii (klasické ruské svinstvo), aby mu to jakž takž pasovalo do jeho psychotických blábolů.

0 0
možnosti
AS

A88d68a98m 93S21t93a95v67a

25. 3. 2015 9:00

"....pečujme o ně až do odjezdu přes německé hranice..": Autore, svěřte se nám, jak budete pečovat vy.  Utrhnete si od úst?

1 1
možnosti
Foto

A nebylo by lepší, kdybyste se sešli na nějakém paintballovém hřišti a zaválčili si, když už vám ty dětské hry tolik chybí? 

Jestli amíci sledují náš mediální prostor, tak se musej řezat smíchy.

3 2
možnosti
Foto

Vyborny clanek. Ten konvoj nasich spojencu prijede az na hranice CR nejspis v klidu. Quislingu je totiz i dnes mezi Polaky a treba Litevci mene, nez mezi Cechy. 

Dobre, ze jste se dostal do rubriky "Zaujalo nas". Prilakalo to totiz krome obvyklych bolseviku i normalni lidi a najednou je tady pan Cerny a jeho rudi kamaradi v mensine.

Takze to mozna neni tak zle, jak by si priznivci ruskeho diktatora prali. R^

1 1
možnosti
JM

BLudný Balvan Kanajko s poruchou barevného vidění strikes again a píše ze svého kanadského Olympu svoje pomatenosti;-D

0 0
možnosti
Foto

Ať Láska a Pravda zvítězí nad lží, nenávistí a ruskou paranoií R^[>-].

2 0
možnosti
Foto

Ve válce už jsme - v té informační. Jen si to málo lidí uvědomuje.

3 0
možnosti
JP

Konečně někdo rozumný na blogu. Asi jsem měl smůlu na hajzlíky z proruské páté kolony.

4 0
možnosti
MK

M36i83l33a18n 78K41e40s20l

22. 3. 2015 21:46

Teď už je pozdě,když se na dragouny bude někdo křenit jako prasklý komisárek.Po vystoupení ministra války,který nás seznámil s policejními a vojenskými opatřeními přijatými k  průjezdu kolony naším územím, je každému jasné ,jak je ne zrovna malá část obyvatelstva ráda  vidí.Tato opatření připomínají  zajištění průjezdů spřátelených státníků na př.siamských dvojčat Molotov-Vorošilov či Sergej Chruščov,když ještě cestovali po republice auty.Brežněv už raději jezdil vlakem a spokojil se,že mu zamávali v Ostravě.Nadšené přivítání v Praze?Tam jsou nadšeni kde z koho.Jásali když přijel Hitler,Beneš,Gottwald,Gagarin nebo Brežněv.Myslíte,že to ještě vyžehlíte?

2 1
možnosti
PT

Hluboce se mýlíte tato opatření jsou jen a jen proto,  aby nám nějaká malá skupina kolaborantských extremistů nedělala mezinárodní ostudu a nenarušovala naše spojenecké vztahy.

Srovnávat průjezd spojence,  který nám tímto demonstruje svoje odhodlání zajistit nám aby,  se nám  po Praze neproháněli  ruské tanky s tankisty na dovolené s nějakými ruskými papaláši co nám 40 let vnucovali svoji primitivní ruskou diktaturu a zaostalost  je opravdu vrchol kolaborantského nerozumu.

4 0
možnosti
AV

Pro začátek by úplně stačilo, kdyby zvítězil rozum nad blbostí.

3 0
možnosti
Foto

I94v58a71n 56M13a44r55e25k

22. 3. 2015 21:05

!!No když už je p.Pesziński dle fota ve velmi  dobrém rozmaru mohl by nám osvětlit jakým právem on a jeho kumpáni už drahnou dobu okupují Staromák a co je směšného na tom že začíná "hybridní válka" ? ! ? ! RvRvRv!!

0 5
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář