Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Panie Tomaszu, když píšete o té lidové záležitosti, dovoluji si vás upozornit, že v zemi, kterou tak upřímně nenávidíte, tedy v naší České Republice, v regionu, který za to nemůže, že jste se v něm narodil, v mnohých obcích za finanční podpory kraje funguje  PZKO czyli Polski Związek Kulturalno-Oświatowy w Republice Czeskiej.  

Významnou akcí, na jejímž pořádání se tento spolek podílí je Gorolski Swięto.   To je opravdu dobrá lidová záležitost. 

http://www.gorolskiswieto.cz/cs.html

Tož zkuste na chvíli zahodit nenávist, kterou važe chorá mysl přetéká a přijďte se pobavit do rodného kraje.   Pokud tedy nemáte strach, že vám vaši krajané rozkopou zadnici.

2 2
možnosti
JN

No jo, dyť já vás zvu na akci, která byla minulý týden. Ale napřesrok ve stejnou dobu bude zas, tak nezapomeňte.

0 0
možnosti
Foto

V hybridní boji proti Alexandrovcům vidím dvě potencionálně možné strategie:

Buď to chce tvrdě makat, cvičit, a když se zadaří, pak během vystoupení začnete skákat kozáčka lépe a výše než oni - to je zahanbí a už příště nepřijedou.

A když tohle nevyjde, tak prostě skupte všechny lístky a přijďte je se svými pěti kolegy vypískat.

2 2
možnosti
JC

Ještě by je mohl, jak už jsem psal, přezpívat. Lépe, hlasitěji ...:-)

2 1
možnosti
JM

Nejvíce se mi líbí, jak nám Pupík zařadil do té hybridní diverze i Alexandrovce. Já si tak matně pamatuji, jak nám komouši cpali do hlav, jak je ta západní hudba jen ideologickou diverzí a jak dělali vše proto, aby nám ji znepřístupnili (A NEUSPĚLI - jen jim, šmejdům, NIKDY neodpustím, že jsem nemohl vidět Franka Zappu naživo, ale jeho dílo jsem už v 80. letech znal i pozpátku). A teď to tady máme znova od neconských fašounů. Zakazování umění z ideologických důvodů. Bravo!

7 2
možnosti
Foto

O zakazovani neni rec, nestastny clovicku. Rec je o prazdnych salech a pohrdani vuci armadnimu souboru armady, ktera provadi agresi na Ukrajine.

Vam osobne nikdo nebrani servilne hykat a zpivat s fasouny Kutusu. Rv

0 3
možnosti
MB

Podle mého názoru tohle už ani léčba nespraví. Víc takových jako p.Peszinsky

( nebo kdo mu ty hovadiny podstrkuje) a to by byl teprve ráj na zemi... Život neustále člověka překvapuje.... v tomhle případě dost nemile!

1 1
možnosti
Foto

I88v11a60n 62M92a88r80e73k

7. 8. 2015 15:23

Rusko je "kolos na hliněných nohou" ? ! Tak s tímto staronovým objevem  by ste se měl odebrat do úřadoven Kremlu p.Peszyński, tam by se Vám zcela jistě dostalo náležitého "ocenění", stejně tak jako Vám podobnému optimistovi který se ho ale bohužel nedožil ;-(

2 1
možnosti
DD

Jo ze začátku, jste mě svými články doslova vytáčel. Dnes se jimi bavím. Díky :oD

V

3 1
možnosti
JM

Ano. to je správný přístup. Klaun werichovského pojetí z něj nebude, ale šašek je řádnej.

2 2
možnosti

Hybridni je hlavně myšlení politruka Pezsynskiho.

Když se NATO vměšovalo do vnitřních záležitostí Srbska, pravdo-láska Peszynski mlčel. Když Srbsko začalo dělat v neposlušné provincii Kosovo pořádek, prado-láskové mlčeli. Když bylo následně Srbsko potrestáno bombardováním Bělehradu, pravdoláskové slintali nadšením a vymysleli název humanitární bombardování.

A teď se pravdoláskové díví, že Rusové se vměšují do vnitřních záležitostí Ukrajiny. Od koho se to ti Rusové naučili? Napovím: od humanitárních bombarďáků.

Buďte rád, pravdo-lásko Peszynski, že v Rusku nejsou pravdo-láskové, které by napadlo humanitárně bombardovat Kyjev. Humanitární situace na východě Ukrajiny k tomu přímo vybízí.

6 2
možnosti
Foto

Základní součástí hybridní války je donutit protivníka, aby porušil své vlastní dohody, které učinil,  a tak z něj udělat agresora a někoho, kdo nedodržuje pravidla, které sám navrhl.  Tak jako se to podařilo Stalinovi v r. 1948 v Československu a 1950 v Koreji. Putin je v tomto smyslu důstojným nástupcem Stalina, protože nutí NATO, tedy neustále ho vystavuje postavení mimo hru a tedy ho demoralizuje a rozkládá, aby porušovalo jeden z článků Dohody čtyř států o obecné bezpečnosti, v němž se praví, že po skončení nepřátelství platí zásada zákazu použití armády na jiném než vlastním území, pokud se na něm nedohodnou signatáři Dohody.

A taková jízda amerických dragounů Polskem a Českem tímto porušením byla, stejně tak by bylo porušením této dohody umístění amerického radaru na našem území.

Vyhrát války nelze porušováním dohodnutých pravidel, protože prohrávám budoucí mír, protože vytvářím situaci, kdy mi nikdo nebude důvěřovat, že dodržuji dohody.

0 2
možnosti
Foto

Jizda dragounu a to jak ji cesky narod vital byla nejsn legalni, ale hlavne hejbla komunisum pekne zluci. 

A to stoji vzdycky zato.;-)

0 0
možnosti
Foto

Mno, další člunek... Jen si všimněte uvodního obrázku. Hybrid 

Peszyński by měl spíše přemýšlet, jak příliš mnoho tuku ovlivňuje oběhový systém, mozek se pak moc neprokrvuje....

3 1
možnosti
LB

natoaktual, to je určitě dobrý příklad pro hybridní válku. A tím, že do toho zatáhli už i Alexandrovce, světově známé těleso, to už je fakt směšný. Musím se přiznat, že se na jejich vystoupení v Praze těším.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář