Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J98i52ř92í 98V59a55c86a

10. 8. 2015 11:33

Super, díky za info. Mám radost. Z toho co píšete čiší prohra majdanske státnosti. Saakašvili to příšeře jako v Gruzii, kde je trestné stíhán. Je to zločinec a všichni to ví.

0 0
možnosti
MB

V současné době badatel. .... dobrý. ...😀

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, rozhovor se zcela vyhnul závazkům, které zástupci Ukrajiny podpsali v Minsku II, jedná se především o referendum o státoprávním uspořádáni, tedy o nějaké formě autonomie, resp. Oděské Národní republiky, nebo něco podobného. Referendum neproběhlo a pokud bude shora dosazený Gruzínec ve funkci, tak asi ani nikdy neproběhne. Asiaté ze zemí bez demokatických tradic jsou bohužel zaměření totalitně, to je časté. Škoda, je třeba trvat na demokratických procedurách !! Rv

2 2
možnosti
Foto

I31v68a73n 48M41a94r74e65k

6. 8. 2015 20:39

Takže po Vás další veš v českém kožichu ? ! ? ! 8-o;-(Rv

2 1
možnosti
JC

Myslím, že jich bude mnohem víc. Agentura, nebo co to mají, to jistí. ;-)

3 1
možnosti
RM

kdyz jsem videl, ze TP ma novy clanek, hned mi bylo jasne, ze diskuse bude jako cerveny hadr na bejka... a nespletl jsem se :-)

2 0
možnosti
ZM

Víc lidí jako Saakašvili a Ukrajinu už nezachrání vůbec nikdo.

2 2
možnosti
JC

Není to nakonec Putinův agent?;-)

0 1
možnosti
JM

No vida, Pupíku, minimálně je musím pochválit, za to, že tento rozhovor je na rozdíl od rozhovoru s Litvinem zcela názorově konzistentní. Pan Demenok je patrně nesrovnatelně inteligentnější než Litvin (ten rozhovor s ním byl opravdu tragický).

Ukrajinská propaganda je v tomto rozhovoru používána na jemných lékárnických váhách, takže pro neúčastníka dění je obtížné ji jednoznačně najít, vyloženě protiruská je téměř nepřítomna. Rozhovor je poměrně věcný. Velmi dobře.

Kde to zaskřípalo nahlas je hypotéza toho, co se událo v Domě odborů (chemická samovznětlivá látka), protože tomu neodpovídá ani fotografický ani video materiál, který je na netu dostupný. Jedině, že by ta chemická samovznětlivá látka uměla skákat a skákala těm v okamžiku samovznívrní lidem v budově na hlavy. Něco jako když plivající kobra plive obětem do očí.

A zde bych upozornil na to, že v Oděse nikdy nepřestala existovat ukrajinská státní moc. Policie v Oděse je ukrajinská, takže odpovědnost za nezajištění budovy je zcela její selhání, Zde je potřeba si položit otázku komu ku prospěchu, že bylo umožněno zničení důkazů a prakticky nevyšetřování (nebo velmi laxní) s nulovými výsledky (opět ukrajinská policie).

Tyto fakty ukazují na zájem ukrajinských orgánů nezjistit pravdu ergo nějaká forma jejich spoluúčasti na oněch osudných událostech (např. koordinace mužů s červenými stužkami na rukávech, kteří se velmi aktivně zapojovali do vyvolávání nepokojů v oděských ulicích).

3 2
možnosti
JM

oprava: ... v okamžiku samovznícení....

1 1
možnosti
KV

Proc hrdy Odesan nepomaha Saakasvilimu doma v Odese ?

6 1
možnosti
JC

Zřejmě je "voják" jako autor a kulturology asi zrovna Ukrajina moc nepotřebuje. A normální práce těmto mluvkům moc asi nevoní ...

2 0
možnosti
AM

Zajímavý rozhovor. Díky za něj.

Saakašvili je dobrá volba i podle mě. Ten člověk umí mít vizi (Oděsa jako hlavní město černomoří je OK). Je proti Rusku. Umí také řídit velké celky. To nepochybně. Umí je řídit tvrdou rukou a zatočit s opozicí (ve vlasti je stíhán jako podezřelý ze zadání vraždy opozičního politika a opakovaně byl obviňován z volebních manipulací), ale situace je na Ukrajině kritická a dále se hrotí, takže asi není na místě koukat na detaily.

Jediné s čím nesouhlasím, je postoj ke Krymu. Kdyby Ukrajinci uznali, že Krym je po ukrajinské epizodě zkrátka zpátky ruský, pročistilo by to vzduch.

0 5
možnosti
Foto

Ano, Krym byl vždy ruský.

4 1
možnosti
BM

Už jsem to v jednom mém příspěvku zmiňoval. Kdo nejvíce pomůže Ukrajině, budou Rusové.  Dnes se to zdá nemožné ale, "dočkej času jako husa klasu".

5 2
možnosti