Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Neobjektivní článek... typicky eurohujerský..

0 0
možnosti
JB

Mně a to nejsem žádný rusofil, se zdá, že silně přeháníte. A přirovnávání Putina k Hitlerovi asi tak stejně inteligentní, jako když v Řecku malovali Merkelové na rukáv hákový kříž.

4 4
možnosti
AK

To se vám jenom zdá, Brunnere!

2 1
možnosti
Foto

Článek jednoho konspirátora (Mike Whitney), který neustále ze všeho obviňuje USA a přitom sám v USA žije.

1 3
možnosti
Foto

Učebnice dějepisu od Rusů, plná lží a polopravd.

3 6
možnosti
Foto

Když USA zaútočily na Grenadu, také nemluvily o tom, že jdou spláchnout nebezpečný marxistický režim do moře, ale o tom, že jdou zachránit několik stovek amerických studentů. Osobně jsem to tehdy kvitoval s povděkem, že je o pár marxistů méně. Že se to však zabalilo do záchranné akce a jednalo se vlastně o válečný akt, jsem z toho důvodu tehdy neřešil. To tehdy řešili jen levičáci.

Dnes ideologické důvody vymizely, akce USA jsou mnohem těžko obhajitelné, těžko se věří, že vyváží svobody, když nejčastěji vyvezly rozkol, občanské střety a dokonce se válčilo v Evropě. Viz Srbsko. Tady se nic nedalo zakrývat nebezpečnou komunistickou ideologií, tzv. doktrínou vytěsňování komunismu, ta vzala za své v 90. letech, a tak se nevěřícně koukalo jak nejsilnější vojenská velmoc, největší garant a nositel svobody a demokracie, shazuje bomby na civilní síle, aby někoho donutil k poslušnosti pro vlastní cíle.

Tak si to přeberte.

9 4
možnosti
Foto

To není, ale úplně pravda. Jednotky USA vstoupili na Grenadu, až na požádání od tamního generálního guvernéra (v Grenadě vládne anglická královna).

3 5
možnosti
HM

taková je pravda a karma R^Rusko je pro  pro slušné a normálně uvažující lidi státem s diktátorem v čele ...nemorálně se chovající vůči cizímu státu...

4 6
možnosti
EN
HZ

Zavedl mě sem odkaz - tak stupidní žvásty by nevyplodil ani mainstream a jím zmanipulovaní blbové. Jen ultrablbové...

6 7
možnosti
BD

Osočit Putina,že lže znamená, že vím jak to je skutečně. A to neví autor ani KGB,ani GRU a ani BIS a CIA. Ti lžou mnohem více.

8 7
možnosti
PK

P91a61v44e66l 95K49u25r93a90l

19. 4. 2014 19:05

Čí svobody? 

Napadá vás že valná většina rusů si ji třeba představuje jinak než vy?

Že východní ukrajinci si ji představují jinak než západní ukrajinci? Že na to jak "svobodně" žít mají jiný názor v Lybii, Iráku, Sýrii (obě strany jiný)

Nebo chcete všem naordinovat tu vaši svobodu ať se jim to bude líbit nebo ne?

Svoboda je subjektivní a je nepřenositelná z jednoho jedince na druhé.

9 6
možnosti
MB

Karma. Lož v priamom prenose, ale od Rusov nič nové pod slnkom. Tým ale nehovorím, že od iných (USA) sme sa podobných lží v histórii nedočkali tiež. V tom si nemajú čo vyčitať.

5 5
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář