Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Autor zřejmě nezaregistroval, že po puči, organizovaném USA za přispění EU jedni oligarchové odstranili druhé a nastoupili na jejich místo. Nevnímá fašistické bojůvky, které v rámci armády Ukrajina vraždily a vraždí civilní obyvatelstvo. Nevnímá, že tato genocida, především ruskojazyčného obyvatelstva pokračuje.

Už mi ty blogy spíše připadají jako ambasádou USA financované PR, než vlastní názor....

10 3
možnosti
Foto

I96v84a15n 74M50a54r61e31k

21. 2. 2016 20:24

P.pseudonyme "Peszyński" kdo je to s prominutím. . . . . "My Evropané" ? !

Pokud jste se tak obšírně a zasvěceně rozepsal o "evropském významu Majdanu", a věnoval se obsáhle ve svém blogu jeho historii, nějak jste opomenul zmínit o masakru během jeho dění ,jehož výsledkem byly desítky zákeřně zavražděných či zmrzačených občanů Ukrajiny. Zřejmě se Vám to "nehodilo do karet" V každém případě je to ale neúcta k těm kteří tak tragicky a zbytečně zahynuli a navíc od Vás pokrytectví nejvyššího stupně "pane Evropane" Rv

8 2
možnosti
Foto

Majdan má význam jako výstraha, kam mohou zemi (národ) zavést aktivity sluníčkářů typu autora článku.

20 3
možnosti
JV

J98i63ř21í 25V94a67c12a

21. 2. 2016 18:24

Těmi evropskými hodnotami byl hlavně žold.

12 3
možnosti
Foto

Evropský význam je v tom, že si Evropa, alespoň ta co je na východ od Šumavy uvědomila, jaká špína ve jménu spolku, jehož jsme součástí, se dá naroubovat.

17 2
možnosti
JN

J65o26s73e87f 75N20i92k69l

21. 2. 2016 17:50

...význam Majdanu jak ho líčíte vy, pane autore, je pouze z vašeho úhlu pohledu, rozhodně nebyl přáním většiny občanů Ukrajiny...přinesl občanům Ukrajiny pouze strach, bídu a utrpení a vrhl Ukrajinu po ekonomické stránce na samé dno, ze kterého se bude vzpamatovávat dlouhá desetiletí, vlády se zmocnili dobrodruzi, kteří nyní nevědí jak Ukrajinu vyvést ze situace, do které ji oni a Majdan dostali...Majdan se stát neměl, psát o jeho významu je nesmysl...

20 2
možnosti
TP

Ano nebylo to přáním většiny občanů.. protže pana Nykal volby nezajímají, zajímá ho jen to co říká pan Nykl

0 0
možnosti
ZJ

A nedáte si pokoj a nedáte.

Až se budou pořádat "uličky hanby", tak Vy musíte jít v přední řadě. S panem Halíkem a tím ministrem pro rovná přirození.

Jak Vás může někdo zaměstnat. Snad jedině stát.

15 2
možnosti
MK

M32i88l69a51n 46K38e57s31l

21. 2. 2016 17:42

Majdan-názorná ukázka jak dopadne národ,který se dá oblbnout.

17 2
možnosti
Foto

Měl byste úplnou pravdu, kdyby ovšem nešlo o situaci, kdy téměř rozpadnutá Evropská unie, z níž chce kdekdo vystoupit, nechtěla přivinout na svá ňadra téměř zhroucenou Ukrajinu. Kdybych byl býval tušil, že EU nebude funkční federací, tak tehdy hlasoval v referendu proti vstupu. Ne kvůli Česku, ale kvůli ES. Ale to ne, my jsme na krk ještě vzali Rumunsko, pobaltské státy atd. Jenom to Turecko jsme neměli odvahu vzít a dobře jsme udělali. Kvůli Kurdům.

5 3
možnosti
Foto

Ano, autor má pravdu, když píše - "My, Evropané z EU, jsme museli s otevřenými ústy sledovat, jak Ukrajinci vzývají evropské hodnoty".

To jsme tedy fakt čuměli! Rv

Hlavně na ty neonacistické loučové pochody Pravého sektoru, ozbrojené vraždění a naprostou neúctu k jakékoli demokracii, otevřené projevy fašismu, děsivé události v Oděse, pučistické převzetí moci, a pod.

Vskutku samé "nádherné evropské hodnoty" až se nám tajil dech!

24 2
možnosti
TP

je opravdu legrační jak čeští neonacisti varují před ukrajinskými.. když se podiváme na průzkumy veřejného mínění... Češi jsou několiknásobně větší fašisté než Ukrajinci

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář