Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P81e17t69r 80S31u30s33k33e

9. 4. 2016 0:05

Ahoj pane Pečinský,

jsem si přečet ten váš článek, kde píšete, že Zeman je hajzl, protože se nechce vyjadřovat k tomu, k čemu nemá nějaký informace. No, já s tim souhlasim, protože je asi úplně blbej, stačilo bi si přečíst ty vaše články. Akorát ste tam zapoměl napsat, že ty novináře zabyl ten zmetek Putin. Kdybyste to opravil tak bi vám třeba pan

Zeman vjeřil.

Pan ošetřovatel akorát říkal, že biste měl ještě něco napsat o těch panamských účtech a panu Porošenkovi, co prý se pakuje na zákáskách pro ukrajinskou armádu, ale tomu mi kluci nerozumíme. Tak kdybyste bil tak hodnej a vysvjetlil nám to příště.

Peťan

2 1
možnosti
TP

Když lžete o Dmytro jarošovi, říkám si OK.. nějaké zrnko pravdy na tom být může.. ale s Naďou jste totálně mimo..Je to hrdinka a morálně správný člověk, na rozdíl od nich co je kritizují a nemají proti nic vůbec nic, žádná fakta jen čísté 100% lži a výmysly.. nemáte šanci .. Naďa je Hrdinak všihcni to vědí a víto to i vy, akorát si to nechcete přiznat..

0 0
možnosti
Foto

I80v59a48n 36M92a67r45e18k

8. 4. 2016 22:08

Vivat Vaše krásná čestina p. Peszyński R^8-o

1 0
možnosti
TP

Fantický a zidelogizovaná jste vy.. Naďa je statečná vlastneka a obdivuhodný morálně silný člověk..

0 2
možnosti
JN

asi jako vy,že? ;-D

1 0
možnosti
RB

Smažka a vražedkyně by se k sobě hodily: Členka trestného oddílu „Ajdar“ Naděžda Savčenková, obviněná z vraždy (ruských) novinářů, se provinila i nelidským mučením vězňů. To napsal na své stránce v sociální síti exstarosta Užgorodu Sergej Ratušnjak. Osobně jsem mluvil s učitelem a knězem, kteří jako zázrakem přežili bestiální mučení a týrání nové "majdanovské" hrdinky Savčenkové. Zde jsou jejich slova: "Ona (Savčenková) nejen bila, ale prostě mrzačila a zabíjela. Bila trubkou zajatce, svázané za ruce a nohy, tloukla je do genitálií, hasila cigaretu v jejich oku. Neustále křičela: "Prodáme tě na orgány jako ostatní nebo ti rozstřílíme prdel“ – napsal Ratušnjak na své stránce v sociální síti. A do téhle stvůry se Tomášek zamiloval? Budiž, pak ať mluví za sebe a ne v plurálu. Za mne tedy dostala ještě dost málo.

3 1
možnosti
MV

Investigativní novinář Robert Parry přišel na webu Consortium News s vlastním komentářem k nedávno zveřejněným dokumentům známým jako Panama Papers. Jde totiž jen o další známku toho, že i korupce je dnes zbraní propagandy.

Pokud by však USA pokračovaly ve své rétorice a propagandě, a jak tomu bylo zatím vždy předtím, výsledkem by měla být změna režimu, tentokrát v Rusku, pravděpodobně by pak následoval standardní proces. Tedy že současný vůdce by byl nahrazen někým mnohem horším.

„Putin by byl nahrazen nějakým tvrdým konzervativním nacionalistou, který by mohl vážně uvažovat o vypuštění ruského jaderného arsenálu proti Západu, pokud se ten odhodlá zneuctít matičku Rus. Pro mě to není Putin, koho je třeba se bát; je to ten chlap, který přijde po něm.“

2 1
možnosti
MV

Jsme neustále upozorňováni na ruskou propagandu. Souběžně ale probíhá i propaganda protistrany, takže nelze jednoduše říci, kde je pravda.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši petici, kterou jste vytvořil.

Defakto si sami uděláte seznam českých fašistů a jejich sympatizantů.

0 2
možnosti
Foto

Savčenková byla zatknuta a odsouzena s účelem výměny za jiné zajatce z USA. Pro USA je malou rybou, a tak Kirby řekl, že Savčenko musí být propuštěna bez podmínek. Savčenko tedy propuštěna nebude. A přitom USA s Ruskem čile obchodují, vyměňují si zadržené, např. agenty atp.

Savčenková byla hodnou ženou, jako dobrovolnice sama ze své vůle pracovala pro radikálně pravicový Ajdar, spojený s neslavně proslulým Igorem Kolomojským.

V případu stojí tvrzení proti tvrzení. Na tom, že USA Savčenko nevymění, je vidět, jak malý význam už pro ně Ukrajina nyní má. Zeman ale hovoří nediplomaticky.

Problém je v tom, že i politici, např. J. Timošenko, jež je v zemi spojována s korupcí, jsou západem vnímáni jako mučedníci a EU podmínila jejím propuštění podpis asociační dohody. To byl ale útok na legální systém státu Ukrajina.

3 2
možnosti
PK

P57a70v44e97l 51K36u23l64a

5. 4. 2016 20:21

Paní Havelková, proč pod svými články nepovolujete diskuse?

1 0
možnosti
OU
JM

Jestli to nebude tím, že autor má pravdu a lásku. Nevím, kde se tím nakazil, ale degenerace mozkových buněk při tomhle je strašně rychlá

0 0
možnosti
VT

Zkuste treba studene zabaly na noc,srazi to teplotu a prestanete blouznit a mozna vymizi i ten mesiasky syndrom.Nebo radeji rovnou dr.Chocholouska.

3 1
možnosti