Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To by vás mohlo zajímat pane Tomaszi:

Kyjev zakázal úředníkům kritiku vlády, oběžníku se obratem vysmáli

3 1
možnosti
Foto

Pridavam svuj podpis.

Je nechutne, ze se i v Ceske republice mohou najit lide, kteri jsou opet na strane ruskeho agresora. Rv

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

Tak ten seznam je naprosto jasný. O nikoho z celé téhleté partičky bych neopřel kolo. Žádný z těchto lidí netuší, co je to vlastenectví. Pokud neslouží přímo cizím zájmům, tak je minimálně podporují. Kosmopolitní paraziti to jsou, protože většina z těchto lidí žije z nějakých dotací a grantů (domácích nebo z ciziny).

A mimochodem. Žádná ruská armáda na Krym 20.2. nevtrhla, ona tam už byla. Oni musí tvrdit,že tam vtrhla, aby mohli jedním dechem tvrdit, že se jednalo o dlouhodobě připravovanou operaci agresivního Ruska. Bez toho se jim celá protiruská rétorika rozpadá jako domeček z karet.

Vytvoření plánu obsazení strategicky důležitých míst, nafasování výzbroje ze skladu a rozmístění hlídek je pro schopného velitele divize záležitost několika hodin, ale to by nemělo tu propagandistickou hodnotu plánované agrese.

A ještě jedna věc: od násilného odtržení Kosova od Srbska neplatí žádné mezinárodní pravidla a každý si může dělat co chce. Krym si to navíc podložil referendem. Srbům bylo taky odepřeno se k tomu vyjádřit, tak proč ne Ukrajincům.

2 2
možnosti

V té okupační armádě z roku 68 zcela jistě žádní Ukrajinci nebyli.

1 3
možnosti

Ani jeden. A pokud někteří byli, tak proto, že museli ale nechtěli.

A pokud starosta Kyjeva vzpomíná, že část (cca 5 let) dětství prožil v Československu, protože jejich soudruh tatínek sem byl proti své vůli poslán normalizovat, pak to jistě pochopíte.

A že soudruh Brežněv i soudruh Chruščev bali Ukrajinci? To je pomluva.

2 1
možnosti
Foto

I26v12a84n 36M20a77r20e83k

29. 2. 2016 10:29

P.pseudonyme "Peszyński", máte smůlu, ještě chybí devět "aktivistů". . . . . . .aby vás bylo 99 jako v šedesátém osmém "Pragováků" 8-oRv;-(

0 2
možnosti
Foto

Koukám, že řádka oněch "významných" uvádí povolání "občanský aktivista". Asi něco nového, doposud jsem takové nikde neregistroval. Kolik je základní plat, jaké vzdělání je potřeba a která ekonomická či jiná sféra takové povolání poptává, pane Peszyński? Určitě budete vědět, když je to vaše zaměstnání.

4 2
možnosti
Foto

I86v28a36n 46M32a58r32e40k

29. 2. 2016 10:33

P.Černý, to bude asi tak "významné" a "důvěru" vzbuzující povolání jako "lobbista", obojí na mě dělá stejný dojem, nevidím v tom rozdíl. Jen nevím kde se tyto "povolání studují" ? ! 8-o Rv

1 0
možnosti

Hmmm, ale Ukrajina byla také součástí SSSR, takže část viny za okupaci naší země nese jako nástupnický stát také. Takže nechápu, kde bere autor tu drzost uvádět armádu, jejíž součást byla i ukrajinská vojska a srovnávat to s údajnou anexí Krymu.

3 2
možnosti
Foto

Nenese. Rozkazy vydali zlocinci z Kremlu.

1 0
možnosti

J63o89s44e96f 17N83i41k87l

29. 2. 2016 10:06

...Ukrajinci nejdříve musí provést druhý Majdan a zbavit se dobrodruhů, kteří jim vládnou...

2 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář