Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsem přesvědčen... vím že bojují dobře a poctivě...hrdě jsem logisticky zapůjčil vlajku...apod.

Tak jsem si přečetl zpětně asi deset článků Pana blogera.

Neskutečný člověk. Aparátčík jak vyšitý.8-o

1 1
možnosti
Foto

Hezky clanek. Ukrajinci bojuji proti ruske invazi za svou vlast i za svobodu a ja jim preji hodne stesti.R^

Ze se to ceskym komousum nebude libit, to se dalo cekat.

1 1
možnosti
JN

Panie Tomaszi, máme podobný osud.  Když jsem chodil do šesté třídy ZŠ, dala nám soudružka učitelka za úkol napsat slohovou práci na téma osvobozovacích bojů II. světové války.  Vzpomněl jsem si, že v čítance pro čtvrtou třídu je hezká povídka o chlapci, který pomáhal partyzánům. Tak jsem tu povídku poněkud zkrátil, některé pasáže jsem opsal beze změny. Soudružce učitelce se můj výtvor líbil natolik, že mi dala jedničku a jako nejlepší práci to přečetla celé třídě.

Mně bylo tenkrát dvanáct let. Kolik je vám ?

2 1
možnosti
JT

Kdo vás platí? Ilumináti?

2 0
možnosti
JO

Věřím vám každé slovo, Tomáši. Musí to být pravda. O podobně šlechetném hrdinovi už psal Hanák. Nezná se náhodou Džeksn se Slavkem?;-D

3 1
možnosti
ZD

taky jsem si vymýšlel pohádky dětem ...když byly malé...pan autor je znám svou fantasií....hlavně si pamatováním skudečných podrobností...nu a děti ...žili opravdu až do smrti...jenom do smrti...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

3 1
možnosti
MP

Tak jsem si přečetla Váš článek. Chtěla bych podotknout, že nezpochybňuji to, co Vám ten voják vypověděl ohledně "přešlapů" ruské strany, protože je možná zažil na vlastní kůži. Co ale zpochybňuji, je tvrzení, že ukrajinská strana se ničeho takového nedopustila. To přece nemůže řadový voják v bitce podobné Stalingradu vůbec vědět. Kdo by ho informoval o tom, jakých zvěrstev se dopustila jeho strana? To přece vedení nepřipustí, není to ani v ukrajinských médiích. Ta ruská sledovat mnohdy nemohou nebo nechtějí.

Já zase třeba vím, jak se k nejmenované poloukrajinské rodině tady u nás honem přistěhoval mladý příbuzný v odvedeneckém věku. Oni všichni nechtějí padnout za zájmy momentálně vládnoucích oligarchů. Chtějí si svůj mladý život zachovat a ne zbytečně zemřít. A já se jim nedivím.

2 1
možnosti
KS

Děláte ostudu pane autore.Už ani rychlá rota trollů z idnes Vám netleská.

7 2
možnosti
JM

Nejsmutnější je na tom,že máme poslance na úrovni Malakové.Hrůza.Nedí divu,že EU jde do kopru.;-)

2 0
možnosti
JM

Hodně vysvětluje to,že byl střelen do hlavy.;-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář