Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Kroměřížská výzva je takový prd, který se snažil být hlasitý, ale byl to jen malý pšouk.

0 0
možnosti
JN

Pane Tomáši, ke kroměřížské výzvě lze říci asi tolik:

To je škoda, že si jich v tom Kroměřížu nenechali.

4 1
možnosti
RB

Tak hlavně, že (vy čtyři nebo kolik vás je) vnucujete Polsku, jak měla správně dopadnout volby. A ještě se oháníte demokracií.

6 1
možnosti
Foto

Kroměřížská výzva ? Pořád ty samé tváře, placené z jednoho zdroje. Podnikatel, který okradl DIKy, filantrop, který se nechá živit státem a ždímá jej jak jen to jde, atd. atd. atd.. Myslel jsem že máte na víc, to i těch 99 Pragováků mělo větší šmrnc, než tehleten spolek recyklovaných mediálních vyvřelin !!Rv

11 3
možnosti
JL

Píšete, že diskuse už začala. Tak jsem se podíval na web té Kroměřížské výzvy a chtěl jsem diskutovat. Myslel jsem si, že jim tam něco vtipného napíšu, ale bohužel žádná možnost diskutovat tam není. Je tam pouze možnost odebírat novinky, což je dost pasivní diskutování. A pak tam jsou dva články z médií - čirou náhodou oba pochvalné. Žádná polemika nebo možnost někoho na prezidenta navrhnout nebo možnost vyjádřit se k textu výzvy tam není ... 8-o

8 1
možnosti
OJ

Snad si diskuzi nepředstavujete jako střet vícero rozdílných názorů? kde to žijete člověče? ;-D ;-)

9 0
možnosti
JP

J27a93n 46P45a45v92l52í29k

14. 6. 2016 20:24

Kroměřížská výzva, jakkoliv s ní mohu souhlasit, má jednu vadu. Prezidentské volby budou za dva roky, před nimi budou mnohem důležitější - komunální a pak parlamentní volby. Ty nám na mnoho let dopředu určí, zda se bude rozvíjet stát pod vedením oligarchů, mediokracie a buranokracie, nebo zda tento nástup přinese změnu. Nové pořádky A. Babiše nám rovněž zavádějí policejní stát. To další prezident už neovlivní, ať jím bude Zeman nebo kdokoliv jiný. Takže je to v současné době poněkud střelba za roh.

3 2
možnosti
SB

Já se vás dnes již podruhé ptám, co vás to popadlo, že tady neustále píšete o nějaké šikaně občanských iniciativ.

Je jejich činnost zakazována?

Je někomu bráněno se do těchto aktivit zapojit?

Je někdo za práci pro ně vyhazován z práce, šikanován ve studiu, je mu bráněno ve vycestovávání?

Já pořád nechápu, v čem si odpůrci Klause a Zemana stěžují na nedostatek svobody. Když si stěžují na ty dva politiky, je to věcí názoru, ale na nedostatek svobody? V čem jsou coby občané diskriminováni nebo dokonce potlačováni?

Jestli chtějí politickou moc, musí takovým či onakým způsobem projít volbami a tu politickou moc dostat touto cestou. Jinak to nelze. Ale to je přeci normální. Nikdo nikde nemůže dát politickou moc do rukou někoho, kdo se jen tak ustanoví a nekandiduje ve volbách.

Ale že by občanským iniciativám bylo bráněno v činnosti nebo že by jejich příznivci byli diskriminováni, o tom tedy nic nevím.

11 1
možnosti
JR

J90a31r12a 38R97a95n21k

14. 6. 2016 21:06

Pane Simku: "V čem jsou coby občané diskriminováni nebo dokonce potlačováni?", obcas studenti nesmi tam, kde smi jen pan Zeman s Jelenou a policii......

1 7
možnosti
Foto

Signatáři výzvy mimo jiné dávají najevo, že si cení svého občanského statusu; že cítí odpovědnost za demokratický vývoj svého státu. Odmítají politiky, kteří jako Zeman touží po putinovském pořádku a čínské stabilitě.

2 7
možnosti
SB

Když je odmítají, tak ať v nejbližších volbách hlasují pro někoho jiného, a když ten někdo jiný toho Zemana porazí, dosáhnou oni svého cíle.

Jinak to v demokracii nemůže být.

10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti
IG

Tak poprvé jsem Vám dal Karmu pane Peszyńsky. Už dlouho jsem se u čtení tak nepobavil ;-D.

"slavné ukazování červených karet " wow, to je něco jako červené trenýrky, že?

Opravdu jsem zvědav co z "Kroměřížské výzvy" vypadne za kandidáta.

Že by Schwarzenberg? Nebo si brousíte zuby sám?

V každém případě opravdu děkuji za zpříjemnění dnešního dne ...

R^

5 1
možnosti
JR

J12a43r77a 53R83a79n94k

14. 6. 2016 21:22

Lze si ji precist na netu i na FBR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář