Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajimalo by mne proč se zeman nezeptal svého komunistického " přítele " kdy Čína zaplatí firmám za škody způsobené českým podnikům Třeba firmě Blata minibaiky dluží miliony za kopie jeho motorek, které soudruzi zloději okopirovali i s ojetými pneumatikami! Mohl se i zeptat na úspěchy čínských továren kde pracuji lidé bez soc a zdravotního pojištění, bezpečnosti práce, ochrany životního prostředí ,odborů! To by jistě přispělo našemu pracovnímu trhu a snížilo nezaměstnanost která u nás roste díky dumpingovym čínským cenám! Praktiky čínských soudruhů v nerespektování soudů a zákonů už zeman přebral! Kancléře bez prověrky a nejhloupějšího tiskového mluvčího má už dávno! Rv:-P

0 0
možnosti

Hele Vlado, ale ona nezaměstnanost klesá. Je někde kolem 5%. Zase jsou na štíru s těmi fakty jako vždycky. Já chápu, že to k těm propagandistickým heslům dobře jde, ale ve skutečnosti je to jinak. Možná, že nebýt Číny, tak je ta nezaměstnanost 3%, ale to už je bohapustá spekulace.

0 0
možnosti
Foto

I58v85a27n 45M37a43r12e39k

11. 4. 2016 19:51

!! . . . . . . . ." Lidé nevěří vlastním očím a šokovaní se ptají . . . . . .? " Pane pseudonyme "Peszyński" a kdo je to podle Vás ti "lidé" ? ! Viděl jste video z uvítání činského prezidenta v USA ? Možná že by Vám "spadla čelist" . Jsem ochoten Vám jej přeposlat na vaši mailovou adresu . 8-o!!

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

;-D;-DJen dvě otázky:

1. Was ist das "totalitní divadlo" a jak se to projevuje

2. Co to je "královno" a podle jakého vzoru se to skloňuje? Knihovno?

0 0
možnosti

Mně to připadá spíš jako vzepětí choromyslných občanů, nic ve zlém. Každopádně nezapomínejte, že žijete v globálním světě, ty vaše argumenty jsou hrozně legrační.

3 2
možnosti

P71e53t71r 80Č19e61j45k75a

11. 4. 2016 13:44

Dokážete pane autorem pochopit, že poškození majetku je trestná činnost? Ano, mám na mysli ty poškozené případně zničené vlajky, za jejichž vyvěšení někdo zaplatil. A nepředpokládám, že by plátcem takové faktury byl Hrad. ;-D

1 2
možnosti
Foto

Dokážete pochopit že ty stožáry byly pronajmuty firmou Samsung na propagaci jejich nejnovějších telefonů za KTEROU ZAPLATILA! V kterém jiném civilizovaném státě dělají rudou vkajkoslávu! Nepište Anglii ta nepoznala komunistickou devastaci a princ Charles se přátelí s Dalajlámou! :-P

0 0
možnosti
Foto

,,Čínské totalitní divadlo v režii Hradu"

Tak jestli Hrad režíruje už i Čínu, tak to asi bude vymalováno;-(

3 2
možnosti

Obávám se, že nejste schopen pochopit, že svými stupidními názory pomáháte Rusku. Druhá varianta, podle mě pravděpodobnější, je že jste za ty debility Ruskem placený.

6 3
možnosti

Pane Slavíčku, máme protikladné názory. Jsme dospělí, zralí lidé. Přesto v posledních letech, jsem změnil řadu názorů. Předtím jsem bral všechno očima "slepého" Amerikanofila a tzv. pravičáka. Levicové zdroje jsem spíše přehlížel. Je obtížné Vás přesvědčit, ale přesto zkuste se zamyslet i nad argumenty druhé strany. Najděte si na webu Václava Klause titul "Rusko na politické a ekonomické mapě světa: pohled z Prahy."

Na Neviditelném psu, pod Úvodníkem Astona mám příspěvek, který jsem nadepsal: Moudré - pravdivé slova od slova /mám tam chybu, mělo být "slovo od slova..."/

0 0
možnosti
Foto

Ano. Měli jste úspěch. Ale ne proto, že bojujete proti totalitě a xenofobii.

Nýbrž proto, že za vámi stojí média a vaše akce parkticky bez výjimky podporují.

Kdyby napadal Číňany a rval se s nimi někdo jiný, byl by to xenofob a rasista. Rvete-li se s nimi vy, jste demokraté a bojujete za lidská práva.

1 1
možnosti

Autore, nelíbí se mi text "Miloš Zeman je gentleman" Adolf Hitler na obrázku na hlavní stránce Vašeho blogu. Spojovat jméno našeho prezidenta jakýmkoliv způsobem s největším zločincem v dějinách, je hodně silná káva. Práskat Vás nikde nebudu, jsem pro maximální svobodu slova a projevu. ALE divím se, že jinak přísnému zraku Admin, toto Vám prochází. Diskutující jsou upozorňováni: "...urážky nemáme rádi, a nedovolíme je nikomu a vůči nikomu..."

2 1
možnosti
Foto

O41t91a 86V87á69l76e22k

11. 4. 2016 11:13

Zeolite, jste to vy? Neberte ten nápis tak vážně; dle mého názoru to je docela povedená slovní hříčka. Každý ví, že Hitler nic takového nepronesl. Nejedná se tedy o lživou informaci, vůči níž by měl zasáhnout admin. Mějte se hezky. Doufám, že na vaše příspěvky zase někde narazím.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář