Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Lůza byla na Majdanu a to na Kyjevském, tak i Pražském.Rv

0 0
možnosti
Foto

,,Češi pobodali" - kolik těch Čechů bylo?

1 1
možnosti
JV

J57i13ř38í 52V58a73c58a

2. 2. 2016 11:49

Autor a mnozí sluníčkáři se vybarvili jako rasisti. Pobodaný arab je víc (asi nadčlověk) než zabití, pohození do příkopa a zahrnutí lidé v Dněpropetrovsku nebo upálení lidé v Oděse. ... tyhle vraždy dokonce schvaloval.

3 3
možnosti
Foto

Jeste jste zapomel na ruskymi zelenymi muziky vyvrazdene Delbacevo. Rv

1 3
možnosti
JP

J12a56n 97P17a47l67l92a27s

1. 2. 2016 21:23

Ano, i mezi Čechy jsou odporná individua. Některá napadnou člověka nožem, jiná píší politické agitky.

3 3
možnosti
JK

Další obdivují nejméně oblíbeného prezidenta, Rozdělitele. .Rv:-P

3 2
možnosti
Foto

I56v19a38n 41M85a82r97e10k

1. 2. 2016 21:20

Tak mě na padlo p.pseudonyme "Peszyński" že o tom "případu" víte trošku víc než je zdrávo ? ! 8-o

3 3
možnosti
LS

Šel běhat v silném a velmi teplém oblečení a to mu zachránilo život, jo a nadávali mu muslime. Tvrdí družka poškrábaného běžce. Myslím, že je to jasné. Nevěděl jsem, že muslim je nadávka.

6 1
možnosti
MK

Však už jedná z těch předních členek BPI psala, že za to napadení může islám, že ten pobodaný muslim je obětí islámu. ....očividně další důvod, proč je islám nebezpečný, proč je třeba islám zakázat. Aneb podivná "logika" konvičkovců dokáže stále překvapovat.

2 2
možnosti
EP

Takže jakýsi prý útok (zdroj jaksi chybí) je pro autora statistický údaj. Prý i rasisický, ale proti jaké rase, to autor neví. Dále tradiční kecy o "připomínání Německa 30. let" - na vaše pocity, vážený autore, je asi někdo zvědavý. Mně současný exodus Židů ze západní Evropy také cosi připomíná. Navíc za to prý může Zeman, protože vyslovil slovo "kalašnikov", kontext radši autor neuvádí, možná ani nezná. Dále tradiční nálepkování Čechů za fašisty, k tomu opravdu nemám co dodat. A prý nesmíme nesouhlasit s masovou imigrací, protože tu těch muslimečků máme málo (zato dárečků typu Abbáse tu máme mnoho).

6 4
možnosti
JN

On pan autor zřejmě patří k nějaké sektě, která nemá ráda tlusté lidi a jako symbol špatnosti si zvolili Zemana.

A jejich povinností je nejméně stokrát denně vyslovit kletbu proti Zemanovi.

3 1
možnosti
VP

Tak trošku to připomíná lamentování, slzy a srdcervoucí info všech TV ... nebohého ukrajinského chlapce napadla banda cikánů, zmlátili ho, chudák chlapec, přišel o ledvinu, už z něj nikdy nebude Kličko, tak rád boxoval a sportoval ... a výsledek? Není třeba dodávat, že. Tady se možná pak taky dovíme že ...

7 3
možnosti
RM

Takových zpráv jsem už slyšel spousty. Tu o umrznutí uprchlíka v Berlíně, tu o podrážení nohou běžencům v Maďarsku, o deportaci zpět do Pakistánu atd...

Bohužel vždy se zjistilo, že jde i nějaký neomarxistický hoax a že skutečnost je stále stejná - přicházejí další a další a nic se neděje.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář