Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslat 4 Gripeny na pochybnou výpravu je hloupé a z vojenského hlediska směšné

3 1
možnosti

Vůbec obrana pobaltí je z vojenského hlediska absolutně nesmyslná.

Zbytečné prodloužení obranné linie, a nedostatek místa pro mobilní válku... ty země jsou moc malé.

V případě války s ruskem by pro rusy bylo velmi snadní použít tuhle část území k tomu aby NATO rychle vykrvácelo.

Jenom pitomec hájí území na úkor spotřeby zdrojů.

1 1
možnosti

Já osobně jsem proti jakémukoli zasahování v Africe, ať už na straně jedněch, nebo na straně druhých.

Dokud se v Africe budou lidé množit o sto šest, dokud jich bude přibývat takovým tempe,, jakým jich přibývá, nejsou problémy Afriky nijak řešitelné, ať už v tom či onom konkrétním konfliktu má pravdu Petr, nebo Pavel.

1 1
možnosti

v Africe nejde o to, kdo má pravdu, ale jde o to aby se nemydlili. Pokud tam posíláme humanitární pomoc máme právo tam zasahovat. vykašlat se na někoho mě přijde nechutné

0 1
možnosti

P67a25v48e64l 66K60u11r92a57l

20. 4. 2014 13:19

Už samo členství ve zbytečné OSN je drahé.  Že to bude "platit" OSN je dobrý vtip... osn nemá jiné peníze než kolik vysaje z členských zemí. Stejně jako EU.

Je to zbytečná instituce - pohrobek druhé světové. Už dávno mělo být zrušeno pro nadbytečnost a všechny jeho zaměsnanci vyhozeni bez náhrady na mráz. Ubylo by alespoň jedno příspěvky dotované odkladiště přestárlých a zbytečných politiků kterým se hledá trafika.

Největším problémem tzv. "západu" je v současnosti naše katastrofální předlužení. V první řadě by jsme si měli odpustit veškeré zahraniční intervence dokud nebudou zcela splaceny naše státní dluhy.

Máme vlastní problémy které musíme řešit veškerou naší silou a ne ji plýtvat na pomání jiným. V první řadě by mělo našemu státu být zakázáno dávat jakékoli peníze mezinárodním institucím dokud nebude mít zcela splacen náš státní dluh. Násleně to chce našemu státu zcela zakázat vypůjčovat si peníze a emitovat dluhopisy a veškerou útratu limitovat na to co se vybere na daních.

Pokud se nevyberou peníze na daních tak holt stát by měl mít povinnost škrtnout plošně veškeré výdaje.

Pokud se vybere o 5 procent méně než kolik je rozpočet je třeba holt ve všech kapitolách rozpočtu, včetně důchodů, policie, armády, zdravotnictví a výplat státních zaměsnanců škrtnout 5 procent. Na žádných okolností nesmíme připustit další zadlužování a měli bychom se zcela zbavit veškerých závazků které do budoucna máme vůči jiným.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář