Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P29a63v41e74l 56K91u54r40a71l

24. 4. 2014 20:45

Především hlavním muslimským problémem je Saudská arábie - ta by měla být vyhlášena nepřítelem Číslo jedna. Valná většina peněz pro vámi zmíněné fanatiky jde z ní.

0 1
možnosti
TP

aniž bych se zastával Saudské arábie,myslím, že lidé jako vy ji zbytečně démonizují, zrovna tento bylo v SA popraveno několik islámistů...

0 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Myslím si, že arabská bomba je k Vám daleko blíže než namířený samopal či raketa středního doletu ruské armády. Tudíž bych trochu poopravil Vaši stupnici.

1) Čeští hospodářští mafiáni a jejich loutky čeští politici.

2) Arabská bomba.

3) Dlouho nic, pokud nebudete Vy nebezpečný sám sobě a svému okolí.

4) Dlouho nic. 5) Dlouho nic. 6) Vaše smrt věkem (samozřejmě Vám přeji dlouhý, plodný, aspoň jako tady na blogu, život) 7) Homo Sapiens se zničí sám- pád civilizací, nástup Leptictidia, Gastornis, Ambulocetus, Titanomyrma (dříve Formicium), Godinotia a Propalaeotheria..

0 0
možnosti
ZH

Oni totiž rusáci nemají na víc, než dobít spátky země odtržené od SSSR. Ty většinou ani nemají z čeho ten šrot co jim tam nechali za co udržovat. Taky museli sekat nějakou dobu dobrotu, jinak by se do Ruska nedostaly technologie západu. Teď už jim otrnulo, tak se vydali na Ukrajinu. Jiná věc je obrana EU, myslím, že bez USA by nás převálcovali taky, i těma starejma tankama.:-)

1 0
možnosti
JT

Nejak jsem si nevsiml, ze nam od Ruska hrozi nebezpeci. Z vojenskeho hlediska toho za poslednich 20 let udelali asi tak stokrat mene (treba co do poctu mrtvych, poctu valek apod.) nez americani.

0 2
možnosti
TP

to že citujete Lenina je signifikantní

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář